ATENTIE! la uzura, nepasare si incompetenta., Probleme cu risc major.
![]() ![]() ![]() |
ATENTIE! la uzura, nepasare si incompetenta., Probleme cu risc major.
R20 |
![]()
|
||
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|||
R20 |
![]()
|
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este o boala la R25 ca acel cot sa fie cu prpbleme ... am crezut ca ai patit altceva ... oricum rezervorul este suficient de rezistent incat sa reziste .. ma mir ca nu ai auzit de ea ... eu verificam chestia asta la fiecare revizie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu aveai se sa patesti, inafara de a picura benzina pe drum. Esapamentul in zona aia , desi a topit plasticul , nici nu se apropie de temperatura de aprindere a benzinei care e peste 230 de grade.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
230 de grade este temperatura la care se autoaprinde benzina, in lipsa unei scantei sau flacari. Temperatura evacuarii este suficienta pentru vaporizarea benzinei, iar vaporii rezultati s-ar putea de la o scanteie.
Asta nu inseamna ca musai lua foc rezevorul, dar teoretic acest risc exista. This post has been edited by paul_p: 3 Oct 2015, 12:02 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:25 |