Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Traim in Romania..., Si de asta ne roade invidia tot timpul

A l e x
post 17 Apr 2011, 03:32
Post #1

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Am si eu o intrebare... Sunt singurul dezgustat de invidia si rautatea din aceasta tara? Eu inteleg ca exista invidie si prin alte parti, dar pe cuvant ca la noi pare sa fie sport national.

Nu inteleg fenomenul. Adica, poate e normal daca-l vezi pe xulescu ca are Audi, sa-ti doresti si tu Audi. Sau sa fii suparat ca el isi permite si tu nu. Sa zicem ca e de inteles.

Dar sa il urasti pentru asta si sa-ti doresti mult ca el sa aiba probleme financiare, sa-l vorbesti de rau si sa minti doar pentru a-l discredita, asta nu pot intelege.

Cel mai recent am observat fenomenul la Creative Monkeyz. Stiti voi, baietii cu Mo si Foca (Robotzi)

Iata niste necunoscuti de 25 de ani care au reusit in cateva luni sa creeze un fenomen. Site-ul lor e acum pe locul 38 in Romania si probabil va ajunge mult mai sus (sursa).

Chiar eram curios cand vor incepe marii bloggeri si 'online-isti' autohtoni sa-i sape. Se pare ca au inceput deja.

De ce? Pentru ca in cateva luni au ajuns mai mari ca ei si probabil vor creste in continuare?

Acelasi mare blogger a spus ca sunt spammeri, dar eu nu cred, la 220.000 'like-uri' pe Facebook, sunt convins ca sunt urmariti de multa lume. Altii au spus ca animatia e de rahat. Pe bune? E destul de buna, romanul pe langa poet, pilot de F1 si expert in filme, acum e si expert in animatie?

Nu ma intelegeti gresit, eu nu-i stiu pe acesti tipi si nici pe mine nu ma prea amuza glumele, dar ii apreciez foarte mult pentru ce au facut, singuri, fara ajutorul nimanui. Cine s-a jucat cu Adobe After Effects si animatia in general, stie exact cata munca e in spatele unui episod de 3 minute.

Deci de unde ura pentru niste tineri care au reusit sa faca ceva, si poate sa-i inspire pe altii?

Pai cum de unde, daca nu-ti aduc tie bani, sunt niste cocalari infecti irelevanti si penibili. Nu?

Imi pare rau ca imi descarc 'nervii' aici, dar n-am blog, deci ce sa fac si eu? tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 17 Apr 2011, 04:12
Post #2

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

Ce suparari ai la orele astea.

Zoso oricum se leaga de forumuri, oameni care s-au lansat, blogari noi care promit. Asa si-a invatat publicul si asa isi face reclama gratuita. El este soferul, artistul, amuzantul suprem pentru multi, el aproba viata multora care nu sunt in stare sa ia o decizie singuri. Zic asta pentru ca de multe ori o lua pe aratura ( am inceput sa cred ca intentionat pentru a vedea reactiile) si de fiecare data un grup semnificativ de oameni il aprobau.

Nu o data am vazut discutii intregi de pe grupuri sau forumuri sintetizate la el pe blog fara nici cea mai mica precizare a sursei, dar in acelasi timp daca vrei dai o replica unde nu are acces si nu poate isi dea ok-ul ceresc incepe si urla pe acel forum.

Invidia pentru masini scumpe, audi si bmw... Cred ca pe de-o parte este vorba si de lipsa banilor, dar pe de alta parte cred ca e si atitudinea sfidatoare din rro a celor care au acele masini.. pentru unii e suficient chiar un 1310 ca sa aiba acea atitudine. Fiecare stie ce prioritati are in viata, cand nu ai... incepi sa te oftici pe vecinul cu bmw.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
geomvp2nite
post 17 Apr 2011, 15:25
Post #3

.

Bai frate, chiar absolut toti cei care comenteaza pe blogul lui soseta ala, sunt semi-retardati? Sau poate ei cred ca serialul e facut cu plastilina... sad.gif . De acord cu tine alex, am observat foarte multe persoane care trec pragul de la invidie la ura, doar pentru ca ei sunt impotenti dpdv intelectual si pur si simplu nu pot mai mult. Un astfel de progres remarcabil precum al "robotilor" (chiar daca nu sunt intotdeauna la fel de funny) ar trebui sa constituie un exemplu excelent de self-development, sa motiveze si pe altii cum ca "se poate".

Ps: imi mai aduc aminte de blogul lui soseta de mai demult, cand zicea de rau de membrii forumului reno dar nu mai gasesc acum...In concluzie si ca sa ma exprim in asentimentul comentatorilor de pe blogul lui soseta: Zoso are pu*a mica.

