zgomot spate, se aude un zgomot in spate cand fac stanga.
![]() ![]() ![]() |
zgomot spate, se aude un zgomot in spate cand fac stanga.
bleckota |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 22 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
coupe 1.4 16v
2001
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Probabil ca se inclina masina si iti freaca roata in ceva. Lasandu-se mai jos in dreapta poate ca ai ceva pe acolo in care iti atinge roata.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
bleckota |
![]() ![]()
|
ms mult pt raspuns.Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici.
geamul stanga face zgomot la denivelari(baraie).De la ce oare? imi ziceti si mie va rog daca am dat mult pe un renault megane coupe model 2001 si o suta douazeci si trei de mii de km la bord.3 mii de euro (din alta tara ca yo nu-s in tara)Ms mult pt raspuns. This post has been edited by bleckota: 24 Mar 2011, 18:56 |
--------------------
renault megane
coupe 1.4 16v
2001
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
QUOTE(bleckota @ 24 Mar 2011, 18:56) ms mult pt raspuns.Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici. geamul stanga face zgomot la denivelari(baraie).De la ce oare? imi ziceti si mie va rog daca am dat mult pe un renault megane coupe model 2001 si o suta douazeci si trei de mii de km la bord.3 mii de euro (din alta tara ca yo nu-s in tara)Ms mult pt raspuns. Cam mult(depinde si in ce stare se afla, daca e full option etc.), dar fiecare da cat considera...de exemplu cu 3700 euro am luat Seat Leon 2002 cu 136000km din Germania(Bonn) cu toate dotarile set de schimb roti iarna-vara, fara piele. Dar las colegi de pe forum mai experimentati sa isi dea cu parerea. This post has been edited by jubyl3r: 25 Mar 2011, 22:46 |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
1996 1.6e DA0F "Ignorance is bliss"
|
|
bleckota |
![]()
|
Am descoperit ce era (zgomotul).Plasticul de sub toba era un pic sarit.
![]() This post has been edited by cj98czh: 29 Mar 2011, 15:13 |
--------------------
renault megane
coupe 1.4 16v
2001
|
|
george_enasel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 May 10 ![]() |
am si eu o problema tot cu zgomotul in spate doar ca se aude in partea dreapta.
atunci cand 2 sau 3 oameni in spate la denivelari se aude un zgomot ciudat si cam tare. parca s-ar rupe ceva. seamana cu acel zgomot de la dacie cand arcul era presat maxim si se atingeau spirele/ astept pareri --megane clasic 2002 1.9 dci |
--------------------
renault
megane clasic 1,9 dci
1,9 dci 2002
|
|
bleckota |
![]()
|
Cand iei o groapa/denivelare sau tot timpul?
|
--------------------
renault megane
coupe 1.4 16v
2001
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
Si la mine se aude la fel pe spate, la masina din semnatura cand iau o groapa adanca, cu fata trec si nu se aude nimic iar cand se lasa spatele se aude un sunet ca de cauciuc, tampon nush cum sa explic si asta doar cand iau gropi in care masina se lasa de spate...pe fata am schimbat bucsele centrale si de capete la bara stabilizatoare(poate sa fie de acolo, ca eu am impresia ca se aude de pe spate).
Astept si eu pareri ca eu nu am observat nimic cu masina pe elevator...sa fie pe duca puntea? |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este oarecum normal sa sune tare cand dai in groapa cu rotile spate ... cum nu sunt arcuri ... suspensia spate este foarte rigida ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jubyl3r |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 14 Apr 2011, 11:49) Este oarecum normal sa sune tare cand dai in groapa cu rotile spate ... cum nu sunt arcuri ... suspensia spate este foarte rigida .. asta am observat, numai ca de ceva vreme se aude un has scurt la trecere peste groapa, ca la un tampon plin de apa..nu stiu ce exemplu sa dau. |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
|
|
Laza Andrei |
![]()
|
![]() Laza Group: Members Posts: 42 Joined: 7 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_enasel @ 13 Apr 2011, 19:17) am si eu o problema tot cu zgomotul in spate doar ca se aude in partea dreapta. atunci cand 2 sau 3 oameni in spate la denivelari se aude un zgomot ciudat si cam tare. parca s-ar rupe ceva. seamana cu acel zgomot de la dacie cand arcul era presat maxim si se atingeau spirele/ astept pareri --megane clasic 2002 1.9 dci am avut si eu problema asta , la mine atingea puntea spate de traseul tobei . Toba finala are trei tampoane de cauciuc , daca sunt uzate se lasa destul de mult (la mine erau crapate si intinse la maxim ) |
--------------------
Renault
Megane
- B-97-LAZ
1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:31 |