reglare debit 1.9, 47Kw
![]() ![]() ![]() |
reglare debit 1.9, 47Kw
hathazy |
![]() ![]()
|
||
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
- SJ 89 TOM
1997, inmatricula t99
|
|||
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Pai de ce nu ai dat o tura sa vezi ?
![]() Parca era pe un topic manualul serivice,in care presupun ca indica si cat/cum trebuie reglat. In orice caz reglajul nu se face dupa ureche. Daca te gandesti sa scazi consumul prin metoda asta, nu recomand... " iei pe mere,si dai de vreo 10 ori mai mult pe pere" |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
hathazy |
![]()
|
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
am dat o tura mai lunga a doua zi insesizabil de putin mai lenesa dar nu mai fumega cand o turez:D...e deja un semn bun....nu am gasit manualul....
![]() |
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
- SJ 89 TOM
1997, inmatricula t99
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Limita de fum,se determina experimental in timpul proiectarii motorului. Exista un raport optim intre limita de fum si putere.
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
hathazy |
![]()
|
Ai dreptate intr-un fel!am sa studiez si revin cu amanunte!Ms colega
![]() |
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
- SJ 89 TOM
1997, inmatricula t99
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:30 |