Micsorare garda de la sol Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Micsorare garda de la sol Laguna 1
Korea |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00070.JPG ( Size: 448.47k ) Number of downloads: 1693 DSC00069.JPG ( Size: 376.31k ) Number of downloads: 1830 DSC00071.JPG ( Size: 483.37k ) Number of downloads: 1799 DSC00072.JPG ( Size: 545.45k ) Number of downloads: 1807 |
||
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
nu cred ca poti cu presa aia,pentru ca trebuie sa scoti mult barasu filetul in bara de torsiune are maxim 1 cm, deci cateva filete nu o sa reziste. eu zic sa iei un ciocan de 2-3 kg si o rezolvi
daca te-ai uita mai atent sub ea si ai vedea principiul de functionare nu ar fi prea greu 1 nu trebuie sa dai puntea jos de pe masina, trebuie masina suspendata de ambele parti 2 trebuie sa desfaci telescoapele din sasiu(raman prinse pe punte ca este mai usor si ai si reper cat o lasi, sau ridici). dupa ce desfaci telescoapele iti iei ca punct de reper capatul telescopului, dupa care scoti barile de torsiune(cele dinspre spatele masinii pentru ca este mai usor), apoi ridici sau lasi puntea(depinde ce vrei sa-i faci) cu in cric la urmatoarea gaura a barii de torsiune(te uiti la capatul telescopului mai sus, daca vrei sa o lasi, mai jos daca vrei sa o ridici), bagi barile la loc, pui telescoapele si gata inca ceva: un dinte din punte inseamna 4 cm la garda |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Aici gasesti mai multe info cu poze.Nu e Laguna, cred ca e un Renault 5, dar principiul e acelasi.
http://www.retro-renault.com/forums/mechan...orsion-bar.html |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este si in manualul de reparatii o descriere cu poze si sfaturi .
Poate fi de folos.Trebuie sa te inf cit mai bine treaba ,nu-i usoara. Bafta. |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
Korea |
![]()
|
Ce ii cam in ceata la mine in cap:ma gandesc ca toate 4 trebuie rotite cate un dinte in sens acelor de cesornic de ex,daca 2 le rotesc si 2 nu ma gandesc ca cele ramase la la normal o sa ia mai mult din sarcina si vor fi mai exploatate ca cele 2 modificate
![]() ![]() ![]() "jiku" tare as dori sa pun mana pe acel document ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In documentul atasat este prezentata puntea din spate.
Acolo gasesti si ceva detalii despre operatia pe care vrei tu sa o faci: interventia la barele de torsiune... Chiar daca este in limba franceza sper sa te ajute. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Despre documentul atasat de espacern era vorba
Numai bine |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
Korea |
![]()
|
Am cam inteles cum sta treaba...Va multumesc pt info
![]() Nu stie cineva o laguna v6 bagata la dezmembrat? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
Korea |
![]()
|
Salut!
Am reusit sa las si eu masina cu funduletu pe jos...pana am nimerit inapoi canelurile alea o fost mai greu...dar acuma alta problema cam sare pe drum de pe la 120 topaie curu la ea...pana acuma nu facea asa oare care este treaba?... Pun o poza cu ce am reusit...jantele sunt mici dar vor fi schimbate.... Attached thumbnail(s) DSC00040.JPG ( Size: 423.49k ) Number of downloads: 1758 DSC00034.JPG ( Size: 388.55k ) Number of downloads: 751 |
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Nu ti se pare ca e lasata cam mult?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Ar trebui sa o lasi si din fata....va arata mult mai bine. De ce ai asa mult loc intre roata si bara fata?, Sau este bara mai scurta decat la altele? Stiu ca am mai vazut asa la un
R 21 diesel cu bara de benzina, care era mai scurta. |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Korea |
![]()
|
Pe fata am acurile rosii...ma gandec ca or fi cv natie de sport...sau asa vin din stok...nu stiu...referitor la bara cred ca de la jante apare distanta sunt pe 14 guma cu talon mic pe spate e mai mare guma...
