Mi-am luat-o
![]() ![]() ![]() |
Mi-am luat-o
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Masina nu se repara cu nituri tablite si alte improvizari. Daca omul era de buna credinta scriati constatarea amiabila unde isi recunostea vinovatia si te puteai duce la asigurator.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
mi-a dat copie dupa asigurare dar nu a vrut sa completeze aia de dauna...a zis ca nu se uita asiguratorul la mine pentru ala
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Eh, te-a mintit
|
--------------------
------
------
------
|
|
Alex4u |
![]()
|
ca e prea putin ..ca nush ce ..cica sa il caut sambata ca el maine pleaca la munca nush prin ce judet...nu stiu pana sambata e mult?
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Il suni si spui ca il astepti la politie la ora x si cu asta basta.Vad ca face cam ce vrea el cu tine.
![]() This post has been edited by M i h a i: 2 May 2011, 16:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
vb cu el pana nu pleaca din buc si daca nu vrea s afaca amiabila mergi la politie - daca o lalai pana sambata si el tot nu vrea sa iti dea nimic e mai nasol ca nu e declarat accidentul in 24-48 de ore(nu stiu timpul exact) - si apoi tu poti ramane cu paguba - si atata timp cat e crapata vopseaua necesita vopsire- un element doar de vopsit este peste 600 lei- deci intra clar la reparat - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
Frumos , il lovesc pe unu si nu vreau sa fac amiabila , îi dau in scarba o copie de pe rca si il pun sa ma sune ca sa reyolvam cand vrea tenisul meu.Asta suna a bataie de joc.Dar daca se gasesc si oameni care intra in joc asta este. Pt un accident minor faci amiabila si te duci imediat la asiguratorul lui.Daca nu vrea instant pt ca nu stiu ce treaba importanta are , te duci direct la politie ca sa primeasca si amenda, asa bonus ca isi bate joc de cel pagubit.Oricum a gasit o veriga slaba.
![]() This post has been edited by M i h a i: 2 May 2011, 17:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai maine daca e ma duc la politie daca nu vrea sa completam amiabila...ca asigurare o are la alianz tiriac e bine? ....
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
M i h a i |
![]()
|
este bine pt tine .Nu il lasa
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cu aliantz repari masina oriunde - parerea mea ca sunt cei mai seriosi la daune rca
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Masina lui are ceva?
Nu lasa pana sambata, risti sa ramai cu buza umflata. Ba chiar risti si amenda, daca ala se duce cumva singur la Politie. LE Cine stie ce declara... This post has been edited by BZN: 2 May 2011, 17:10 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 2 May 2011, 18:04) pai maine daca e ma duc la politie daca nu vrea sa completam amiabila...ca asigurare o are la alianz tiriac e bine? .... Completeaza tu una pentru ambele vehicule, A si B si cheama-l doar sa semneze si sa-ti dea datele permisului de conducere...ca vad ca e tareeee ocupat omul, trebuie sa-l intelegi. Cu Allianz e parfum, nu ai treaba...el o sa aibe, la anul ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Alex4u |
![]()
|
nu o sa aibe ca e masina de firma...e un opel astra H caravan ..si mi-a dat-o cu coltul de la bara si masina lui nu prea are nimic..oricum avea bara sparta...a mea a dat-o in aripa..ca a lui e mai ridicata de fund..acum ma chinui sa completez aia,
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Omul incearca sa faca sa treaca cele 24h (sau 48h aici nu stiu exact) fara ca tu sa te duci la politie, ca apoi sa nu mai poti face nimic.
Un sfat prietenesc: mergi direct la politie si da declaratie cu ce s-a intamplat. Apoi da-i un mesaj cu numarul de inregistrare al declaratiei. O sa vina si el la politie garantat, daca nu vrea sa ramana fara carnet. Apoi te duci tu la politie si ridici declaratia lui si copii dupa actele lui: talon si RCA. Nu trebuie sa mai interactionezi cu individul si e mai bine asa din punctul tau de vedere fata de asigurator. Nu vrei sa-ti povestesc despre accident usor cu un avocat care nu avrut sa scriem amiabila si nici sa vina la politie. Pana la urma s-a prezentat la politie si i-a fost luat permisul. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Alex4u |
![]()
|
la aia amiabila ca ma chinui acum sa o completez vehiculul A si B il aleg eu care sa fie ?? adica eu a si el b ?? sau??
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Da. Nu conteaza.
Insa nu e bine ce faci... nu cred ca o sa obtii semnatura lui pe hartia aia. In plus, daca masina lui nu are avarii sau sunt mai vechi, inspectorul de dauna poate fi suspicios. Eu zic sa te duci sa declari accidentul la Politie. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai completez asta si il sun sa imi dea copie dupa permis / talon si sa completam asta...daca nu vine ma duc la politie ca nu au trecut decat 3 ore ...parca in 24 ore trb declarat
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Ieri am pus o frana brusc (nu fara motiv) si, exact in fractiunea de secunda in care ma felicitam pentru reflexe, mi-a intrat o tunisianca (nashpa) in spate.
