lanturi zapada
![]() ![]() ![]() |
lanturi zapada
davidpitic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Nu am
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca nu ai de gand sa te cazezi la cota 2000,poti merge relaxat fara lanturi...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu am auzit de firma care sa inchirieze lanturi...ele se cumpara si se pot folosi si in anii urmatori ca nu expira.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
stamateciprian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 January 11 ![]() |
Eu mi-am cumparat lanturi de la aventuria.ro, e magazin online si ti le trimit acasa. Cred ca cel mai simplu e sa ti le cumperi pentru ca la un moment dat o sa ai iar nevoie de ele.
|
--------------------
Nu am
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|
andrei.raul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 March 11 ![]() |
Daca lanturile nu sunt Thule, nu are rost sa iti inchiriezi de la nimeni, si mai ales de la magazine online ca cine stie ce figuri o sa iti faca daca o sa ti se rupa lanturile.
Parerea mea este ca mai bine iti cumperi un set de lanturi de la Thule, sunt garantate 2 ani dar te vor tine 10 daca ai grija de ele. Cea mai buna solutie o poti gasi aici http://www.portbagajeauto.ro. Bafta. |
--------------------
Renault
Laguna
1999
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
la ce preturi au lanturile alea mai bine lasi masina jos si urci cu taxiul
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La 400 lei eu zic ca merita .La fost masina am folosit si au fost bestiale.Tot Thule. Daca ai o casa la munte amplasata pe un deal ,si iarna trebuie sa te duci pe acolo, lanturile sunt beton.In rest nu le vad rostul.Ori daca te duci la munte la cota.Costa atat pt ca sunt thule, nu porcarii made in china care se rup cand le pui
![]() This post has been edited by M i h a i: 31 Mar 2011, 14:13 |
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am lanturile in cutie de cand le-am cumparat- drumurile la munte chiar daca au fost inzapezite le-am urcat doar cu cauciucurile de iarna - pe ce drum vrea sa mearga el cred ca nu exista probleme daca are cauciucuri de iarna
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Eu am cumparat acum 2 ani cand a fost iarna aia nasoala cu zapada multa niste lanturi de la un peco, din alea in cutie galbena si au fost bune, nu s-au rupt. Le mai am si acum.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:32 |