Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

Alfa Romeo 159, o berlina cu stil

ipiq
post 15 Apr 2011, 16:50
Post #91

The transporter

Group: Members
From: RO

wrong post...

This post has been edited by ipiq: 15 Apr 2011, 16:50

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lex Luthor
post 15 Apr 2011, 16:59
Post #92

Membru autentic

QUOTE(M i h a i @ 14 Apr 2011, 23:17)
vallyyy>>Ce pareri nasoale sa auzi despre ele la 20 de posesori cati sunt in Buc. Sa stii ca parerile nasoale se aud despre masinile care au vanzare.
*

Tu ai avut /ai condus vreodata o masina italiana "adevarata"? Nu vorbesc aici de Fiat Albea sau microbz Iveco.

Daca da, poti sa-ti dai cu parerea in cunostinta de cauza. Daca nu, sunt doar vorbe goale, asa ca sa ne aflam in treaba. bla bla bla.gif

Eu am o masina italiana de 3ani de zile si in afara de o pana de cauciuc si de un senzor diagnosticat initial ca defect (care in final s-a dovedit ca era bun, era doar o problema de conexiune la o mufa) la sistemul de autoleveling al farurilor nu am avut nicio problema cu ea. Si am mers 80.000 de km cu ea. Si e motor mare: 2.4 JTD 20V. Merge si acum la fel de bine ca in prima zi.

--------------------
---- ---- ----
---
+
ipiq
post 15 Apr 2011, 17:59
Post #93

The transporter

From: RO

lex luthor? ai dinasta?
interiorul e bestial!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Attached thumbnail(s)
LANCIAThesis_medium_273_5.jpg ( Size: 218.07k ) Number of downloads: 1197

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
dan22y
post 15 Apr 2011, 18:23
Post #94

Membru autentic

From: B

Cred ca colegul Lex are Phedra Emblema nedumerire.gif daca nu ma insel.

This post has been edited by dan22y: 15 Apr 2011, 18:23

--------------------
R M 8 - B
+
argon
post 15 Apr 2011, 18:30
Post #95

Mesaj semiautomat

Ouch..pare desenata de portarul de la Lancia, Fiat multipla e seximbol pe langa.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
M i h a i
post 15 Apr 2011, 19:16
Post #96

QUOTE(Lex Luthor @ 15 Apr 2011, 16:59)
Tu ai avut /ai condus vreodata o masina italiana "adevarata"? Nu vorbesc aici de Fiat Albea
*

de avut nu am avut pentru ca nu o sa-mi cumpar niciodata masina made in italia.Daca vreau masina de buget redus aleg renault si aia este. De masina italiana adevarata nu cred ca ai bani nici tu, si aici ma refer la lambo, ferrari, maseratti.De condus am condus : fiat grande punto, punto, alfa 159 (a unui coleg) , alfa spider (a unei fete care de abia astepta sa scape de ea) si de curand o lancia delta. Aici vorbesc de masini relativ noi cu km putini.Nu am mers cu masini rupte in doua.Pana la urma eu vorbeam de numarul lor redus si de lipsa clientilor iar tu ma intrebi daca am mers cu asa ceva.Si daca au probleme grave de fiabilitate tot nu o sa stii pt ca sunt putini posesori.Rar vezi pe strada o alfa.

''Eu am o masina italiana de 3ani de zile , nu am avut nicio problema cu ea. Si am mers 80.000''
radmasa.gif radmasa.gif Adevarul este ca ai 300.000 km si 7 ani ca sa spui cum sta treaba cu fiabilitatea. Ce masina pica pana in 80.000 km si 3 ani? Vii la mine la bloc si iti arat un taximetrist cu 1.4 care are 200.000 km si nu a schimbat nimic la logan.Logan ,masina fara pretentii. Vorbesc de schimbat piese nu de consumabile.

This post has been edited by M i h a i: 15 Apr 2011, 19:18

--------------------
------ ------ ------
+
aLecsunder
post 15 Apr 2011, 20:21
Post #97

Membru...

Si ambreiajul , fulia defazoare , tamponul hidroelastic si asa mai departe sunt consumabile dar nu care se schimba 10k. Nu crezi ca pe la Renault se schimba cam des ? La Alfa, din cate stiu , bucsaraia e marea belea.

