Info Cluj, cazare, masa, de vizitat
![]() ![]() ![]() |
Info Cluj, cazare, masa, de vizitat
delya |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cam cat este o garsoniera in cluj pt inchiriat?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cauta aici - http://www.piata-az.ro
Ca mi-am amintit acum, pe la inceputul lunii am fost cateva zile prin Cluj, am mancat bine (muschi impletit si cartofi taranesti - mama-mama) la Gente Senior (aprope de podul peste Somes, cum mergi de la gara spre central); a, n-a fost rau nici la un restaurant chinezesc (detul de micut) de pe Avram Iancu (sper sa nu gresesc), aproape de Universitate. Mancare mai ieftina decat in Bucuresti si preturi mai mici la telefoane ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc din suflet celor care mi-au raspuns si in special lui Lautrec si Dadoshel care mi-au recomandat Hotel Pedro! Conditii de cazare foarte bune, n-o sa uit niciodata camera aia draguta si cocheta! A fost foarte bine, curatenie luna, dezinfectau baia si curatau camera luna in fiecare zi ca la carte, civilizat si frumos.Mi-a fost drag sa stau acolo.Si inca un lucru care pe mine m-au impresionat:pe noptiera am gasit asa: biblia( fara sa fiu bisericoasa, dar mi s-a parut un lucru foarte inspirat), cateva revistute din acelea gen 7seri, care ne-au ajutat foarte mult pentru ca aveau harti si baruri, restaurante si ne-am orientat foarte bine datorita lor, si un ghid gen Pagini aurii cu toate judetele tarii.Mi s-a parut o chestie simpla , de bun simt si tare inspirata pentru niste oameni ca noi care nu mai fusesera niciodata acolo.Bravo!
Despre restaurante numai de bine:mancare mai ieftina ca in Bucuresti si portii uriase. Am mancat la pizzeria Gente (o pizza "mica" imensa , nu am putut manca decat jumate), la Matei Corvin un restaurant interesant decorat si destul de pretentios cu un meniu foarte generos si mancare foarte buna, la Maimuta plangatoare.Ne-a parut rau ca nu am apucat sa mergem la Casa Vikingilor , despre care am auzit numai lucruri bune, dar era cu rezervare si era full. Orasul este foarte frumos,are o gramada de cladiri care de care mai frumoasa si mai interesanta, o gramada de biserici si o gradina botanica foarte frumoasa (pacat ca este toamna si nu erau flori). |
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Ne bucuram ca ti-a placut orasul si te mai asteptam. Are intr-adevar zone cu cladiri foarte frumoase, mai ales ca acum le renoveaza fatadele.
Examenul pentru care ai venit la Cluj l-ai luat? ![]() This post has been edited by Johnny_Bravo: 29 Nov 2005, 23:20 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
CJ rules
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(delya @ 28 Nov 2005, 20:15) Si cine te opreste sa vii prin mai-iunie sa o vizitezi? Mai ales daca zici ca ti-a placut... ![]() PS. Gradina botanica din Iasi este (sau cel putin era prin 88, cind am fost ultima data) MULT mai frumoasa ca cea din Cluj... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
delya |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:37 |