Ce dotari/optiuni ati vrea pe Megane?, din ce ati vazut la alte masini
![]() ![]() ![]() |
Ce dotari/optiuni ati vrea pe Megane?, din ce ati vazut la alte masini
Cristi A |
![]()
|
||
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|||
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
Eu la versiunea mea de echipare sunt chiar multumit de ce are masina ca si enumerare, la cat a costat, dotarile le gaseai la masini mult mai scumpe (407, seria3 etc)
In schimb nu am fost multumit de: 1. scaunele prost facute pentru cineva mai inalt (1.83 si 90kg) trebuie sa ma las pe spate foarte mult de parca sunt la plaja. 2. Manerele de pe interior- ale naibi puteau sa aiba alt material/vopsea pe ele. 3. Becurile (de peste tot) puteau sa le faca din start cu LED mai economice si nu se ard asa repede. 4. Alt sistem de schimbat becurile la stopuri. 5. O scrumiera "mai de Doamne aujuta" ca aia zici ca e borcanel de pipi pt analize ![]() In alta ordine de idei, dotari suplimentare sunt cu sutele dar sa nu exageram la o medie 15 mii cat facea un M2 in 2005 nu poti sa ai mari pretentii |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
- B 46 si ceva . . .
2005 1.6 16v Expresion
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Eu as alege acum si:
-ESP -Senzor presiune roti cu indicator deschidere pentru fiecare usa -xenon ( standard,fabrica) -tapiterie stofa (nu imitatie piele) (eventual,incalzire scaune) Atat.Nu e prea mult. ![]() This post has been edited by cata70: 28 Mar 2011, 20:10 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
Eu la versiunea de echipare pe care o am si optionalele luate as mai fi vrut urmatoarele:
1. scaune incalzite spate 2. ESP 3. ... un martor luminos in bord pt. atentionare in cazul arderii unui bec la faruri sau stopuri... ![]() Dar oricum ar fi, parerea mea este ca la banii pe care i-am dat pe meganel, orice alta marca la aceeasi clasa, motorizare si dotari, ar fi costat cu cel putin 3000euro in plus, iar la calitate nu castigam nimik. ![]() |
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Eu nu as fi vrut alte dotari mai speciale ci o calitate crescuta la piese precum: bucse punte spate,bucse cadru motor,caseta directie mai fiabila, pompa injectie mai durabila-no delphi,alt sistem de mai bun la mufele conductelor de alimentare combustibil ....si lista poate continua.
Pacat ca Megane 2 este un proiect cu design placut ca prin calitatea pieselor ramane in istoria auto ca ceva nereusit. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Băi vă dau report la Burileanu acum. Ce e asta?
![]() On Topic: Eu nu aș schimba decât fiabilitatea unor repere precum ambreiaj, fulie defazoare, panglică volan. Chiar dacă eu până la 97k nu am schimbat decât un tampon de 100 de lei. This post has been edited by ssilviu: 3 Apr 2011, 20:19 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu daca as fi avut in plus ESP, trapa, xenon OEM si culoarea beige cendre nu as mai fi vandut niciodata masinica asta, decat la fiare vechi...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
Cel mai mult mi-as fi dorit parbriz cu degivrare, sau macar la stergatoare ca la cum sunt pozitionate se dezgheata foarte tarziu.
Are un coleg la ford din 2002 tot parbrizul, si am mai vazut la subaru forester doar la stergatoare. Asa cum au mai sesizat si altii o priza de bricheta era foarte indicata, in special pentru lada frigorifica sa ti berea la rece. This post has been edited by froniecristian: 3 Apr 2011, 21:47 |
--------------------
Renault
Fluence
- Vl-02-AMC
2013 Privilege 1,6 dci R9M - 130CP I LOVE MY RENAULT
|
|
Tsunami |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
clima 2 zone
esp/asr senzor placute senzor lichid spalat parbriz sprinklers pe stergator schimbarea de faza lunga scurta sa se faca pe o alta pozitie prin impingere maneta priza portbagaj SA POT SA SACHIMB SINGUR DRACU BECURILE!!!! |
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
QUOTE(calinnov @ 3 Apr 2011, 09:55) Eu la versiunea de echipare pe care o am si optionalele luate as mai fi vrut urmatoarele: 1. scaune incalzite spate 2. ESP 3. ... un martor luminos in bord pt. atentionare in cazul arderii unui bec la faruri sau stopuri... ![]() Dar oricum ar fi, parerea mea este ca la banii pe care i-am dat pe meganel, orice alta marca la aceeasi clasa, motorizare si dotari, ar fi costat cu cel putin 3000euro in plus, iar la calitate nu castigam nimik. ![]() OFF-TOPIC: daca mai puneai 3.000 euro si luai O2, aveai alta parere, te asigur... |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Oglinzi incalzite.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
"planul B" la deschidera portbagajului, in caz de defectare a mecanismului( in afara de mesteritul prin portbagaj
![]() This post has been edited by mariusscout: 25 Apr 2011, 08:43 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
elnego |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 28 January 08 ![]() |
Posibilitatea memorarii a cel putin 2 pozitii la scaun sofer si oglinzi...dar poate sunt eu prea pretentios !
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 DCI
- PH 57 XXX
2008
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Suspensie ca la Citroen sau 4ws
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
1.Faruri Xenon mai bune (gen A4, sau Astra H care sunt
![]() ![]() 2.Un radio decent, care macar in oras sa se auda bine.Cel original este absolut execrabil.Treci pe langa un stalp si sa terminat.Pe cd e ok, si e stereo chiar daca acolo scrie mono. 3.Sa nu se mai contorsioneze toata caroseria, si implicit plasticele cand urci usurel pe o bordura. 4.Tabla mai sanatoasa.Am coupe, deci o usa imensa, insa cand dai cu ea face ca dracu, mai ales cu geamu coborat. 5. 6 trepte 6. ABS mai sportiv. 7.Claxon care sa "apese" mai usor.Al meu trebuie sa il pocnesc ca sa se intample ceva... |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Probabil sa intre mai tarziu
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
ESP,senzori parcare si senzori presiune pneuri .
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
pavel.bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 82 Joined: 31 March 10 ![]() |
QUOTE(Tsunami @ 24 Apr 2011, 23:14) Poti sa schimbi si singur becurile daca dai rotile jos (pe rand binenteles) 1. ESP 2. Card maini libere 3. Senzori presiune pneuri 4. Senzori placute frana 5. Ambreiaj mai bun 6. Repezentanta Renault (pentru ca noi sincer nu avem) 7. 6 trepte cutie viteze si ar mai fi cate ceva... This post has been edited by pavel.bogdan: 12 May 2011, 21:27 |
--------------------
renault
megane 2
2007 - Privilege megane 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Ideea topicului era ce dotari ati dori pe megane din ce exista pe alte masini, care nu exista din fabrica pt megane. Ori senzori de presiune roti, senzori de parcare, ESP, oglinzi incalzite si altele existau ca optionale pt megane, insa costau
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:01 |