Tremura volanul :P
![]() ![]() ![]() |
Tremura volanul :P
EXOD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|||
titibalan97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 15 February 11 ![]() |
am avut si eu aceiasi problema si sa dovedit a fi un cauciuc cu denivelari l-am schimbat si sa rezolvat poate fi si de la echilibratul rotilor sau mai grav de la capetele de bara bielete etc dar incepe cu echilibratul si verificarea cauciucurilor de unde-i mai simplu. Succes
![]() |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Sau daca ai umblat prin noroaie mari verifica sa nu ai noroi pe interioru jantei, eu asa am patit.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
EXOD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
multumesc pt sfaturi, tind sa cred ca trebuiesc echilibrate avand in vedere ca ieri am spalat masina si tot vibreaza volanul...deci faza cu noroiul pica
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
La oradea in jur de 5 de lei pe roata este pretul acuma nu stiu in Bucuresti?
This post has been edited by oves: 21 Mar 2011, 07:58 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
EXOD |
![]()
|
mersiii mult ptr ajutor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
130 Ron este probabil pt geometrie, nu pt echilibrat. Iar geometria mergi si fa-o intr-un service unde gasesti chiar si un mecanic cu bune recomandari. La MAch1 de ex era 150 geometria.
Echilibrarea de 5 ron roata mi se pare putin, cam 10-15 lei sa fie in Bucuresti. Deci nu confunda geometria cu echilibrarea. Ca daca ar fi fost asa la schimbatul anvelopelor iarna-vara dadeai 520 lei??? ai grija ca multi te pot pacali daca te vad necunoscator. Mi-am luat-o si eu cu tepe de 30-40 lei in care nu mi-au rez nimic (la caroserie) ba chiar mi-au si daunat, dar dupa ce am citit acest forum...alta e situatia. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
titibalan97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 15 February 11 ![]() |
Mie asta toamna mia luat 20 de lei pt doua roti la galati pt echilibrat era 7 lei pt o roata cu plumb pana in 10 gr iar mie cum mi-a pus de 15gr ma costat 10 lei de roata si tot atunci mi-a gasit si cauciucul deformat deci de la 10 la 130 e cam mare diferenta. Or fi el preturile mai mari pe la capitala dar nici chiar asa
![]() 21 Mar 2011, 17:59: Are dreptate sandelBS grija mare astia daca le spui ca tremura volanul te pune sa schimbi cine stie ce dracovenii sa-ti ia banii. Incearca doar echilibratul si vezi sa nuai vreun cauciuc deformat ar trebui sa te coste maxim 50 de ron This post has been edited by titibalan97: 21 Mar 2011, 17:59 |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
La mine au fost discurile. Chair dupa ce am cumparat-o acum ceva ani, am observat CA tremura volanul la viteze de 100-120. Dupa mute investigari problema s-a rezolvat schimband discurile.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
98 Phase 2 1.8 16v
- B 64 MFV
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
daca tremura volanul in mers constant este o amvelopa deformata sau rotile neechilibrate(lovite sau sariti plumbi de pe ele)
daca remura volanul la franare sunt discurile ovalizate si trebuiesc inlocuite |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Exact - cel mai bun sfat .Dar poate sa tremure pe franare si daca sunt bieletele+cape de bara duse, Din cauza jocului.
|
--------------------
------
------
------
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
un tremurat in toata masina, simtit la 20 km /h si la 120 km/h ,era un cauciuc dus,rupta sarma , cost total : 20 lei cu echilibrat ,doua roti pe spate.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
inca ceva pentru cei care nu stiu
niciodata nu tremura volanul din cauza jocurilor la roti(asta am explicat mai sus), daca aveti jocuri la roti troncane ca o caruta, trage intr-o parte si este instabila(schimbi directia de mers cate putin si ea gandeste mai greu, la viteza mare chiar intra usor in balans) bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
EXOD |
![]()
|
va multumesc ptr sfaturi. am rezolvat astazi la un service
![]() ![]() Schimbarea celor 2 roti de pe fata pe spate si cele din spate pe fata ( cica erau mai bune alea) a costat 10 RON (am aflat la sfarsit ca sfatul lui a fost pe bani ![]() Echilibrarea celor 2 roti 10x2 = 20 RON Plumb = 2x2ron = 4 RON Si 5 lei ptr tipul de acolo. MULTUMESC FOARTE MULT PTR SFATURI |
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Scuza-ma ca nu stiu preturile din Bucuresti la echilibrat roti si am gresit cu 5 lei pe roata . In oradea geametria am facut-o cu 50 de lei prima data a doua oara acum 2 luni pretul era 60 de lei pt laguna iar toate cauciucurile de iarna schimbate cu vara si echilibrate a fost 50 de lei dar daca ma-s duce si eu la un servis mai mare cum este Matador , as plati 120 de lei pt aceasi treaba
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
schimbat 2 anvelope + echilibrat R16 de Al. ,cu plumbi lipiti ...... 30 ron
geometria rotilor 80 ron. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 05:27 |