LE:

Sv a scris pe 15 Aprilie 2011, 11:40 pm

Daca zicea zoso ce tare e “Robotzi” toti ati aproba desenu, acum ca-l critica toti va lepadati de el. Mie imi place, daca cica sunt injuraturi de santier, va invit la un concurs de injuraturi inteligente … Zoso te rog sa faci si tu o animatie cel putin la nivelul acela si apoi poti sa zici ca nu e multa munca (oricum e relativa si cat timp/brain storming inseamna multa munca). Nu cred ca se asteptau sa aiba un asa boom, si putem noi fi pro sau contra, deocamdata inca urca, cat timp nu se stie.

zoso a scris pe 15 Aprilie 2011, 11:46 pm

@Sv: in acelasi registru, ii invit și eu pe ei să aibă un blog de succes. sau pe tine.

Pai bai soseta, tu mai ai mult pana sa ajungi acolo unde au ajuns ei chiar si in primele saptamani, mai las-o cu blogul tau expriat, ca pentru femei iti trebuie faima sau in cazul tau o masina cu 4 oooo (motivul cu pu*a mica exprimat mai sus).

Gata, ma opresc aici ca exagerez deja dar soseta e chiar fenomenal.

This post has been edited by geomvp2nite: 17 Apr 2011, 15:33

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
+
A l e x
post 17 Apr 2011, 16:11
Post #4

Eu nu am nimic cu zoso sau cu blogul lui... E dreptul lui sa scrie ce vrea acolo... L-am dat aici ca exemplu doar pentru ca e considerat 'cel mai mare blogger' si Creative Monkeyz deja l-au depasit in topul Alexa.

Si pentru asta el i-a facut spammeri pe un alt blog si la el pe blog arunca cu noroi. Nu mi se pare normal. Mai ales ca nu se bat pentru acelasi loc, el e blogger, ei sunt artisti. Au public diferit...

Dar nu pot suporta ideea ca desi tie iti merge bine si castigi bani din site-ul tau, tot te deranjeaza succesul altora atat de mult incat sa incerci sa-i discreditezi. Chiar daca succesul lor nu te afecteaza cu absolut nimic.

Eu il admir si pe zoso pentru faptul ca are un site unde isi scrie parerile, si parerile lui sunt citite si apreciate de foarte multi. Si el merita tot respectul pentru ca si-a deschis singur un drum. Cand altii sar la gatul lui din invidie, e exact acelasi lucru, si ii iau apararea in egala masura.

Dar in momentul de fata, ce face el pare putina rautate fata de niste pusti care nici macar nu raspund atacurilor. Ei isi vad in continuare de treaba lor si muncesc saptamana de saptamana.

Dar probabil nu ar trebui sa ma mire atitudinea lor, totusi sunt Clujeni... Cine a fost prin Cluj cred ca e de acord ca romanii de acolo sunt mult mai civilizati decat prin alte parti ale tarii tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 17 Apr 2011, 17:18
Post #5

Unique like everyone else

Eu il urmaream pe zoso zilnic acum cativa ani cand avea posturi "rautacioase" foarte rar, dar cum suntem obisnuiti si la tv cu circ si cocalareala a observat ca asta prinde mai bine decat posturi constructive si inteligente. Astfel posteaza gagici, masini si cum ii injura pe unul si altul.

Gagigi gasim si noi, masini le vedem si noi pe strada... injuraturi vedem suficient la stiri.

Cel mai enervant e cand ii acuza pe altii ca se inspira de la el, din moment ce si el face asta sau se aplica "eu merg cu 200 si tu trebuie sa respecti legea si sa stai pe prima banda" ?

This post has been edited by rtBK: 17 Apr 2011, 17:20

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
spy_oh_joy1389
post 17 Apr 2011, 19:52
Post #6

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

"Sa moara capra vecinului" este una din zicalele care descriu foarte bine poporul roman. Alta ar mai fi "las-o ma ca merge-asa".

