permis expirat, mai trebuie facute analize ?
![]() ![]() ![]() |
permis expirat, mai trebuie facute analize ?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Daca a expirat trebuie sa le faci. Daca inca mai este valabil si depui actele in timp util nu mai e nevoie.
Tata cred ca le-a facut la spitalul Schuller, acum 1 luna. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai elegant ca sa nu mai pierzi timp pe la analize, cu 2-3 luni inainte sa expire te duci la politie si il declari pierdut. Baietii iti vor prelungi permisul cu perioada normala de valabilitate 10 ani adica fara sa fii testat medical.
![]() |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
De aia se suie toti chiorii si baietii cu probleme psihice la volan! Nu mai bine mergi frumos si faci controlul? De ce toti incearca sa eludeze legea?
Nu mai dati sfaturi din astea pe site! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Colegu', stai linistit ca majoritatea celor care se stiu chiori sau cu probleme merg direct cu darul la doctor si tot sunt declarati apti. Sfatul meu este pentru cei 90% din soferi care sunt normali, vad si aud bine dar trebuie sa-si ia liber pe la serviciu ca sa faca un control fara nici o valoare.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu l-am schimbat cu aproximativ o luna inainte de expirare si nu a fost nevoie de control medical.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
michael38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 19 December 05 ![]() |
Era vorba ca de pe la jumatatea anului o sa apara permisele noi,europene.Stie cineva ,ceva pe tema asta?
|
--------------------
Renault
Kadjar
Energy Intens 1.6 96kw 2015 Kadjar Energy Intens 1.6 96kw 4Ś4 2015
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
DAR ASTA DE ACUM CE ARE?
fii fara grija, poti conduce oriunde. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
L-am schimbat eu la inceputul lui aprilie, expira in doua saptamani. Nu l-am dat pierdut, l-am schimbat pur si simplu pentru expirare. Fara analize.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(FILter @ 25 Jun 2008, 14:05) Colegu', stai linistit ca majoritatea celor care se stiu chiori sau cu probleme merg direct cu darul la doctor si tot sunt declarati apti. Sfatul meu este pentru cei 90% din soferi care sunt normali, vad si aud bine dar trebuie sa-si ia liber pe la serviciu ca sa faca un control fara nici o valoare. Datorita acestei mentalitati avem stirile de la ora 17.00 ![]() ![]() Referitor la soferii asa zis normali, in acceptiunea ta desigur ... doar daca nu esti cumva doctor, sa stii ca sunt multi care se considerau normali si au sfarsit din diverse cauze medicale in timp ce conduceau. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
as dori detalii despre noul permis de conducere care va fi introdus pana sfarsitul anului:
acte , model, trebuie fisa medicala noua.... multumesc! |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
multumesc!
sa vezi ce ma distrez,al meu expira pe 30.10.2008. ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
ozzzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 18 November 07 ![]() |
si... cum asta treaba?
se mai fac sau nu se mai fac analizele medicale in cazul in care inca nu a expirat permisul? |
--------------------
dacia
solenza
clima 2003
- PH-xx-LHK
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nu se fac!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
ozzzy |
![]()
|
Multumesc , asta e o veste buna.
Sper sa am si putin noroc pentru ca luni ma duc la politie iar marti imi expira permisul. |
--------------------
dacia
solenza
clima 2003
- PH-xx-LHK
|
|
Dante78 |
![]()
|
![]() Om bun! Nu trage! Group: Members Posts: 54 Joined: 15 March 05 From: Iashington D.C. ![]() |
stie cineva cat dureaza preschimbarea?
|
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
2005
|
|
ozzzy |
![]()
|
In mod normal ar trebui sa primesti permisul in 2 ore de la depunerea actelor.
Eu insa am primit dovada pentru 15 zile . |
--------------------
dacia
solenza
clima 2003
- PH-xx-LHK
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu stiu ca dureaza ~10 zile, de unde si dovada pentru 15 zile, dar la depunerea documentelor se comunica acest lucru.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
al meu expira ...in octombrie anul curent ! preventiv, sa nu mai dau 100 lei la analize, m-am prezentat mai devreme cu...6 luni ! la politie. la prinz am depus actele iar seara am fost sa il ridic.
http://www.prefecturabucuresti.ro/permise-...cere/index.html o mentiune: pentru cei din bucuresti si judetul ilfov: nu faceti greseala sa platiti taxa la cec-ul din pipera. este infioratoare coada de acolo. platiti in orice alta parte. de asemenea, daca puteti, faceti copii xerox oriunde numai acolo, in zona, nu. si nu cumparati coperti pentru certificate de la indivizii din zona. luati de la cei cu gherete. pretul permisului s-a modificat: nu mai este 50 de lei ci 68 lei. au fost situatii, foarte multe, cind cei care au platit 50 lei au trebuit sa plateasca diferenta ! succes, p.s.: plata se face la cec pentru raapps, institutia care tipareste permisele si certificatele de inmatriculare. posibil sa se plateasca si la bcr dar nu credca raapps sa aiba cont la bcr... This post has been edited by george_scala_2004: 12 Jun 2009, 12:06 |
--------------------
...