--------------------
Ford Mondeo 2019 ST-Line
+
M i h a i
post 15 Apr 2011, 21:12
Post #98

Am 115.000 si nu am schimbat ambreiaj, nu am schimbat fulie(1.9 nu are prob de genul).Tampoanele le schimbi si la alfa stai tu linistit, astea sunt consumbabile.Un tampon de origine tine 100 k ori 5 ani.Prea mult .Tot ce este cauciuc pica la toate marcile pt ca un cauciuc este consumabil si imbatraneste in timp. Au si alfele bube la greu.De cand este monument de fiabilitate alfa? Colegul meu cu alfa schimba bielete odata la 30.000 km.Eu la megane le schimb odata la 100.000 km. Conteaza si cum mergi cu ea.Asa este si cu renaultul.Nu o fi ea masina masinilor dar daca o iei de noua si tii la ea in 300.000 km nu pica multe, garantat.Daca o iei sh sunt sanse ca sa pice tot de pe ea.Pe viitor daca vreau masina fiabila o sa-mi cumpar subaru.

This post has been edited by M i h a i: 15 Apr 2011, 21:18

--------------------
------ ------ ------
+
sobolan
post 15 Apr 2011, 21:31
Post #99

membru paros...

From: GL

QUOTE(M i h a i @ 15 Apr 2011, 19:16)
de avut nu am avut pentru ca nu o sa-mi cumpar niciodata masina made in italia.Daca vreau masina de buget redus aleg renault si aia este. De masina italiana adevarata nu cred ca ai bani nici tu, si aici ma refer la lambo, ferrari, maseratti......
*

fiecare face ce vrea.....de lambo nu am bani dar un abarth mi-as permite....sincer ma doare la basca cu logan-ul deocamdata,asta-i masina cal-magar biggrin.gif ...am schimbat unele repere si la asta dar e de inteles ca nu-i noua si ca mai "cere" si ea cate ceva.....traiasca baietii buni de la bursa si bani cat de cat sa fie....
la reno is mai mari pretentiile si cand spun asta o zic "bazat" pe faptul ca am detinut un symbol(cu ala n-am avut treaba,era super-ok,am mers cu ea cam 35k km fara bani bagati in ea)si un megane 2 1600cm3 cu 16v(cateva luni),la megane am vrut sa-i schimb distributia dar sa-mi bat cuie in oo ca trebuiau niste dispozitive sa blochez arborele si axele si ma lasai pagubas,acelasi lucru ca la motorul de prestige,am dus-o la service unde m-au chelit aia mad.gif .....masina "a plecat" si este oarecum tot in familie...facand paralela cu dacia pe care o internez in garaj si-o fac bucati,timp si bani sa am....deci "ma scot" mai ieftin si la piese si la manopera care o fac "in regie proprie" biggrin.gif ....
si sa stii ca am schimbat o distributie la un motor de albeea acasa si e simplu....la fel de munca ca un logan,ba chiar mai aerisit si mai mult loc de umblat sub capota....asa in mare....deci ?

treaba e ca o dam in SF....sa zic ca nu ma pricep la mecanica,nu ma bag sub masina dar vad ca alfa 159 e mai superioara decat un megane 2 si mult mai stilata si eleganta...ca intretinere la service e cam la fel.....ca preturi de achizitie la doua masini echipate cam la fel ar iesi un pic mai ieftin la megane,zic eu....as alege tot alfa biggrin.gif
nu ma intelege gresit,sunt fan renault,realizez ca reno nu-i o masina rea deloc si daca mai imi iau megane vreodata o sa caut unu diesel tura asta cu 1500cm3 dci,E4 neraparat,cu 100 si ceva de cai...versiunea noua...2.2 parca...ce-i pe E3 e cu belele pe la pompa/injectoare etc probleme pe care fiat-ul sau alfa nu le are wink.gif
parerea mea e ca renault face motoare si cutii de viteza bune dar nu generalizam.... smile.gif

This post has been edited by sobolan: 15 Apr 2011, 21:43

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
spy_oh_joy1389
post 15 Apr 2011, 21:45
Post #100

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(sobolan @ 15 Apr 2011, 21:31)
treaba e ca o dam in SF....sa zic ca nu ma pricep la mecanica,nu ma bag sub masina dar vad ca alfa 159 e mai superioara decat un megane 2 si mult mai stilata si eleganta...ca intretinere la service e cam la fel.....
*

Cum era si Zavoranca cea mai superba laugh.gif ...