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Tamango
post 17 Apr 2011, 20:31
Post #7

Biciclist

zoso e un idiot. nu merita atata atentie.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
mariusscout
post 17 Apr 2011, 20:32
Post #8

Membru autentic

ai definit foarte bine, spy aceasta trasatura a noastra, pe care unii o exploateaza conform dictonului "Divide et impera"-vezi recentul scandal al pensiilor nesimtite(acest exemplu imi vine in minte acum, mai sunt destule)

This post has been edited by mariusscout: 17 Apr 2011, 20:33

--------------------
Renault Koleos 2013 2.0 dci
Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
+
pishky
post 17 Apr 2011, 20:54
Post #9

rca Naspa

From: Constanta

1. mie personal nu imi place seria roboti, am vazut cateva episoade, umorul este unul un pic trist. Da stiu nu exista umor trist - ba da exista - ala e. Fiind un focum cu si despre masini bauiesc ca urmariti si top gear - ala e un umor ceva mai fin dupa umila mea parere.
2. Apreciez munca oamnilor respectivi, -au o cariera in domeniul animatiei, un viitor stralucit (cel mai probabil nu in tara la noi). Pe partea de umor mai au de invatat, mult, putin cert e ca mai au.
3. partea cu invidia - "adica ce ma ieri erau niste nimeni si azi deja au mai multi vizitatori ca mine" (asta e la blog, se cheama micropenis), Are ei valoarea mea?, Da sa scrie repede io o manea si gata ia-m buciardat! (da asa se scrie i-am in manelistan). Partea cea mai trista e ca suntem outnumbered de specimene care gandesc asa. Apreciez un domn cu S classe sau un BMW cand il vad ca se da jos si e la camasa, aranjat, si cu o privire inteligenta. Imi vine sa vomit cand vad un "domn" care asculta anume gen de muzica (si taximetristii tot daia asculta majoritatea), are miliarde de chestii atarnate la oglinda, iti taie calea in trafic, are un BMW de bulgaria de o seama cu bunica si il vezi ca scupa seminte pe jos si e nespalat si cam pute. Da BMW sunt niste masini bune, tacanitul dintre volan si scaun e piesa putred de proasta.

Ne cam meritam soarta.
E trist ca se intampla asa dar se intampla, e vorba de cei 7 ani de acasa, care la din ce in ce mai multa lumea inseamna cei 7 ani de la scoala de corectie, de pe strazi, din ghetouri si alte locuri departe de orice urma de cultura si bun simt.

"romania e cea mai buna idee care s-a intamplat vreodata romanilor."
Andrei Gheroghe Ft Parazitii "dreptul la replica"

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
+
spy_oh_joy1389
post 17 Apr 2011, 20:58
Post #10

QUOTE(pishky @ 17 Apr 2011, 20:54)

2.  Apreciez munca oamnilor respectivi, -au o cariera in domeniul animatiei, un viitor stralucit (cel mai probabil nu in tara la noi). Pe partea de umor mai au de invatat, mult, putin cert e ca mai au.

*

Nu-i adevarat. Pe partea de umor nu sunt compatibili cu tine. Tine minte ca nu poti niciodata multumi pe toata lumea. Daca ei o duc bine cu gasca lor care ii admira si care e destul de mare, mai conteaza ca exista alte gasti carora nu le place? Ar insemna sa isi schimbe stilul sa iti placa si tie sau altora, dar i-ar pierde pe ceilalti.

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
pishky
post 17 Apr 2011, 21:02
Post #11

rca Naspa

corect. nu pot sa ii multumeasca pe toti. Pana la urma asta e si partea frumoasa din toata diversitatea pe care o experimentam acum. AM preciza mie "personal" ( si nu ma refeream la tren) nu imi plac.

Bun spiritul de observatie si accept si respect si contraargumentele

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 17 Apr 2011, 21:08
Post #12

Pai uite ca mai e doar un pas pe care multi il fac si incep sa faca jigniri la adresa celor care au curajul sa faca ceva nou.

Ca sa va dau un exemplu de "sa moara capra vecinului":
S-a organizat o votare pe grupul nostru la facultate daca sa dam partial sau nu. 75% nu au vrut sa dam partial. Restul de 25% s-au dus si au vorbit cu profesorul sa dam partial... sleep.gif . I-am si zis unei colege ca eu nu votez ca sunt absolut sigur ca cei nemultumiti o sa faca scandal si mai bine nu iau parte la asa ceva radmasa.gif . N-am sperante ca mentalitatea se va schimba prea curand din ceea ce vad eu pe la studentii din facultate...

--------------------
+
pishky
post 17 Apr 2011, 21:29
Post #13

rca Naspa

ideea la un partial e ca daca vrei sa mergi mergi, daca nu nu si gata.
prezinta doar drepturi nu si obligatii. Cei 75% din colegii tai ori sunt dezinformati, ori sunt sub papuc, ori nu isi folosesc intelectul la capacitate.

