Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vreau sa cumpar un renault fluence, cam cat m-ar costa revizia in reprezentanta?

CountPorcula
post 26 Apr 2013, 20:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua, vreau sa cumpar un renault fluence. Masina pare in stare buna am vorbit cu proprietarul, mai are garantie pana prin 2014. Masina are ~60000 km, deci rezulta ca ar cam trebui facuta revizia cu schimbarea distributiei (+ ulei, filtre, placute frana, etc). Tinand cont ca masina e in garantie => ca toate reviziile trebuie facute in reprezentata la renault. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) Cam cat m-ar costa in reprezentata o astfel de distractie (schimbat toate cele mentionate mai sus)?
2) In repreznetata poti duce tu piesele (bineinteles aceleasi modele folosite de ei dar cumparate din alta parte fara adaos comercial de 300% smile.gif ) si daca da difera manopera daca o faci la ei dar cu piesele tale?

Va multumesc pt. raspunsuri intreb deoarece stiu ca reprezentantele lucreaza supe scump in comparatie cu alte serviceuri (am lovit mai demult un renault megane si desi nu era nimic de speriat in reprezetanta la MS mi-au cerut ~6500 ron, am ras si am plecat reparand masina in alt service cu ~3000 ron), deci nu rezolv nimic daca dau putin pe masina da dau 700-1000E pe revizie,....

P.S. Asta intreb asa ca o paranteza cam cat costa o revizie de schimbat uleiul in reprezentata (la 10000 km) de ex (+placute filtre fara distributie). Cu un seria 3 din 2000 am iesit in service (nu de cartier) ulei+filtre (ulei, motorina, aer, polen)+ placute frana daca tin bine minte undeva la ~450 ron,... la renault cred ca ar fi tot pe acolo in service (+-50 ron).

--------------------
Renault Megane Hatchback 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 26 Apr 2013, 20:31
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

La orice service poti sa ceri un deviz estimativ prima data si garantat nimeni nu-ti baga mana in buzunar daca nu esti de acord.
Unele service-uri accepta sa aduci piesele dar primesti garantie pe lucrare cu termen diferit fata de normal.
Pretul este diferit in functie de marca producatoare si difera functie de motorizare.

@+

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
mariusd4
post 26 Apr 2013, 21:36
Post #3

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

E benzina sau diesel ? La benzina am platit revizia si 600 ron si 750, depinde de ce oferte prinzi, ambele au fost cu piesele lor, la revizia cu piesele mele am platit manopera 2h, aproape 170 ron, vorba colegului espacern, mai bine cere un deviz, este gratuit.
Asta-i doar revizia + manopera placute de frana + manopera distributie 2h....cere un deviz, este cel mai exact, preturile difera in functie de reprezentanta.
P.S. La o masina SH nu revizia este cea mai costisitoare...

Stima

This post has been edited by mariusd4: 26 Apr 2013, 21:40

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:47
Dacia