Amenda rovinieta., Primita pe nedrept.
![]() ![]() ![]() |
Amenda rovinieta., Primita pe nedrept.
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.216 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si dupa cat timp vine? si cat e? 250 de lei?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 22 May 2018, 08:22) 81)Dacă ziua de început a perioadei de valabilitate a rovinietei este ziua în curs, valabilitatea acesteia începe la ora înregistrării informațiilor privind achitarea tarifului de utilizare în baza de date a SIEGMCR și expiră la ora 24,00 a ultimei zile a duratei pentru care acesta a fost achitat. Sursa: https://www.untrr.ro/roviniete/intrebari-fr...ml#.WwO2tUiFNPZ Doar ca la momentul raportarii (final de zi, din ce stiu, adica 23:59:59), se reverifica toate numerele daca au sau nu au rovinieta valabila la momentul ala. Ai rovinieta, se considera ca esti in regula. N-ai, inseamna ca esti clar contravenient, fapt constatat la momentul inregistrarii de catre camera si confirmat la finalul zilei. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poti sa si scapi, nu se verifica toate numerele ci oarecum aleator. Deci poti sa mergi fara, si sa nu vina nimic amenda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tot ce inregistreaza camerele se verifica. De doua ori, inca, si daca ala care mi-a zis minte, atunci mint si eu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Corect. Unele nu se vad din diverse cauze.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Cand am luat actuala masina, am pastrat numerele vechi de la symbol. Am uitat ca verificarea se face pe baza serie sasiu si am mers asa vreo 2 saptamani pana am facut rovinieta pe serie sasiu asa cum trebuie. Am trecut pe langa camere si nu am primit nimic. Asta fiind acu 3 ani.
Asadar nu stiu cum verifica astia tot ca trebuia sa primesc ceva amenzi si mai ales ca atunci nu cred ca se desteptasera astia ca amenda iei doar prima data, nu la fiecare trecere. In schimb aia de la pod la cernavoda a venit ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Verificarea se face pe numărul de înmatriculare. Dacă păstrezi numerele, poți merge liniștit cu mașina nouă pînă cînd expiră vinieta.
De altfel, nici nu poți face alta pe același număr de înmatriculare, nici dacă vrei. Nu te lasă sistemul; îți zice că ai deja una. This post has been edited by VladSoare: 22 May 2018, 14:08 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar pe aceeasi serie de sasiu? Ca acum imi dau seama ca am cumparat o masina cu vinieta valabila pana la inceputul lui iunie, dar am schimbat numerele.
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stiu ca in cazul asta, se trimite un mail catre CNADNR si modifica ei nr de inmatriculare aferent seriei de sasiu X, sau ceva de genul
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
VladSoare |
![]()
|
Da, cam așa ceva. Nu știu exact, că n-am fost în situația asta. Eu le-am păstrat întotdeauna.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E bun si forumul asta la ceva, chiar uitasem de rovinieta.
|
--------------------
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Interesant. In 2015 citeam ca astia cu rovinietele au baza comuna cu politia rutiera si identificau daca un nr de inmatriculare e acelasi cu seria de sasiu alocata. Era ceva legat de problema cu nr rosii ca nu pot fi introduse in sistem.
dar e ceva timp d-atunci si poate nu imi mai amintec eu bine. Stiu ca la benzinarie, la verificare pe baza de nr aparea o anumita serie de sasiu, apoi am schimbat, dar cred ca expirase atunci cea veche. De asemenea, e o mare tampenie sa imi pierd timpul sa merg la ei sa schimb nr de inmatriculare, ca nu vad sa fie optiunea on line. Oricum, nu sunt multe cazuri si fara un impact financiar semnificativ, doar ca idee. Bine ca s-a prescris orice tentativa de amenda. Ma miram eu ca m-ar fi ratat. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
la numere rosii nu se cere vinieta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Si ai notificat CNADR?
|
--------------------
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 May 2018, 14:24) Dar pe aceeasi serie de sasiu? Ca acum imi dau seama ca am cumparat o masina cu vinieta valabila pana la inceputul lui iunie, dar am schimbat numerele. E pe seria de sasiu. Eu am cumaprat subaru cu vigneta valabila si am sunat la CNADR sa ii intreb daca trebuie sa fac alta vigneta in conditiile in care am alt nr de inmatriculare dupa achizitiei. Au zis ca e valabila in continuare vigneta. Si pe buna dreptate, nu am primit amenda nici dupa 3 ani de zile. This post has been edited by UXE: 23 May 2018, 09:18 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca nu iti pui si tu o aplicatie pe telefon care sa te anunte din timp cand expira toate cele .... eu ce sa iti fac ..
Vezi sa nu fie radar .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi iau vigneta prin ING Home Bank si ma anunta ING_ul.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
cj98czh |
![]()
|
Eu folosesc "Masina mea" si bag acolo tot ... RCA, ITP, Casco, Vigneta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UXE |
![]()
|
Mda... o sa fac si eu la fel pe viitor.
Am fost la posta, am luat plicul in primire. Amenda 250 de lei. Am platit in aceeasi zi 125 de lei. Azi am trimis catre chitanta@cestrin.ro poze facute cu telefonul la procesul verbal , instiintare si chitanta primita de la taxe locale. Sper sa nu comenteze ca nu le-am trimis scan-uri. Acuma ar trebui sa stau linistit? Sau trebuie sa primesc vreo confirmare ceva? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ai grija de chitanta aia vreo cativa ani ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Acum 2 saptamani am facut la fel, doar ca plata am facut-o online. Desi daca platesti online, zic ei ca nu trebuie sa le trimiti nimic, eu totusi le-am trimis un mail cu confirmarea electronica de plata si cu scan-ul amenzii. I-am rugat sa-mi confirme ce si cum. N-am primit niciun raspuns pana acum.
This post has been edited by Avani: 3 Sep 2018, 09:55 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
UXE |
![]()
|
@cj98czh, da o sa pastrez chitanta pentru ceva timp. Sper sa accepte totusi documentele pozate , nu scanate.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Daca vor scan, desi nu vad rostul, gasesti aplicatii pt asta. Gen CamScanner.
PS. Amenzile se pot plati si pe ghiseul.ro This post has been edited by BioHazarD: 3 Sep 2018, 10:22 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:03 |