--------------------
+
Laurentziu83
post 17 Apr 2011, 21:42
Post #14

Membru autentic

Mie daca e sa imi placa in blog in Ro, atunci e blogul lui Cezar Imperatorul, www.imperatortravel.ro.
Locul 1 anul acesta la bloguri de travel. Ar mai fi viajoa.ro.

Nu ma intereseaza ce scrie zoso, nu ma intereseaza bloggerii care scriu si ei pentru ca n-au ce face acasa si doar cersesc putina atentie, nici macar nu ma fac sa rad, ma intereseaza doar cei care fac intr-adevar ceva util. La fel, nu ma intereseaza ce dracu' scrie in kkt-urile alea de ziare Click si Cancan pe care le citeste toata lumea la metrou, dar dupa titlurile din ele, imi dau seama ce nivel de cultura au autorii lor.
In ignoranta mea, ma simt foarte bine. Astazi am preferat sa ma rup de casa si sa dau o fuga pana la Cetatea Poenari, Vidraru, si Curtea de Arges. Era si pacat sa stau acasa pe vremea asta.

--------------------
. . .
+
geomvp2nite
post 17 Apr 2011, 21:59
Post #15

.

QUOTE(pishky @ 17 Apr 2011, 21:29)
prezinta doar drepturi nu si obligatii. Cei 75% din colegii tai ori sunt dezinformati, ori sunt sub papuc, ori nu isi folosesc intelectul la capacitate.
*

Partialul se da in functie de confirmarea studentilor, nu e un examen oficial, ci o cale neoficiala de a scapa de niste materie. Unele partiale se dau in timpul orelor de curs altele in afara lor. Ideea e ca profesorul daca vede ca din 200 de studenti doar 3 vor sa dea partial iar restul nu, prefera sa nu isi piarda o sambata sa dea partial cu 3 studenti. Cel mai nasol e atunci cand aproape toti colegii nu vor sa dea partial, desi tu stii cat de important si de bine-venit e un astfel de ajutor...

PS: Imi mentin in continuare parerea despre soseta...

This post has been edited by geomvp2nite: 17 Apr 2011, 21:59

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
+
A l e x
post 17 Apr 2011, 22:12
Post #16

Nu cred ca se aplica aici expresia "sa moara si capra vecinului". Mai mult s-ar aplica ceva gen "capra mea e sanatoasa, dar am sa omor capra vecinului pentru ca si a lui e sanatoasa, si mie nu-mi convine lucrul asta."

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
spy_oh_joy1389
post 18 Apr 2011, 06:28
Post #17

QUOTE(pishky @ 17 Apr 2011, 21:29)
*

Profu ne-a intrebat daca sa dam sau nu si colegii mei au votat. Cei care au pierdut la vot, i-a durut in coor de ceilalti si s-au dus sa-i zica lu profu sa dam. Bine ca profu a fost de treaba si a zis pana la urma vine cine vrea, dar cine il da acuma nu mai il da in sesiune. Ideea e ca de 3 saptamani am avut partial dupa partial si inca 2 + referate laborator + colocvii nu prea mai au loc.

@Alex: E mai mult, capra mea a murit dar daca o omor pe a ta invie a mea laugh.gif

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 18 Apr 2011, 06:51

--------------------
+
SorinCT
post 18 Apr 2011, 07:45
Post #18

Honor et Patria

La unii profesori partialul nu are caracter facultativ. Daca nu ai venit la partial iei maxim 8 in examen, chiar daca stii tot la perfectie. Eu am luat un 0.4 din 2 puncte in total si am reusit sa trec examenul chit ca nu stapaneam bine materia. La alti profesori partialul conteaza mai mult decat examenul dar la unii il dai ca sa figureze ca l-ai dat si atat.
Fiecare face dupa cum il taie capul pentru ca traim in RO.

This post has been edited by SorinCT: 18 Apr 2011, 07:46

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
DrK
post 18 Apr 2011, 10:14
Post #19

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

si uite cum s-a ajuns la o discutie inutila despre un retardat. Nu vrem sa-l bagam in seama dar ii facem reclama...

Stiti voi, orice publicitate e buna, chiar si aia rea. Nu putem sa-l oprim pe retardel dar macar putem sa mai temperam cresterea fanilor lui. Cand se aduna prostii e grav...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
A l e x
post 18 Apr 2011, 18:26
Post #20

Topicul nu era despre el, topicul era despre altceva. El era doar un exemplu.

Oricum, stai linistit, nu cred ca [virgula] cateva zeci de clickuri din acest topic ii vor influenta prea mult traficul. Are destui unici, zic eu, deci nu i-am facut nici rau, nici bine.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 09:27
Dacia