certificat retinut pentru itp expirat
![]() ![]() ![]() |
certificat retinut pentru itp expirat
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Huo bulgaria!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca-ti spun ca pe langa Giurgiu sunt niste localitati romanesti, iar masina in cauza (inmatriculata in Romania) se odihneste intr-o curte, ce faci?
This post has been edited by tatabobu: 19 May 2011, 15:07 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
extras din oug 195:
Art. 112 (1) Certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada inlocuitoare a acestuia se retine de catre politia rutiera in urmatoarele cazuri: a) vehiculul nu are efectuata inspectia tehnica periodica valabila; ... (2) In situatiile prevazute la alin.(1) lit. a) politistul rutier elibereaza conducatorului de vehicul o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie pentru 15 zile. ... (4) Certificatul de inmatriculare sau de inregistrare si placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare, cu exceptia celor care nu corespund standardelor, se restituie proprietarului sau utilizatorului vehiculului de catre politia rutiera, la prezentarea de catre acesta a dovezii incetarii motivului pentru care documentul a fost retinut, in conditiile prevazute in regulament. |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 19 Apr 2011, 07:48) Da ce anume spui ca ar trebui schimbat ca sa iei ITP-ul ca eu nu inteleg .... ca zici ca franele si directia sunt ok .... atunci ce anume costa de nu iti permiti sa-l faci??? ITP-ul propriuzis este vreo 100 ron .... nu cred sa fie chiar un capat de tara, nu? la rar e doua milioane. aceleasi operatiuni ca la o statie obisnuita, dar platesti 'firma'. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Flori |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 July 11 ![]() |
Buna!Mi-a fost retinut talonul pt itp expirat...stiu nasol...
Ma intereseaza sa aflu de la cei care au trecut prin situatia asta daca dupa efectuarea itp-ului ,pentru a mi se inapoia talonul trebuie sa prezint si dovada ca am platit amenda,ca totusi e cam maricica 600... |
--------------------
renault
clio
- B78kjs
2007
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nu, nu trebuie sa platesti si amenda ca sa iei talonul, trebuie doar itp-ul.
la fel cum nu trebuie sa platesti amenda ca sa iti iei permisul dupa ce a trecut perioada de suspendare. sunt 2 pedepse distincte |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Am si eu o problema asemanatoare: mi-am schimbat adresa si am vrut sa imi schimb talonul ca sa fie totul in regula(desi nu eram obligat), apoi sa fac ITP-ul. Azi, cu 8 zile inaite sa imi expire ITP-ul, am depus actele la Imatriculari Sibiu pt noul talon(crezand ca se elibereaza intr-o zi ca in Buc) si cand m-am dus la eliberari dupaamiaza am primit doar dovada, urmand sa primesc talonul in 15 zile prin posta. Nu mi-au spus nimic de ITP cand au primit actele, nici macar pe dovada nu scrie cand expira ITP, am zis ca innebunesc. Intrebarea mea e daca stiti cumva daca se poate face ITP fara talon in caz nu ajunge prin posta pana imi expira?
|
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
O sa il primesti mai devreme decat 15 zile, probabil trei patru zile.
Poti face itpul in baza unei anexe si a dovezii inlocuitoare, dar trebuie sa vii iarasi sa consemneze in noul talon asta, deoarece itpul trecut acolo va fi deja expirat. Asteapta sa iti vina talonul, vezi ce scrie acolo si daca este cazul mergi pe burta pana la cel mai apropiat punct itp sau du-o pe platforma daca este imperios necesar. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Am incercat sa fac fara talon dar m-au refuzat 2 centre ITP pana acum ... mai astept, poate vine pana imi expira ... problema e ca cel mai probabil o sa fiu plecat in alta localitate cand ajunge si de aici o serie de complicatii.
Imi e foarte clar ca nu s-au gandit la genul asta de problema cand au mutat emiterea taloanelor de la SB la Bucuresti: - pe dovada nu scrie nimic de ITP(vina Prefecturii) - aia de la stiile ITP cer si talonul original(probabil urmand orbeste instructiunile RAR, desi cartea de indentitate a fost modificata pe loc la Prefectura) - dovada(contine aceleasi date ca talonul numai ca e o hartie alba in loc de una albastra) este emisa pe 15 zile, perioada destul de lunga sa iti expire un ITP, dar ce te faci daca nu ajunge nici in 15 zile? Am facut o sesizare la RAR dar nici un raspuns pana acum ... Legat de mersul de burta(cu dovada si ITP expirat) e cam riscant pt ca asiguratorii refuza dauna in caz de accident fara ITP. |
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Nu iti recomand mersul pe burta. Normal politia nu trebuia sa iti primeasca talonul la preschimbare daca termenul de reemitere depasea itp-ul. era datoria lor sa o verifice. Spera sa nu isi dea seama dupa aceea ca probabil va trebui sa te duci la RAR.
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
dodox |
![]()
|
Din cate stiu eu, conform noului cod rutier, daca iti schimbi adresa in cadrul aceleiasi localitati nu e musai sa schimbi talonul.
|
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 13 Jul 2011, 17:46) Asteapta sa iti vina talonul, vezi ce scrie acolo si daca este cazul mergi pe burta pana la cel mai apropiat punct itp sau du-o pe platforma daca este imperios necesar. QUOTE(PhilipMorris @ 14 Jul 2011, 21:36) Da' mai sus ce i-ai recomandat? ![]() @dodox, dă un telefon la RAR București, poate te pot ajuta ăia! This post has been edited by cosmin_2300: 15 Jul 2011, 10:10 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Mai sus sunt optiunile pe care le are la ora asta, nicidecum recomandari. Amandoi stim ca rarul, chiar de la bucuresti fiind, nu are cu ce il ajuta, ar suna degeaba. Decat sa schimbe legislatia si sa poti merge fara itp valabil. In plus nu m-as baza pe ajutorul unui asa zis meserias de pe la rar care o sa imi spuna: "mergi asa, raspund eu la o adica".
In mod normal in dovada inlocuitoare a talonului nu apare daca ai sau nu itp. Poti merge dar in caz de accident, Doamne fereste, rahatul se imprastie mai rau. |
--------------------
MK2
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine si-a facut ITP-ul la RAR - puteti sa-mi spuneti si mie cat de stricti sunt?
Eu am parbrizul putin ciobit intr-un loc (nici nu se vede daca nu te uiti cu atentie), si o zgarietura pe aripa dreapta-spate. Stiu ca in trecut cand m-au dus la un service Reno sa fac ITP-ul la Logan era un nene stresat ca-i zgariata masina si nu-mi poate da ITP-ul... la RAR se leaga de chestiile astea doua? (tre' sa-l fac la RAR, ma gandesc sa ma duc la Grivita; mi-au luat talonul ca am uitat sa fac ITP-ul si imi expirase) |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca este doar o zgarietura,nu indoitura,nu este problema.
Parbrizul trebuie sa nu fie afectat mai ales in zona de vizibilitate a soferului. Dar nu uita ca si la RAR sunt oameni si poti sa discuti orice nelamurire inaintea verificarii. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:55 |