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
sobolan
post 15 Apr 2011, 21:50
Post #101

membru paros...

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 15 Apr 2011, 21:45)
Cum era si Zavoranca cea mai superba laugh.gif ...
*

am avut si eu megane benzinar 1600cu16v/hatch...nu-ti convine ce am scris....asta e parerea mea,no offence... smile.gif
LE acuma nu-mi spune ca nu ai face "o tura" si cu oana ca nu te cred radmasa.gif ...fii serios man !

This post has been edited by sobolan: 15 Apr 2011, 21:54

--------------------
+
Lex Luthor
post 15 Apr 2011, 21:55
Post #102

Membru autentic

QUOTE(dan22y @ 15 Apr 2011, 19:23)
Cred ca colegul Lex are Phedra Emblema nedumerire.gif daca nu ma insel.
*

Te inseli.

QUOTE(M i h a i @ 15 Apr 2011, 20:16)
de avut nu am avut pentru ca nu o sa-mi cumpar niciodata masina made in italia.Daca vreau masina de buget redus aleg renault si aia este. De masina italiana adevarata nu cred ca ai bani nici tu, si aici ma refer la lambo, ferrari, maseratti.De condus am condus : fiat grande punto, punto, alfa 159 (a unui coleg) , alfa spider (a unei fete care de abia astepta sa scape de ea) si de curand o lancia delta.

''Eu am o masina italiana de 3ani de zile , nu am avut nicio problema cu ea. Si am mers 80.000''
radmasa.gif  radmasa.gif  Adevarul este ca ai 300.000 km si 7 ani ca sa spui cum sta treaba cu fiabilitatea. Ce masina pica pana in 80.000 km si 3 ani? Vii la mine la bloc si iti arat un taximetrist cu 1.4 care are 200.000 km si nu a schimbat nimic la logan.Logan ,masina fara pretentii. Vorbesc de schimbat piese nu de consumabile.
*

Am inteles. Tu esti fanul masinilor nemtesti radmasa.gif radmasa.gif Cele care merg 1 milion de km si apoi trebuie sa le schimbi o bucsa sau sa le strangi cate un surub radmasa.gif Gata, m-am prins.

Nu conteaza ca daca citesti ce se scrie pe forumul asta nu ti-ai lua niciodata Renault, daca citesti ce scrie pe forumul BMW nu ti-ai lua niciodata asa ceva, samd. Cred ca pe undeva exista si forumul posesorilor de Ferrari nemultumiti. Sau de Rolls-uri. wacko.gif

E adevarat, n-am avut bani de Ferrari sau Maseratti (care btw sunt fabricate tot de grupul Fiat) dar am avut bani de sora lor mai mica wub.gif Care nu m-a dezamagit deloc in acesti 3 ani iar cei 380 Nm de sub pedala ma fac deseori sa uit ca nu e Maseratti (desi si-au imprumutat unul altuia o grmada de elemente ) wub.gif

Cei care se plang de masinile italiene uita (sau se fac ca uita) un fapt foarte important: acele masini (si vorbesc aici de Alfa Romeo, Lancia sau Maseratti) n-au fost proiectate pentru soselele din Romania ( la a mea nici sistemul de navigatie nu stie mai mult de granita Austriei. Acolo se termina Europa. Nu a existat si nu o sa existe niciodata o harta dincoace de Austria) Pur si simplu nu au cum sa nu se strice pe aici tinand cont de starea deplorabila a soselelor. Aici sunt de acord cu tine: Loganul este o masina fiabila pentru soselele din Romania. Insa sa spui ca un taxi Logan n-a avut nicio piesa schimbata in 200.000 de km, cam aduce a Pinocchio. Un taxi? Avea cumva vreun camp electric protector imprumutat de la Enterprise? Cmon! Mai exagereaza omul, dar nici chiar asa.

Iar faza cu 7 ani si 300.000 km chiar m-a dat pe spate. Cati posesori de masini moderne le tin 7 ani de zile? Eu unul in nici un caz nu as tine o masina 7 ani de zile. Iar 300.000 km nu i-as face in 4-5 ani, cat consider eu ca este normal sa tii o masina. Cel putin nu in Romania. Asta daca vrei sa mai faci si ceva in viata in afara de a sta la volan.

Chiar ar fi bine pentru tine sa nu-ti iei niciodata o masina italiana. Pur si simplu nu cred ca veti fi compatibili. Sa ai o masina italiana de top inseamna sa descoperi cu adevarat placerea condusului si sa te intereseze si altceva in afara de costul unui pivot sau al unei revizii.

Masina italiana de top ofera ocupantilor exclusivitatea creativitatii tipic italiene. Tehnologia este peste tot, dar "invizibila", raspunde imediat la dorintele pasagerilor. E senzatia naturala de masina care se adapteaza la ocupant și nu invers. Capacitatea de a garanta starea de bine datorită materialelor de prestigiu (piele nappa - sau Poltrona Frau cum ii zic italienii, magneziu, lemn de esenta nobila) alese nu numai din cauza efectului lor estetic, dar și din cauza reacțiilor senzoriale pe care le provoaca.
O masina asta trebuie sa o tratezi ca pe o femeie frumoasa care stie ca este frumoasa si isi permite sa aiba toane. E cu totul alta stare de spirit.

Nu mai vorbesc de confortul ocupantilor.

Numai suspensia e o adevarata opera de arta:

[attachmentid=1627714256]

[attachmentid=1627714257]

Colegul de forum si-a luat o masina foarte frumoasa si ii doresc sa o stapaneasca sanatos si sa nu aiba prea multe probleme cu ea. Bun venit in clubul posesorilor de masini italiene mai rare. Dar, datorita faptului ca, din pacate, traim in Romania, va trebui sa fie pregatit sa mergi cu ea in Italia sau in Germania pentru revizii sau eventuale reparatii mai serioase. Asta daca tine cu adevarat la masina. Si sa se obisnuiasca cu faptul ca piesele de schimb sunt scumpe si nu sunt niciodata pe stoc.

Eu ss dori sa nu transformam topicul colegului intr-un topic masini italiene vs. restul masinilor, ca nu e cazul.

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, pur si simplu au fost niste ganduri care mi-au trecut prin minte vazand unele afirmatii facute pe aici sau pe aiurea.

I rest my case!

--------------------
---- ---- ----
---
+
spy_oh_joy1389
post 15 Apr 2011, 21:59
Post #103

treaba e ca o dam in SF....sa zic ca nu ma pricep la mecanica si la gramatica ,nu ma bag sub masina dar vad ca alfa 159 e mai superioara decat un megane 2 si mult mai stilata si eleganta..
*

QUOTE(sobolan @ 15 Apr 2011, 21:50)
am avut si eu megane benzinar 1600cu16v/hatch...nu-ti convine ce am scris....asta e parerea mea,no offence... smile.gif
LE acuma nu-mi spune ca nu ai face "o tura" si cu oana ca nu te cred radmasa.gif ...fii serios man !
*

Ce are sula cu prefectura? Am zis eu ca nu ai dreptate radmasa.gif ?

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
sobolan
post 15 Apr 2011, 22:00
Post #104

membru paros...

domnule spy...daca am halit vro' litera sa stii ca ti-o las bonus matale ca-s obosit dupa o lunga zi de munca.... radmasa.gif
lex,n-are rost sa le explici...o sa "ai pe cap" 100 de fani inraiti renault radmasa.gif ....las-o moarta.... laugh.gif
eu ma las pagubas si imi revin cu mintea la logan-lighean si la ce mai am maine de facut.....
va doresc o noapte placuta ! smile.gif

This post has been edited by sobolan: 15 Apr 2011, 22:02

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 15 Apr 2011, 22:02
Post #105

S-a suparat bebe sad.gif ?

