Cine omoara greierasii? :-), Sau pe cine sa platim sa ne omoare greierasii...
![]() ![]() ![]() |
Cine omoara greierasii? :-), Sau pe cine sa platim sa ne omoare greierasii...
cip2k7 |
![]()
|
||
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|||
laurentiu_206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 6 January 08 ![]() |
Mie pt. montanti geamuri, clemele de prindere geamuri si usi mi-a luat o jumatate de ora. E foarte simplu, poate pare SF la inceput dar nu-i chiar asa.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 105CP
- B-505-SSS
Privilege 2008
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
Probabil ca da laurentiu_206, dar din pacate nu sunt genul de om care sa-si bage nasul unde nu se pricepe :-) Si la masini in general, usi, geamuri, etc. nu ma pricep. De asta prefer sa platesc pe cineva sa faca asta, chiar daca dureaza doar o ora.
|
--------------------
Renault
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Salut!
ti-am trimis un mesaj ... eu nu stau prea bine cu timpul liber ... dar vedem poate ne intalnim intr-o zi si o rezolvam. ![]() eventual intr-o vineri la intalnirea Reno tm... This post has been edited by adrian mgn: 25 Oct 2008, 16:58 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
nadanecostel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 May 08 ![]() |
ce pot sa fac cu greierasii din bord. La fiecare denivelare trancane bordul. ce pot a fac?
|
--------------------
renault
megane
- VN 014649
1.08.2005/estate
|
|
cip2k7 |
![]()
|
nadanecostel, eu iti recomand sa vizitezi link-ul din primul meu post de mai sus, si poate vei reusi si tu sa il faci mai silentios... pe mine sincer ma streseaza enorm cand troncane tot bordul... parca merg in caruta bunicului meu la cules de prune...
|
--------------------
Renault
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
si eu as fi interesat, dar daca ma poate ajuta cineva din Ploiesti.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
Acum cateva zile am scapat si eu de ei cu ulei WD-40 tip spray.
Am dat pe buretele dintre parbriz si bord, in incuietorile de la usi , la balamalele de la bancheta spate , la portbagaj si capota la toate balamalele. S-a facut liniste totala. |
--------------------
Renault
Fluence
- Vl-02-AMC
2013 Privilege 1,6 dci R9M - 130CP I LOVE MY RENAULT
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Sal,
Eu am un scartait extrem de deranjant la usa dreapta fata atunci cand circul pe drumuri denivelate. La cea mai mica denivelare, face ca toate cele. Am incercat prin ungerea plasticului care tine geamul cu WD40, conform tutorialului de reparat greieri insa, problema nu s-a rezolvat. Zgomotele se aud ca si cum ar veni din usa din mai multe locuri. Fata de usa este cu piele. Are cineva idei cum se poate rezolva asta? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B 73 UWU
2007/1.9DCi/Privilege
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
@froniecristian: unde ai dat mai exact pe buretele dintre bord si parbriz?: pe suprafata absorbanta sau pe suprafata de contact dintre parbriz si burete?
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
danmih1979 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 8 February 09 ![]() |
Da, spray-ul face minuni. L-am folosit si eu in toamna pentru usi. A scos toti greierii. Cand mergeam pe drumuri denivelate se auzeau usile trosmind, scartaind...deranjant.
|
--------------------
Renault
Megane sedan 1.5 dci 101 cp
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:53 |