Probleme Renault 19 motor, directie, etc etc, Pierd antigel, ulei de la caseta de directie
![]() ![]() ![]() |
Probleme Renault 19 motor, directie, etc etc, Pierd antigel, ulei de la caseta de directie
tibin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
- vl 05 ewf
1989
|
|||
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
se pare ca ai cam aceleasi probleme ca si mine in afara de problema
1. cu acceleratia la care nu prea stiu ce sa zic; poate fi o problema a senzorilor sau poate a clapetei de acceleratie;despre asta si despre restul problemelor ii rog si pe restul forumistilor sa-si dea cu parerea; pana atunci am sa incerc sa-ti raspund pe rand: 2.lichidul din caseta de directie se pierde in majoritatea cazurilor din cauza simeringurilor de la caseta care sunt uzate; in acest caz este recomandata inlocuirea cu totul a casetei cu una second hand in stare buna; inlocuirea simeringurilor nu rezolva intotdeauna problema deoarece este posibil ca bratele de directie sa fi ruginit intre timp si sa capete asperitati care vor duce la uzura rapida a noilor simeringuri; 3. pierderea antigelului- apei(a lichidului de racire) este un lucru destul de grav ,fapt care poate duce foarte rapid la uzarea motorului sau poate chiar la calarea lui; ea se poate produce din mai multe cauze si anume: a) fisuri in sistemul de racire: conducte sau radiator; acestea ar putea fi vizibile data fiind cantitatea mare de lichid pierduta; ![]() c) pompa de apa nu este etansa sau garnitura este ciupita; d) si cel mai grav lucru ce ar putea fi, blocul motor este fisurat si pe acolo apa se scurge; 4. trebuie vazut ce atarna 5. toba intermediara sau catalizatorul sunt sparte sau nu sunt prinse corespunzator; 6.ventilatorul este gripat , de aceea nu se mai invarte si tot de aici si incingerea cablurilor de alimentare a ventilatorului; sta fortat oin sarcina ; trebuie desfacut ventilatorul si curatat sau mai bine inlocuirea lui cu unul functional; 7. trebuie sa detaliezi despre felul zgomotuli si despre zona in care se aude; sper ca te-am lamurit cat de cat ; mie imi suna a probleme aparute in urma faptului ca aceasta masina a stat ff mult neumblata; cel putin la mine asa s-a intamplat; stima tuturor!!!! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Tibin din ce parte a Valcii esti?
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
tibin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 11 ![]() |
din partea de giurgiu
![]() |
--------------------
Renault
19
- vl 05 ewf
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 08:57 |