Vreau sa cumpar un renault fluence, cam cat m-ar costa revizia in reprezentanta?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa cumpar un renault fluence, cam cat m-ar costa revizia in reprezentanta?
CountPorcula |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Hatchback
2006
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La orice service poti sa ceri un deviz estimativ prima data si garantat nimeni nu-ti baga mana in buzunar daca nu esti de acord.
Unele service-uri accepta sa aduci piesele dar primesti garantie pe lucrare cu termen diferit fata de normal. Pretul este diferit in functie de marca producatoare si difera functie de motorizare. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
E benzina sau diesel ? La benzina am platit revizia si 600 ron si 750, depinde de ce oferte prinzi, ambele au fost cu piesele lor, la revizia cu piesele mele am platit manopera 2h, aproape 170 ron, vorba colegului espacern, mai bine cere un deviz, este gratuit.
Asta-i doar revizia + manopera placute de frana + manopera distributie 2h....cere un deviz, este cel mai exact, preturile difera in functie de reprezentanta. P.S. La o masina SH nu revizia este cea mai costisitoare... Stima This post has been edited by mariusd4: 26 Apr 2013, 21:40 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:47 |