problema rulmenti spate, au cumva un distantier???
![]() ![]() ![]() |
problema rulmenti spate, au cumva un distantier???
fsilviu86 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
Attached thumbnail(s) snwheel.jpg ( Size: 11.31k ) Number of downloads: 306 |
||
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|||
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Este un singur rulment exact cum vezi in poza care ai puso tu.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
ca-m 150 de lei te costa un rulment si arata ca si in poza
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
AeoN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 13 April 09 From: Craiova ![]() |
Salut,
Asa am si eu pe puntea spate dreapta,este un rulument din doua bucati,lafel ca cel din poza.Cand l-am desfacut a ramas o bucata din el pe ax,impreuna cu un distantier. Din fericire nu este ca la dacie sa se stranga pe con,asa ca poti sa strangi piulita cat itit permite,cel putin eu asa am facut si un am probleme. Curios este ca pe partea dreapta am un rulument diferit,este capsulat,iese numai cu presa ,dar de aceleasi dimensiuni.Cred totusi ca difera ca si fabricant,cele ce l-a schimbat inaintea mea l-a luat pe acesta neavnd presa...presupun eu. Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 8V
- DJ 09 DZB
1997 RTE
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Da rulmentii au un distantor de tabla intre ei
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
catalee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 25 October 09 From: Constanta ![]() |
Lafel si la mine, cu distantier, insa e de plastic
|
--------------------
renault laguna 1
RT 1.8
- CT-07-KRX
1994
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
ok pai vad ca unii spun ca au dintro bucata altii spun ca sunt ca la dacie gen... eu asa am sunt do rulmenti pusi cap in cap, problema este ca nu am gasit decat originali acei rulmenti care costa o caruta de bani. dar am mai gasit un singur rulment mare care se baga numai cu presa. oricum am luat de la mine de la parc un butuc cu tot cu rulment si vad ca merge bine nu huruie deloc, mam uitat la el si este la fel ca si pe partea cealalta adica cu doi rulmenti.
|
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Toate modelele cu frana pe tamburi sunt cu 2 rulmenti. Cand cumperi nou este considerat ca unul singur dar practic sunt 2 rulmenti(2 in 1)
![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Cappucino
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
Andrius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 19 October 10 From: Timisoara ![]() |
Eu am schimbat de curand rulmentul pe spate ( tamburi ).
Cand am desfacut tamburul, rulmentul ramane in capacul de la tambur , nu pe ax. Si intradevar sunt 2 rulmentii dar au camasa exterioara comuna, si nu puteau fi separati. Eu zic ca daca rulmentii s-au separat nu e ok Si rulmentul nu e f scump, eu am da 125 pe el si inca 40 de lei sa il scoata mesterul cu presa de acolo ca altfel nu iese. |
--------------------
Renault
Talisman 1.6 160HP
10/1998 Renault Laguna 1 ph 2 1998. 1.6 16v K4M
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:34 |