Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce piese imi recomandati pentru revizie?

Dragosh21
post 4 Apr 2011, 11:51
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am un Renault Megane 1 Sedane si trebuie sa ii fac revizia de 60.000km.
M-am interesat la Renault Brasov costul unei astel de revizii si am aflat ca pretul se ridica la 2500lei 022.gif

Am cerut oferte la firme online de import piese (noi & originale) si am primit lista cu preturi. Insa piesele sunt de la diferite firme ( QWP , CHAMPION , MANN , TEHNECO , BOSCH , TRW , GATES , INA , RUVILLE , ...) . Pentru ca nu ma priep in acest domeniu va rog sa-mi spuneti cei care au mai trecut printr-o astfel de situatie ce a-ti ales sau celor care se pricep cu adevarat, ce brand-uri imi recomanda biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danini
post 4 Apr 2011, 13:21
Post #2

Membru incepator

Daca ai timp de alergat, poti iesi mai ieftin. Iti recomand sa iei doar kit curea de distributie, kit accesorii si pompa de apa originale de la reno. Filtrele (recomand Mann) de la unixauto de exemplu(langa cinematograful patria). Manopera poti s-o faci mai ieftin si in siguranta la Iatsa sau, mai ieftin, la Bosch Zarnesti. Uleiul de la Selgros/Metro(recomand elf 5w40 SXR). Bujii poti sa iei si de la Carfur(Brisk la 40 de lei, de exemplu). Reno te rup la pret piese si la manopera. Un cap de bara m-a costat la Reno 360 de lei, pe cand unul aftermarket costa de 3-4 ori mai ieftin! La fel si bieletele de directie costa la Reno de 2-3 ori mai mult decat cele Lemforder.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007 1.5 dci 86CP
+
Dragosh21
post 4 Apr 2011, 19:00
Post #3

Membru incepator

Mersi de sfat!
smile.gif

--------------------
Renault Megane 2000
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 06:36
Dacia