Inlocuire kit distributie 1.5 dci K9K 702, se poate face in regim de amator?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire kit distributie 1.5 dci K9K 702, se poate face in regim de amator?
Stefi_R |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru demontare/montare suport motor,capacele plastic,curea+role de distributie se poate sa te pricepi sa faci si tu(dupa spusele tale cu experienta ta).
Dar pentru calaj distributie si montajul curelei+role distributie te saftuiesc sa apelezi la cineva cu experienta in acest tip de operatiunii. Poate parea simplu pentru cineva care face asta fregvent dar o mica greseala la calaj sau tensionare poate avea urmarii cu costuri mari. Daca vrei pot sa te ajut cu alte sfaturi sau scule. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Multumesc inca odata Espacern (si pentru decodificarea VIN-ului
![]() Deocamdata am in plan schimbarea uleiului si filtrelor. Problema cu kitul de distributie este ca nu stiu cand a fost schimbat; cand m-am dus "pregatit" la service ca sa-l schimb, mecanicii de acolo au desfacut cutia de plastic si au "analizat ochiometric" situatia si au spus ca kitul respectiv a mai fost schimbat - au vazut ei acolo ceva semne cu vopsea (masina am luat-o la cca 115.500 km, sau atat sper ca avea), si ca cureaua si rolele aratau bine. Acum am 133.000 si cu ocazia schimbului de ulei as vrea sa verific si eu "ochiometric" daca cureaua da semne de uzura sau imbatranire. Legat de disponibilitatea de ajutor cu sfaturi sau scule: vad ca esti din Brasov iar eu din Sf.Gheorghe; ai, sau lucrezi in service? sau ai scule/dispozitive de vanzare? Daca da, poate imi dai ceva detalii pe PM in legatura cu o oferta de pret, sau chiar inlocuire (dar sa fiu si eu de fata sa fur ceva meserie ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:26 |