Probleme la plecarea de pe loc, Megane II 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
Probleme la plecarea de pe loc, Megane II 1.6 16v
mogoolee |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B51ALB
2008 1.6 16v
|
|||
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
asta este un semn al ambreiajului in mod normal...dar vad ca ai destul de putini km
|
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
vezi sa nu fie asta http://www.reno.ro/Tampoane-motor-caroserie-t201078.html
daca nu e asta http://www.reno.ro/Probleme-ambreiaj-Megane-2-t201627.html saau chiar amandoo ![]() This post has been edited by qwertyuiop: 31 May 2013, 16:41 |
--------------------
-
-
-
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ambreiaj mai mult ca sigur... nu conteaza km daca este modelul vechi de placa si disc...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
poti sa fii sigur ca este ambreiajul, eu am schimbat pe garantie la 32000 km, am vorbit cu cineva care a schimbat la 4000 km
|
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
EmiSeven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 November 12 ![]() |
Si eu am aceiasi problema,dar eu o am dimineata primele 2 3 minute.De altfel eo nu o las sa se incalzeascsa si plec direct , probabil din cauza asta primele 5 6 plecari dp loc face cam urat.Treaba asta dupa mers in traffic inca nu am patit`o..
|
--------------------
Renault
Renault Megane 2 Hatch
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 08:30 |