ACCESORII DE ORIGINE RENAULT
![]() ![]() ![]() |
ACCESORII DE ORIGINE RENAULT
MMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagen026.jpg ( Size: 158.78k ) Number of downloads: 579 Renault_Megane_Sport_Edition_11.jpg ( Size: 176.42k ) Number of downloads: 666 |
||
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|||
renu97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 April 10 ![]() |
Salut,
Stiu ca nu este locul potrivit unde sa scriu anuntul, am de vanzare setul de paravanturi fata, spate nou nout. Am pus anuntul si in Bursa. Daca sunteti interesati PM ![]() merci si scuze de abatare:) |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
renu97 |
![]()
|
Plasa portbagaj
http://www.renault.ro/media/brosuri/acceso...a_accesorii.pdf pagina 2, numarul 6, pret: 189 RON (tva inclus) !!! enorm... |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
189lei 1 plasa?? Nu ms ... mai mult ca sigur gasesti una care sa se potriveasca la un pret mult mai mic!!
La baza plasa se prinde de inelele alea 2, dar sus unde se prinde ?? Stiu ca e un model care sta pe podea si unu care sta pe spatele scaunelor... |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
renu97 |
![]()
|
pai daca sti de unde pot cumpara una sa se si potriveasca..ar fi genial. M-ar interesa cea care se prinde de spatele banchetei.
Oricum, ini nici un caz nu am sa dau banii astia pe o plasa, no way jose ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
Mike959 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 13 September 18 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Are cineva idee covorasele de origine cod 8201618013 de pe M4,daca se potrivesc la M3? Ma intreaba cineva si am zis sa apelez la persoane mai informate ![]() Sau daca si-a pus cineva? Sau cineva prin Militari ,Zona Pacii la care sa pot vedea cum vin? Multumesc mult. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2018 Business 1.33 140 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:29 |