Intalnire Safranisti, Intalnire in Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Intalnire Safranisti, Intalnire in Timisoara
Reno95 |
![]() ![]()
|
||
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
1995/2004 SAFRANE: [I]Laissez le plaisir conduire.[/I]
|
|||
Reno95 |
![]()
|
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
nu mai este nimeni pe forumul asta? sau e aiurea topicu?
|
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
crapu22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 October 09 ![]() |
Reno95, din pacate, desi am numere de TM pe masina momentan, nu prea pot ajunge pe acolo pentru ca sunt din Craiova. Nu am reusit sa inmatriculez masina pe Dolj inca din cauza birocratiei infernale din tara noastra si mai astept cateva hartii amarate de la cineva din Timisoara. Cand voi avea drum prin Timisoara am sa te contactez sa ne intalnim cu placere.
Apropo, am observat cu placere ca este un privilegiu sa ai o asemenea masina, pentru ca foarte rar te vei intalni cu o alta de asemenea fel in trafic, iar atunci cand o vei face vei afisa un zambet larg pe fata si il vei saluta pe celalalt posesor de Safrane, iar el cu siguranta iti va raspunde la fel. Mi s-a intamplat acest lucru, doar o data recunosc, dar a fost un moment deosebit, fata de ceea ce se intampla de regula in trafic(ma refer la nervi, stres, injuraturi, etc.). |
--------------------
Renault
Safrane 2.5I
1998 B54F
|
|
Reno95 |
![]()
|
Da asa e, bine te mai intalnesti si cu posesori de wolkscarutawagen golf 3 care se uita cu jind la tine
![]() ![]() |
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
Si eu tot din Craiova sunt si iti stiu masina. Iar cel care te-a salutat e dedicat rombului pe viata. Noi umbla pe BH, ca nu ne da voie statul roman sa le avem si noi pe Romania. Asta e, traiasca tara vecina ca ne primeste cu caldura....
Daca se aude ceva de vreo intalnire in Craiova vin cu placere si imi iau si trupa soc... |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
Reno95 |
![]()
|
ar fi ceva sa ne strangem intr-un weekend undeva mai multi safranisti, chit ca e la craiova sau in alta parte, sa venim mai multi si sa schimbam pareri.
|
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
daca se anunta ceva, sunt diponibil...
|
--------------------
Renault
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
Reno95 |
![]() ![]()
|
din pacate nu prea mai intra lume pe sectiunea asta a forumului sau sa zicem ca nu prea are lumea safrane in partea de vest sau sud a tarii...
3 Feb 2010, 00:27: o precizare pot sa vina toti cei care au autoturisme reno` ![]() This post has been edited by Reno95: 3 Feb 2010, 00:27 |
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
horia1983 |
![]()
|
Altfel spus, lumea intra pe forum mai mult pentru probleme, de aia si prezenta asa de scazuta la safransti...
|
--------------------
Renault
- BH 0286 BM
|
|
Reno95 |
![]()
|
Cine stie poate din cauza frigului oameni nu s-au mai bucurat asa de mult de masiniile lor si nu mai intra nici pe forum sa ne zica.
|
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
radu3.0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 May 11 ![]() |
dati-mi si mie un mesaj daca in vara asta va adunati bajetzii cu safrane, as veni cu placere, nu mai stiu pe nimeni cu safrane, ar fi marfa...sint din bucuresti, si desi nu stau in romania, incerc sa vin cam de 2 ori anual, in vara si in iarna...si stau cam o luna...timp in care de fiecare data mai 'manevrez' diverse pe la masina ca sa mai mearga pina data viitoare cind mai vin
![]() din pacate cind le tinem in fata blocului, se duc p@lii de suflet cam toate masinile, indiferent cit de bine le tinem ![]() radu31@gmail.com |
--------------------
renault
safrane
1993 3.0
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:38 |