Am facut constat amiable, ea a fost A, eu am fost B...desi, nu cred ca are importanta, atat timp cat se pupa declaratiile. Vezi totusi pe spatele formularului, parca erau ceva instructiuni. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Alex4u |
![]()
|
am rezolvat a fost baiatul deacord am semnat constatarea amiabila mi-a dat
-copie dupa buletin -talon -asigurare -permis sambata ma duc sa imi deschid dosar de dauna...la peugeot..o fac..sper sa iasa bine.. |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Dar...la asiguratorul lui ati fost sa inregistrati amiabila,sa vi se faca poze,sa ti se deschida dosar?Daca nu,ar fi o idee buna sa faceti asta.Mai ales pentru tine,daca vrei sa fii despagubit.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai sambata ma duc ca atunci se deschide la peugeot..dar daca am trecut data de astazi si semnaturile nu este valabila?
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mie la Allianz mi-au spus sa vin cu vinovatul. Cum ala nu era din oras si normal ca nu mai dadeam de el si dauna nu era cine stie ce ... mi-am bagat picioarele
![]() This post has been edited by Shush: 2 May 2011, 20:51 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alex4u |
![]()
|
asta e din oras..singura problema care o sa fie este faptul ca masina e pe firma....si proprietar in acte e firma...dar vad eu ce si cum
2 May 2011, 21:15: si la mine parea asa usor prima data dar a venit un prieten care lucreaza la un service s-a uitat in mare am asa: -contra aripa de plastic .. sparta in 3 locuri -aripa indoita si foarte usor vopseaua harjaita -farul 1 ureche rupta -bara deformata + lacul si vopseaua crapata de le misti cu degetul..+ suport bara rupt - inca un plastic ce vine langa far spart.. -bara numai vine asa bine sub far ci vine cu o gaura de aproape bagi degetul.. This post has been edited by Alex4u: 2 May 2011, 21:15 |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La amiabila ii zice asa dintr-un motiv, adica amandoua partile trebuie sa fie de acord, nu vrea berbecu, ura si la politie, il anunti inainte, ca are 24 de ore, or else..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Imi pare rau pentru cele intamplate ! Ai grija ca aripa sa ti-o schimbe caci facuta nu mai merita ,e 99 de lei o aripa de astra G ,eventual una pe culoare din dezmembrari nu sare de 100 lei .Si insista la alinierea aripii sa nu lase lufturi ca am vazut ca unii repara masinile de mantuiala ,lasa niste lufturi intre capota si aripa de mama Doamne ,si chederele de sub far de la bara sa le ceri ,sunt 45 de lei setul pe original
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alex4u |
![]()
|
da multumesc pentru sfaturi..chiar ma miram ieri..cat de subtire poate fii tabla la aripi...mai subtire ca aia de dacie din 97-98....
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu ce jeg ai putea cumpara 99 ron, cand o aripa pentru Astra G in magazin incepe de la 320 ron, si nu de origine, ci compatibila, probabil un chinezism de staniol, ce nu se va alinia veci, lufturile alea de care zici nu sunt din cauza montajului, ci a piesei. As verifica sa nu cumva sa-mi puna asa ceva pe masina, iar partea cu aripa SH pe RCA, tu pe ce lume traiesti vallyyy?
![]() This post has been edited by argon: 3 May 2011, 07:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Cum spui tu argonele .... http://www.ropiese.ro/index.php?pg=pagini/...0caroserie&sub= , nu stau sa mai caut pe aia la 100 lei , eu stiu ca multi nu cred ca piesele de opel sunt ieftine , cele sh nu mai zic , eu mi-am gasit bara spate culoarea masinii cu 100 lei .Nu piesa strica ci prostii , hai sa ne uitam pe autovit sa vezi lufturi intre capota si aripa ,nu stiu sa faca reglajul cum trebuie si oricum nu le pasa ,doar nu o fi masina lor ,nici macar samsarii care au interes nu fac reglajul .Nu vezi prea multi romani tipicari , nici macar chederele de sub faruri nu le cumpara.Tu nu ai vazut si aripi facute,indreptate si cu chit pe ele ,i-am propus inlocuirea ,sa repari o aripa de G nu merita ,cum nici in cazul meu nu merita sa vopsesc bara spate ,cand iei direct vopsita pe culoare de pe masinile de Anglia
Ca tot ziceam de aia in jurul sumei de 100 lei uite aici http://www.autoa.ro/index.php?page=3&cat=6&catp=108&catpb=89 This post has been edited by vallyyy: 3 May 2011, 11:23 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |