Renault Symbol Phase 4, Bataie de joc in service Automarcus
![]() ![]() ![]() |
Renault Symbol Phase 4, Bataie de joc in service Automarcus
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) P1020164.JPG ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 1371 P1020165.JPG ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 1542 P1020166.JPG ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 1484 |
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Astia iti repara una si iti strica alta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nimic, am trimis la vocea clientului pozele+video
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nasol rau de tot.Sper sa rezolvi ceva la Vovea Clientului!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Oricum, m-am convins: asta e motivu` pentru care te da afara si te trimit in sala de asteptare, ca sa traga cu dintii de ea (asta in cazu` in care nu pot sa sustraga un injector , o turba , uan alta) . Dar abia astept sa le transmit, sa se apuce de altceva domnii mecanici, de ex. de cusut, dat la sapa, crescut oi, dar nu reparat masini , in nici un caz.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Jigodii de mecanici incapabili, au taiat cu cutter-ul acolo. A iesit expresia aia "daca esti prost stai acasa !". Macar asta puteau sa aplice, adica sa nu se bage daca nu stiu !!
Imi pare rau brandy_tdi ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Eu la prima revizie am fost la reno Alba Iulia si am zis:
"-Domn'le pot sta langa masina sa vad si eu ce face daca fac revizia la voi? -Ne pare rau,nu puteti asista,avem minibar,puteti servi o cafea.s.a.m.d..." Au incercat sa ma abureasca cu chestii deastea.Le-am spus "La Revedere".Sa prostiti pe altul. Am fost apoi la reno Deva,mi-a dat si scaun,am stat langa masina,la toate 4 reviziile care le-am facut la ei.Eu nu am scapat-o din ochi pana acum! Inca odata,imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
La revizii intotdeauna am stat langa ea, doar ca de data asta 3 ore am stat langa ea si pentru 15 minute m-au dat afara. Si ca sa vezi atunci s-a intamplat, bad luck
24 May 2009, 00:33: CIIOBANI! This post has been edited by brandy_tdi: 24 May 2009, 00:33 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Cum adica,te-au dat afara?
![]() This post has been edited by Adrian00: 24 May 2009, 01:07 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"A venit inspectie de sus si nu aveti voie aici "
Asta e unul din exemplele care mi-au trecut prin minte ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
brandy_tdi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
This video has been remove by the user
![]() Tare sunt curios sa vad clipul... |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
>Nu aveti voie in atelier, va rog sa mergeti in sala de asteptare.
Trebuia sa intrebi de ce nu e voie? Cereai sa semnezi ca iti asumi orice pericol. Sau ziceai sec : Nu am voie sa plec de langa masina, e masina sefului si m-a pus sa semnez ca platesc 5000Eur daca o fac. Daca doriti insa Dvs sa achitati suma asta, se rezolva. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(GunX @ 25 May 2009, 21:43) Sau ziceai sec : Nu am voie sa plec de langa masina, e masina sefului si m-a pus sa semnez ca platesc 5000Eur daca o fac Ce minte de copil. ![]() @brandy_tdi, chiar daca se da ca accept inlocuire insonorizant, bucata aia de jos daca nu este separata (pentru ca de obicei mai sunt interventii in zona si sa se poata schimba usor) trebuie sa te pregatesti sufleteste. Inseamna plansa de bord data jos, aeroterma, cadru, cabluri, etc ... Si daca pana acum nu au fost in stare sa inlocuiasca reperul fara rupturi, crezi ca acum o fac cum trebuie? This post has been edited by IRONICK: 25 May 2009, 20:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
asta se numeste idiotenie...sari pe ei ca asta merita...si nu e o dacie 1310 sa coste piesa 2 lei....e o masina respectabila....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma ai rezolvat-o?
This post has been edited by vali.eo: 24 Dec 2011, 13:44 |
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Problema este in felul urmator: 1 SUNT obligati prin lege sa-te lase sa stai langa masina
2 bucata care ti-au taiati are niste cleme de care trebuie sa tragi cu un pic de forta pt a o scoate iar ei sigur nu ai stiut si au preferat sa o faca franjuri. 3 acum 4 zile am schimbat o caseta de directie la un clio acelasi model ca al tau si nici macar nu am fost nevoit sa scot antifonul tot ce trebuie sa scoti de sub pedale este acel burduf de cauciuc sub care se afla un surub care tine colana de directie de caseta si care trebuie desfacut. 5 Verifica daca ti-au bagat acel burduf de cauciuc de la coloana de directie sub pedale la loc deoarece iese si intra nu greu, EXTREM de greu. 6 Dute direct la PPI adica Renault Romania deoarece service-ul raspunde in fata lor ca de la ei au licenta sa repare Renault si dupa aceea te duci la Protectia consumatorului. This post has been edited by TheSting: 24 Dec 2011, 03:06 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Voi ati vazut ca mai sunt cateva zile si se implinesc 3 ani de cand s-a intamplat?...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheSting @ 24 Dec 2011, 03:03) Ai putea mentiona si legea care ii obliga la asa ceva? Ca sa o putem invoca la caz de nevoie, nu de alta. In conditiile in care mecanicii de prin service au facut niste cursuri si au semnat niste documente de protectie a muncii, pe cand clientii nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
@solidconvert: Asta e si ideea, a avut destul timp sa rezolve problema, sau sa incerce sa o rezolve.
|
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:28 |