Cum schimb becul ars de la bricheta?
![]() ![]() ![]() |
Cum schimb becul ars de la bricheta?
remyyy17 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III
- B 08 VSX
2009/dynamique
|
|||
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
1. scoti consola centrala + lateralele de sus
2. scoti firele ca sa ramai doar cu consola in brate 3. vezi ca pe bricheta are 1 buc de plastic cu 2 craci care se tin de bricheta, declipsezi acei 2 "craci" si tragi inspre mufa, dar fi atent ca intre mufa si chestia aia de tine becul e posibil sa fie o tablita ... ridic-o ca sa nu strambi. 4. dupa ce ai scos plasticul acela negru, vezi ca pe laterale are 2 "opritoare" in interiorul plasticului(de obicei albe). Bagi ceva subtire acolo si apesi ca le declipsezi, sa iasa plasticul alb din cel negru! Apoi scoti becul si-l schimbi, dar sa te vad unde gasesti bec ca e putin ciudat, e gen becurile de la angel-eyes! 5. Bafta si spor la treaba! 6. Daca esti din bucuresti, te pot ajuta! |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
remyyy17 |
![]()
|
ms mult de sfat! dak nu reusesc o sa te contactez k sunt l facultate in bucuresti! Ms din nou!
|
--------------------
renault
megane III
- B 08 VSX
2009/dynamique
|
|
remyyy17 |
![]()
|
in sfarsit am reusit sa schimb un amarat bec l bricheta...mi`a luat mai bine de 3 ore...a fost groaznic sa scot toate clemele...dar am reusit fara sa rup ceva:))) cu becu a fost o mica problema ca nu am gasit ca cel original...
|
--------------------
renault
megane III
- B 08 VSX
2009/dynamique
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca faci mici modificari, poti sa pui un led de 3mm alb inafara carcasei! Daca e o sa fac eu o poza sa vezi cum e la mine!
|
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
remyyy17 |
![]()
|
chiar te rog. Poti sa`mi dai un add pe adresa mea... remyyy172006@yahoo.com
|
--------------------
renault
megane III
- B 08 VSX
2009/dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:09 |