Nuca schimbatorului se misca tare, la accelerari , decelerari
![]() ![]() ![]() |
Nuca schimbatorului se misca tare, la accelerari , decelerari
pioan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
verifica tamponul de la cutie
bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Pai omul zice ca a schimbat suportul ala. Acum eu ma intreb cu ce ai inlocuit"bucsa aia in forma de os"?
Si zi-ne si noua la ce spui tu "NUCA"? This post has been edited by bundy220: 19 May 2011, 21:25 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
suportul e una,tamponul de Cv e alta...iar nuca este maciulia din capul levierului de schimbat viteze...aia cu vitezele "scrise" pe ea.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
pioan |
![]()
|
Bucsa am inlocuit-o cu alta bucsa noua originala Renault dar levierul tot se misca in mers la accelerari decelerari.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Deci...ce ai inlocuit ca n-am inteles, tamponul dintre motor si caroserie de deasupra cutiei de viteza, sau tamponul dintre cutie si motor? Daca nu l-ai inlocuit pe asta din urma, de aici ai problema
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
repet tamponul de la cv de sus(de sub baterie), verifica-l pe ala ca este si varianta asta(in treapta 1 la ralanti merge in suturi masina), sau daca se misca nuca asa cum zici u este cutia pe duca, am intalnit si asta(asta se veifica cu motorul oprit in rampa intr-o treapta de viteza, fara frana, misti de nuca si sa nu aiba jocul prea mare)
bafta! pt mai multe relatii sunt disponibil la telefon |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
bundy220 |
![]()
|
Mai oameni buni,nu ne intelegem.
Eu il intreb pe pioan ce a schimbat si cu ce,si raspunde Adi R5,de unde stii tu la ce zice omul nuca? Din cate stiu eu ,la motor sunt 3 suporti:unul in partea cutiei de viteze,sub baterie,altul in partea opusa,deasupra distributiei,iar al treilea este sub motor,ala in forma de "os",care are doua bucse in cele doua capete.Acum eu intreb iarasi ce bucsa ai schimbat? Acolo este si una patrata,care nu prea se poate inlocui.Deci trebuie verificate ambele bucse la "osul "ala.. Si ar mai fi ceva,la suportul de deasupra distributiei,se face si un reglaj,(este o placuta care se misca fata/spate asa fel incat sa ramana un spatiu egal intre tampoanele de cauciuc de pe stalp si partea de pe motor)Daca nu intelegi ,ca e si cam greu de zis in cateva cuvinte,am sa postez un desen ca e mai simplu. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
pioan |
![]()
|
Eu am schimbat bucsa sub forma de os de sub motor!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca se refera la bieleta anticuplu. Aia cam are forma de os.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(bundy220 @ 19 May 2011, 21:45) QUOTE(Adi R5 @ 19 May 2011, 23:56) si nu-i asa? 20 May 2011, 23:49: ...iar daca citesti mai atent vei vedea ca katalin vorbea de tamponul de la Cv iar tu faceai referire la suportul in forma de os... This post has been edited by Adi R5: 20 May 2011, 22:49 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
bundy220 |
![]()
|
Mai Adi,daca tu ai inteles ca omului i se misca doar "maciulia pe care sunt scrie vitezele,ca asa zicea omul ca i se misca "nuca", Zic ca tine, ca sa nu mai "polenizam"
La suportii astia ,multi zic in multe feluri. Eu revin la ce am itrebat care bucsa a schimbat-o si cu ce? Ca din cate stiu eu se poate inlocui una,dar doar daca cauti o bucsa la dimensiune,ca pe cod nu se schimba decat "osul cu totul".Cat despre partea patratoasa nici o sansa. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
pioan |
![]()
|
Am schimbat osul cu totul. Original 320 lei.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:32 |