Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfat achizite Symbol 2008, achizitie Symbol 2008 ca prima masina

danromania2002
post 9 May 2011, 21:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members

AI grija fa inainte contract pe intreaga suma , sa nu te trezesti ca ii platesti leasingul si sa ramai cu ochii in soare.

--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dincammp
post 9 May 2011, 21:11
Post #32

Proud Renault Symbolist

contract la notar sau un formular tip de pe net?

9 May 2011, 21:12:
ceva de genul astuia

This post has been edited by dincammp: 9 May 2011, 21:12

Attached File(s)
Attached File  contract_de_vanzare_cumparare_pentru_un_vehicul_folosit.rtf ( 38.47k ) Number of downloads: 19

--------------------
renault Renault Megane 1.2TCE 130 CP 2016
+
twinbubu
post 9 May 2011, 21:22
Post #33

Membru

QUOTE(dincammp @ 9 May 2011, 20:54)
Salut.

Am gasit in sfarsit un Symbol 1.5 DCI care inca este in leasing.

Am dat un avans omului (care are firma si mi-a taiat chianta pe acest avans), si a ramas ca maine sa mergem la banca un are leasingul sa achitam valoarea ramasa pentru a putea trece masina pe numele meu.

Trebuie sa fac inainte de a merge la banca un contract vanzare-cumparare pe intreaga suma a masinii?
Sau mergem direct la banca, si inainte de a achita masina imi da toate actele masinii si specifica urmatoarele: la achitarea masinii se face contract de vanzare cumparare intre firma de leasing (in cazul acesta banca) si eu(cumparatorul direct), fara a mai trece masina pe numele lui si apoi pe numele meu.

va rog mult sfaturi cat mai multe.....nu fiti drastici in idei ca deja ma trec fiorii si am emotii cat casa mai ales ca e prima data cand fac asta....
va multumesc anticipat noii mei colegi reno-isti
*

Du te in primul rand la firma de leasing,pentru ca in certificat ei sunt proprietari si ei decid orice miscare,nu uita sa iei cu tine si chitanta de la firma,apoi cu contractul incheiat intre tine si firma de leasing din care reiese ca se schimba utilizatorul,se merge la banca si se achita.In cazul tau in care am inteles ca vrei sa achiti integral problema e mai simpla.mare atentie insa la clauzele contractului cu banca sa nu ai rate reziduale sau mai stiu eu ce.
Iti urez mult succes si astept un feedback dupa rezolvarea problemei.

--------------------
Renaut twingo - IS 06 TIK 2001
+
al1n
post 9 May 2011, 22:57
Post #34

Membru autentic

From: Iasi

interesant ca ai dat avans dar nu stii exact ce acte ai nevoie...de ce te legi fara sa te doara? intreb si eu. ti-a taiat chitanta? da el vinde masini pe frima? daca e in leasing e a bancii, deci ce chitanta iti da el eu cred ca e egala cu 0.

--------------------
Dacia/Renault Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v '99/2010
+
martzipan2004
post 10 May 2011, 18:31
Post #35

the fuck's your problem....

From: bucuresti

la un clio?smile.gif))))))) sa-ti dea teapa?....posesorii de renault sunt cei mai cinstiti oameni ....

--------------------
BMW F11 - B 67 ELT 2016
Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km
Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^
Opel Combo 1.7 DTI 2010[B]
+
Andrei LGN
post 10 May 2011, 18:45
Post #36

Membru autentic

From: Ploiesti

Pe de-o parte ai dreptate martzipan2004 biggrin.gif . Teparii umbla mai mult cu marci de asa-zise "Masini" (cu m mare), si de cele mai multe ori au si situatie materiala buna (legal sau nu) si parca sunt si in varful piramidei la zgarcenie/avarism ; opinia mea

--------------------
Renault Symbol Fidji 2006 1.4 MPi
+
dincammp
post 10 May 2011, 19:34
Post #37

Proud Renault Symbolist

salut.

va multumesc pt informatii

am rezolvat azi problemele

s-a achitat toata valoarea leasingului (cu toate taxele comisioanele)(mi-a eliberat factura fiscala - e pe firma masina )

maine de dimineata se elibereaza actele de la banca dupa care urmeaza sa mergem la administratia financiara pt a face demersurile.

o intrebare :

care sunt urmatoarele demersuri?