Repet(inca o data ca-i la moda): Nu te-am contrazis ca doar nu am ochelari de cal. Renault(mama ce orgasm am acuma ca am zis Renault, hopa inca unul)

Sunt constient ca alfa e SUPERIOARA pentru ca este si mai scumpa. Eu nu m-am luat de aspectul ala wink.gif . Desigur e greu sa recunosti o greseala si sa inveti din ea(doar asa esti barbat cu par pa chiept, nu?)...

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 15 Apr 2011, 22:03

--------------------
+
sobolan
post 15 Apr 2011, 22:05
Post #106

membru paros...

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 15 Apr 2011, 22:02)
..... Renault(mama ce orgasm am acuma ca am zis Renault, hopa inca unul)

orgasm....te-ai gandit la oana ma,nu la reno....

Sunt constient ca alfa e SUPERIOARA pentru ca este si mai scumpa. Eu nu m-am luat de aspectul ala wink.gif . Desigur e greu sa recunosti o greseala si sa inveti din ea(doar asa esti barbat cu par pa chiept, nu?)...
*

greseala,negreseala dar DA,ai dreptate aici ! happy.gif

--------------------
+
picard
post 15 Apr 2011, 22:10
Post #107

Membru incepator

Mai baieti, alfa o fi o masina ieftina de cumparat dar nu e o masina ieftina de intretinut.
Daca prima data cand te uiti dupa o masina te gandesti cat de fiabila este - in cazul asta alfa nu e pentru tine. La mine treaba cu fiabilitatea si cheltuieli de intretinere/revanzare au fost mai la coada listei. In cazul in care iti pui probleme despre respectivele cheltuieli alfa o sa te scoata din minti aproape sigur.

--------------------
Alfa/Ford 159/Mondeo 2006/2004 - x-xx-xxx
Looking good is more important than looking where you're going
+
spy_oh_joy1389
post 15 Apr 2011, 22:19
Post #108

QUOTE(sobolan @ 15 Apr 2011, 22:05)
greseala,negreseala dar DA,ai dreptate aici ! happy.gif
*

Aia a fost invocata ca a facut aceeasi greseala nu ca ar fi vreo frumusete si din pacate nu exista smiliey destul de urat...

--------------------
+
M i h a i
post 16 Apr 2011, 01:11
Post #109

dar vad ca alfa 159 e mai superioara decat un megane 2 si mult mai stilata si eleganta...
*

subiectiv pana in maduva oaselor.sunt gusturi si gusturi
QUOTE(Lex Luthor @ 15 Apr 2011, 21:55)
1.Am inteles. Tu esti fanul masinilor nemtesti
2.Nu conteaza ca daca citesti ce se scrie pe forumul asta
3.sa spui ca un taxi Logan n-a avut nicio piesa schimbata in 200.000 de km, cam aduce a Pinocchio.
4.Cati posesori de masini moderne le tin 7 ani de zile?
5.Chiar ar fi bine pentru tine sa nu-ti iei niciodata o masina italiana. Pur si simplu nu cred ca veti fi compatibili.
6.Sa ai o masina italiana de top inseamna
*

1.nu, sunt fanul modelelor bune wink.gif nu prefer nici o marca
2.nu ma intereseaza ce se scrie pe un forum despre o anumita marca , masina o cumpar dupa ce fac test drive cu ea.nu ma intereseza parerile userilor de pe forumul respectiv
3.eram sigur ca nu ma crezi, omul stie sa mearga cu ea, face multe drumuri in afara.Masina aia este foarte fiabila.Toate reviziile la timp si in reprezentanta (este masina lui , nu a unei firme).a schimbat numai consumabile.
4.hohooooooo tu crezi ca aici sunt posesori care nu au masini mai vechi de 4 ani?
5.lasa vrajeala ieftina cu ''nu cred ca veti fi compatibili. '' .Nu am luat in calcul asa ceva pt ca nu ma atrage cu nimic o masina italiana in afara de cele sf-uri (ferrari, lambo,maseratti) de care nu am bani
6.inseamna sa ai o masina care costa sub 10 k sh? de top wink.gif pt mine top inseamna altceva. wink.gif (vezi mai sus)