...
...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu stiam ca se poate plati si la orice sediu BCR.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Acum cateva zile a trebuit sa-mi preschimb permisul deoarece pe data de 9 iulie se expira ! Am facut o copie dupa buletin si permis si am plecat catre Drpciv PIPERA , am fost mai intai peste strada de sediul Drpciv unde mi s-au dactilografiat datele personale pe un formular standard care putea fi downloadat si de pe net , numai ca era cartonat si nu avea rost sa ma risc sa scot la imprimanta acel formular pentru a economisi 5 lei , inca 5 lei costand dactilografierea . In ziua respectiva unitatea CEC din incinta Drpciv nu functiona , asa ca am dat o fuga la Cec Bank de pe blvd Aviatorilor unde am platit 68 lei cu mentiunea preschimbare permis , recomand celor care vor sa-si preschimbe permisul si care vin de departe ca mine din sectorul 6 , de exemplu , sa-si plateasca in apropriere pe unde stau , sau pe langa locul de munca , astfel incat ajunsi la Drpciv sa mai aibe de aface doar cu acea dactilografiere !
In rest , la etajul 1 , sunt 8 ghisee parca unde se pot face poze , ceea ce a durat fix 5 min coada +poza , semnezi lasi permisul vechi si in 2 ore la ghiseul 15 ai noul permis european ( nu iti da nimeni dovada pt. permis pentru aceste 2-3 ore de asteptare , poti conduce in acest timp permisul nefiind suspendat de la dosar ) Pot spune ca acest sediu este intradevar in standardele UE , sau am nimerit eu intr-o zi neaglomerata , ori se simte criza si nu se mai fac inmatriculari peste inmatriculari . Totul este lejer , pana si locurile in parcarea institutiei , pacat ca este pot spune departe ca locatie de multi dintre noi , dar merita drumul acesta fiind unul singur nu ca alta data cand permisul era gata dupa cateva zile , facand inca un drum pentru a-l ridica . Daca am postat aiurea rog un moderator sa mute postarea mea !!! This post has been edited by lucifer: 6 Jul 2009, 00:55 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
poate sunt off topic,dar lucifer da un semn de viata si tu pe bursa
|
--------------------
renault
laguna
1999/ph 2 1,6 16v
- gr 70 sor
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
lucifer , nu a fost nevoie si de analize ?? explica te rog
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Le-a facut dupa ce a primit noul permis, nu te-ai prins?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ozzzy |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
clima 2003
- PH-xx-LHK
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Atata timp cat permisul nu este expirat , nu sunt necesare analizale .
Iata si cateva randuri din lege : http://www.prefecturabucuresti.ro/permise-...cere/index.html Atasez si formularul pe care l-am dactilografiat , acum e cu dus si cu intors , pe acest formular practic se bifeaza la Tipul Operatiunii , casuta Preschimbare , nu si motivul preschimbarii , asa ca poate dar zic "POATE" la ghiseul unde se fac poze cu maimuta , agentul nu se uita la valabilitatea permisului si scapati fara analize , nu bag mana in foc pentru aceasta versiune . Oricum de preferinta e sa preschimbati permisul din timp , nu in ultima zi de valabilitate ! Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
Astazi am fost si eu la sediul din Pipera pentru preschimbare permis (expira in noiembrie); Platit fisa dactilografiata vis-a vis 12 ron taxa la CEC in cladire (parter ghiseul 17) 68 RON si impreuna cu copia de pe CI si permisul vechi depus actele la ghiseul 10. Aici am facut poza si am semnat electronic (mai erau si alte ghisee 8,9..)
Durata : dactilografiere : 10 min coada CEC : 15 min coada depus acte: 10 min Mi-a spus de la ghiseu ca in 2 ore sa ma prezint la ghiseul 15 et 1 pentru ridicarea noului permis. Bafta!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
matruska |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 26 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Legal daca expira si cu o zi ar trebui sa faci fisa de analize medicale. Dar acuma baietii din pipera mai accepta si peste termen. Cererile si fisele poti sa le tehnoredactezi in pdf si nu ai probleme. Problema e pana cand vor accepta fara analize ?/
![]() This post has been edited by matruska: 29 Jul 2009, 16:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 2009 Laureate 16v
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Avand in vedere ca peste 3 luni implinesc 5 ani de la expirarea permisului (si cam 300.000 km in acesta perioada).....m-am gandit sa intru si eu in legalitate. Am facut fisa medicala, am descarcat de pe net fisa detinatorului, ma duc sa platesc si taxa, fac si copie cartii de identitate.
Intrebari : 1)pe site-ul politiei rutiere scrie ca fisa poate sa fie completata si de mana. Pe fisa descarcata de acolo....in subsol scrie ca trebuie dactilografiata. Oare cum trebuie? 2)pozele se fac loco??? 3)cam cat timp se pierde la depunerea actelor si cam cat dureaza pana la eliberarea noului permis? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:08 |