[VAND] Luneta Solenza, Cred ca e identica cu Super Nova si Nova
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Luneta Solenza, Cred ca e identica cu Super Nova si Nova
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate asigura cumva si montajul?
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai il montam impreuna daca vrei...
Eu stiu doar metoda cu sfoara bagata in cheder ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai asa am vazut ca fac si in service.. Ideea era daca ai mai facut operatiunea ca sa nu mergem pe bajbaite.. Oare daca am chederul siliconat (silicon negru, dedicat..) mai pot folosi chederul?
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
danza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 March 11 ![]() |
salut,
vreau sa cumpar luneta ptr solenza. cum te pot contacta? |
--------------------
BMW
seria 5
2006
|
|
i96nds |
![]()
|
Pai vi-l dau cu tot cu cheder... ca eu nu am ce sa mai fac cu el, oricum.
Am pastrat luneta in cheder ca sa nu o ating la colturi la depozitare. Care suna primul... primeste luneta ! This post has been edited by i96nds: 29 Dec 2011, 16:28 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
alex_axn |
![]()
|
Adjudecat!
Super OM! Multumesc frumos pentru tot! |
--------------------
vw
passat
- B __ ___
|
|
i96nds |
![]()
|
Ma bucur ca a fost OK. Sper ca vei apuca sa verifici ca e totul in regula.
Nu as fi crezut ca dureaza asa mult sa schimbi o luneta ![]() Era masticul acela vechi care s-a dezlipit tare greu. Asadar.. aviz amatorilor! Mare grija la montaj - cum trageti de sforile acelea. Sforile trebuie unse cu vaselina ca sa alunece pe canal. Se poate inchide acest topic. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:02 |