CUMPAR CASETA SERVO DIRECTIE, CUMPAR CASETA SERVO DIRECTIE
![]() ![]() ![]() |
CUMPAR CASETA SERVO DIRECTIE, CUMPAR CASETA SERVO DIRECTIE
ATTI BY RENO |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT 19 TDI
19 TDI 1993
- MS 10 WAU
1993
|
|||
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
cel mai bine mergi cu ea la reconditionat, vezi la anunturi
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
ATTI BY RENO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 June 09 ![]() |
Am citit o gramada de articole despre caseta de directie servo pentru a ma lamuri cum se manifesta acest lucru.Acum sint si mai nelamurit.Masina mea scoate mai ales la viraje un fel de huruit parca s-ar freca ceva la roata.Am scimbat ieri un cap de bara sperind ca acele e problema (din pacate nu) si atunci a observat mecanicul ca pierd lichid de servo pe undeva la simering.Plecind de la service nu s-a auzit nimic azi dimineata iarasi a inceput zgomotul (frecatul).O fi oare chiar servo directia de vina?Precizezi volanul merge usor ,directia iarasi numai frecatul acela ma nebuneste.O fi primele semne de defect la caseta directie?Eventual niste pareri sfaturi ce pot sa fac eventual ce modalitati sint de reparat o caseta servo directie m-ar ajuta mult.Mersi pina atunci.
|
--------------------
RENAULT 19 TDI
19 TDI 1993
- MS 10 WAU
1993
|
|
ruby77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 1 December 10 ![]() |
salutare lume am si eu o caseta de directie nu are joc nu scapa ulei insa e crapata urechea de sustinere a ei dar am vazut pe forum se poate suda su electroji de aluminiu eu am facut prostia sa o schoimb ca aveam unele batai si unii mecanici miau zis cai din caseta si surpriza erau bucsele de la bara stabilizatoare si numa dupa unii mecanici sa nu te ei cei interesati las un nr de tel 0752474568 pret rezonabil
|
--------------------
renault
laguna II
2002/Expression
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Buna seara.
Am si eu nevoie de o parere de om cunoscator legat de caseta de servodirectie si anume: -in octombrie 2010 am schimbat caseta de servodirectie deoarece a mea avea joc mare; -am mers vreo 5000 de kilometrii cu caseta sh iar inainte de Craciunul lui 2010 am inceput sa pierd ulei pe la semeringul din dreapta,mentionez faptul ca nu am reglat directia in acesti 5000 de km. -am schimbat acel semering cu cel de pe caseta care am dat-o jos; -in 15feb. 2011 am schimbat iar semeringul de pe dreapta al casetei cu unul nou(am primit unul rusesc de la magazin). Azi am observat ca iarasi pierd lichid,inaintea montarii acelui semering rusesc m-am uitat pe acel ax care iese din caseta nu am observat rugina sau uzura. Intrebarea mea pentru voi e ce ar putea fi? |
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Nu are nimeni nici o idee?
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Uzura sau coroziune. Nu trebuie s-o vezi tu ca sa existe.
This post has been edited by R19/16v: 3 Mar 2011, 14:34 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
butnaru cristian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 20 April 09 ![]() |
sal
ai gasit caseta? hai cati dau eu una la 200 lei impecabila si de acelasi motor ceti trebuie ast rasp daca te int sal |
--------------------
renault 19
rt
1995 5usi BUTNARUCRISTIAN1984
|
|
tomas |
![]()
|
200 e ultimu pret cristi,sau ai dat-o?
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Azi a inceput sa se auda un mic pocnet cind sucesc volanul stinga-dreapta. As vrera sa stiu, acolo unde se stringe crucea pe axul casetei este rulment(acolo se aude)?? e greu de schimbat? Am servo. Multam fain
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
e cam greu de schimbat.
mai bine o alta coloana de directie.... |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Adi eu vroiam sa intreb daca e rulment in caseta, acolo unde iese capatul ala care se leaga de crucea coloanei de directie.
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
tomas |
![]()
|
Salut John,nu e rulment e semering.Caseta de directie are 3 semeringuri unul acolo la patratul ala si 2 pe capete.E o munca titanica pentru a-le schimba(masina pe elevator caseta jos,conducte ...)asa ca mai bine iei alta caseta la mana a 2-a.
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
john reno |
![]()
|
Salut Tomas si multam. sunt un pic nelamurit, totusi axul ala care iese din caseta si se prinde de coloana se invirte numai in semering, nu ar trebui sa fie si un rulment acolo? Spun asta pentru ca am desfacut mai demult o caseta (nu de renault) si avea un rulment pe axul ala.
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 00:28 |