In opinia mea alfa este o simpla masina italiana, nu gasesc nimic special la ea.Trebuie sa-i placa posesorului.Mai mult nu conteaza.Tu nu intelegi ca este treaba de gusturi? Nu pot sa zic ca nu imi place masina lui Christu.Este ok, dar atat.Eu nu as cumpara pentru ca pur si simplu am alte gusturi. Gusturi pe care tu le poti considera deplasate, exact cum le pot considera si eu pe ale tale. wink.gif

This post has been edited by M i h a i: 16 Apr 2011, 01:18

--------------------
------ ------ ------
+
aLecsunder
post 16 Apr 2011, 01:32
Post #110

Membru...

In ceea ce priveste gusturile , ai perfecta dreptate. Nu oricui i se pare superba 159. Dar ca posesor de Renault , pur si simplu nu poti critica fiabilitatea marcii Alfa. E ca si cum Boc s-ar amuza de nivelul de dezvoltare al ungurilor.

--------------------
Ford Mondeo 2019 ST-Line
+
dan22y
post 16 Apr 2011, 06:14
Post #111

Membru autentic

From: B

QUOTE(Lex Luthor @ 15 Apr 2011, 22:55)
Te inseli.
*

Pai, nu ne zici si noua, modelul?

@christu: pe cand o sedinta foto cu interiorul masinii? tongue.gif

--------------------
R M 8 - B
+
Christu
post 16 Apr 2011, 09:31
Post #112

Membru autentic

From: Bucuresti

sincer, avand in vedere ca nu e varianta cu piele si e tapiteria neagra plusata interiorul mi se pare destul de normal. o sa vina alte covorase si volan imbracat din nou - pana atunci mai avem de cumparat jante insa. tongue.gif

o sa fie o sedinta foto cu un fotograf super tare, la un moment dat. smile.gif

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
Lex Luthor
post 16 Apr 2011, 16:28
Post #113

Membru autentic

QUOTE(dan22y @ 16 Apr 2011, 07:14)
Pai, nu ne zici si noua, modelul?

Nu. naughty.gif
Dar iti arat cum arata interiorul si o sa ghicesti singur.
cu ochiul.gif

[attachmentid=1627714367]

[attachmentid=1627714366]

[attachmentid=1627714368]

--------------------
---- ---- ----
---
+
C a t a l i n
post 16 Apr 2011, 16:40
Post #114

Ce fotolii! up.gif

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
geomvp2nite
post 16 Apr 2011, 17:25
Post #115

.

From: Bucuresti

Felicitari christu! Foarte frumoasa, in topul preferintelor mele all time. O masina ca asta se alege cu inima nu cu mintea. wub.gif

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
+
cdadan
post 16 Apr 2011, 22:13
Post #116

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(aLecsunder @ 16 Apr 2011, 02:32)
Nu oricui i se pare superba 159.
*

Io sincer n-am auzit pe nimeni sa comenteze designul, in alt mod decat admirativ. Ce spui tu e valabil pentru alte masini din grup, gen Thesis. sleep.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
sinaxis
post 16 Apr 2011, 22:58
Post #117

Membru autentic

Frumoasa masina! Tot o Alfa e si preferata mea: Brera.

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
cdadan
post 16 Apr 2011, 23:02
Post #118

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

Bine zis frumoasa, ca in rest a fost desfiintata de presa auto. Pe masina aia nici motoarele nu trag cum ar trebui. sleep.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
cosmin_2300
post 16 Apr 2011, 23:04
Post #119

Banned

From: București

QUOTE(Lex Luthor @ 16 Apr 2011, 17:28)
Nu.  naughty.gif
*

Nu-i faci un jurnal de bord?
Ce motor are? biggrin.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
sinaxis
post 16 Apr 2011, 23:10
Post #120

Membru autentic

QUOTE(cdadan @ 17 Apr 2011, 00:02)
Bine zis frumoasa, ca in rest a fost desfiintata de presa auto. Pe masina aia nici motoarele nu trag cum ar trebui.  sleep.gif
*

Cunosc, dar ce conteaza...

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
11 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 06:04
Dacia