Actele necesare pentru inmatricularea permanenta a vehiculelor second-hand sunt *:

cerere de inmatriculare (model tip)
act de identitate al solicitantului (copie si original)
carte de identitate a vehicului cu folia de securizare aplicata si stampila de radiere din circulatie (original + copie)
fisa de inmatriculare vizata la Directia de Taxa si Impozite Locale de sector, semnata de fostul si de actualul proprietar/stampila in cazul persoanelor juridice, la rubrica Observatii
document ce atesta dobandirea proprietatii asupra vehiculului, origan + copie (factura, act de vanzare - cumparare)
asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, original si copie, incheiata pe numele noului proprietar
chitanta de plata a contravalorii taxei de inmatriculare
dovada de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare (talon auto)
tichet care atesta efectuarea inspectiei tehnice a vehiculului. in termen de valabilitate
nota de identificare a vehiculului sau dupa caz certificat de autorizare, eliberat de Registrul Auto Roman

asta am gasit pe net ---- la RAR nu se poate fara programare doar pentru autentificare? mai dau o spaga de cateva zeci de lei daca e nevoie ....

danke

--------------------
+
serban24
post 10 May 2011, 20:05
Post #38

Membru autentic

From: BUCURESTI

la ce ti trebuie sa dai `sucuri` la RAR? oricum programarea se face pe cateva zile, nu te programeaza peste juma`de an. si in plus procedura dureaza putin, verifica seriile si esti liber...

--------------------
toyota yaris 2008
+
dincammp
post 10 May 2011, 20:12
Post #39

Proud Renault Symbolist

as vrea sa rezolv totul maine....pentru ca deja mi-am luat destule libere si nu imi mai permit sa lipsesc de la serviciu ....

--------------------
+
espacern
post 10 May 2011, 20:24
Post #40

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Poti sa faci orice operatiune la orice sucursala RAR din tara.
In B sunt 2 sucursale dar intra pe rarom.ro si vezi pe langa B daca este unul mai liber.
NB!

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
dincammp
post 10 May 2011, 20:29
Post #41

Proud Renault Symbolist

deci se poate si la ploiesti sa inteleg....multumesc mult pt informatie !

--------------------
+
hora
post 10 May 2011, 20:56
Post #42

Membru autentic

From: Brasov

Poate ne arati si noua masina dupa ce intri in posesia ei..Ceva poze, dotari, etc

--------------------
Opel Corsa C 1.3 cdti 2006
Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
+
done8989
post 12 May 2011, 16:22
Post #43

Membru incepator

Eu am symbol din 2008 1.5 dci. Am dat pe ea 11.200 de euro, noua. Acum am aproape 40.000 de km. Este o mașină excelentă, păcat că am condus-o eu și am avut grijă să mai iau câte o bordură .. ba chiar am intrat în fundul altei mașini.
Când citii de 4800 de euro ... ce să zic ... nu știu cum e cu mașinile la mâna a doua, ce probleme pot să aibă, dar prețul mi se pare ok - eu nu aș da-o pe a mea cu atât și, ți-am zis, s-ar putea să fie mai julită ca a ăluia.

Legat de portbagaj (că am înțeles că ai vrea unu mare), e foarte încăpător dar are gura mică, oricum probabil e prea târziu să îți dau detalii de genul ăsta.

Baftă ! să n-ai parte de incidente cu ea, să o conduci sănătos și să ai grijă de ea !

--------------------
Renault Symbol - DJ 31 DNN 2008/1.5 DCI
+
dincammp
post 12 May 2011, 18:43
Post #44

Proud Renault Symbolist

@done8989 iti multumesc .... acum am terminat cu actele...totul e super ... merge super !!!

inca nu stiu daca citeste mp3 sau track (din intamplare nu am cd cu trackuri sau mp3-uri la mine ) .... voi verifica zilele astea

planuiesc sa iau un set de capace pt ca se pare ca sunt cam zgariate si tocite astea....2 gume pe fata (cele de pe fata le-a pus pe spate-asa voi face si eu cu cele actuale de pe fata dupa ce iau 2 noi)

va mai tin la curent si o sa urc si niste poze curand....

seara buna

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 11:40
Dacia