|
--------------------
Renault
Laguna
PH1
- HD 06 TVY
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
@korea
am si eu o intrebare, dupa ce ai coborat masina din torsiune, mai tine la greutate? daca sunt 5 oameni in masina nu atinge? |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
1994 Tuning is not a crime!
|
|
rada ion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 13 ![]() |
nu e bine asa joasa pe spate. mai iei pe cineva in spate? sau mai pui ceva in portbagaj?tu ai umblat la bara de torsiune eu am taiat o spira din arcuri din toate. eu am safrane. masina a coborat 4 cm sta dreapta se aseaza mai bine pe curbe si cu 3 in spate nu sunt probleme
|
--------------------
renault
safrane
1993
- db 07 cmo
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Laguna nu are arcuri pe spate, deci daca vrei sa ii faci ceva trebuie sa umblii la bara de torsiune.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
rada ion |
![]()
|
stiu. dar fiecare a umblat la ce are
|
--------------------
renault
safrane
1993
- db 07 cmo
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
Corect, dar tot nu am primit un raspuns concret, daca e coborata din torsiune mai tine la greutate?
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
rada ion |
![]()
|
nu prea mai tine deoarece nu mai ai spatiu intre roata si oala si cred ca are si un tampon de siguranta la fiecare roata din spate daca ajunge pe acel tampon suspensia nu mai lucreaza si masina sare si la cea mai mica denivelare
|
--------------------
renault
safrane
1993
- db 07 cmo
|
|
ronnix |
![]()
|
Ma gandeam ca poate sunt mai rigide telescoapele, sunt mai 'presate'
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
rada ion |
![]()
|
telescoapele nu influienteaza cu numic garda la sol decat impiedica masina sa se legene
|
--------------------
renault
safrane
1993
- db 07 cmo
|
|
Sm21Mux |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 25 September 11 From: satu mare ![]() |
asa ar trabuii sa arete..
![]() ![]() Attached thumbnail(s) mx.jpg ( Size: 188.65k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
Renault
Laguna I
1998
- imatriculata
|
|
M Sandica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
cea mai mare prostie,daca mai pui 2 in masina de 100 kg la 170 la ora pleci pe luna
![]() |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
rada ion |
![]()
|
nu e nici o prostie daca sti sa cobori masina egal in fata si spate. dar nu o cobora prea mult ca apoi nu are unde sa mai lucreze suspensia. M Sandica, cand bucsele sunt varza masina nu se leagana asa rau sa vezi cand nu mai ai amortizoare parca esti pe mare.am mers cu un opel mai demult care nu mai avea amortizoare bune
|
--------------------
renault
safrane
1993
- db 07 cmo
|
|
M Sandica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
nu vreau sa contrazic pe nimeni ,dar laguna 1ph2 e destul de joasa in comparatie cu megan, logan,laguna2,pasat etc .cat de troncanit are bucsele mari de la punte si telescoapele si intradevar balansul e doar din telescoape .eu as intreba daca stie cineva ridicat cu un dinte din barele de torsiune cati cm se ridica?eu am difenta fata -spate 3cm
|
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
un dinte = 4cm (probat)
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
ronnix |
![]()
|
Sm21Mux arata bine, mie imi place. cred ca mai trebuie putin coborata de fata
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
Sm21Mux |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 25 September 11 From: satu mare ![]() |
msms !!!!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
1998
- imatriculata
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Daca da fata mai jos atinge roata in aripa cand vireaza, si asa poate atinge la maxim.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
intrebari off topic in legatura cu demontare amortizor spate
surubul de sus al amortizorului spate este obligatoriu tubulara de 22 cu 12 colturi sau ati reusit sa demontati cu inelara cotita simpla? la partea dinspre punte am inteles ca este nevoie de lampa cu gaz sau mai este alta metoda de extragere a bucsei amortizor din punte? merci. |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:07 |