Revizie de 50.000 km, Megane 2, Toate Motorizarile ...
![]() ![]() ![]() |
Revizie de 50.000 km, Megane 2, Toate Motorizarile ...
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sunt in aceeasi situatie ca tine- eu am facut revizia din 10 in 10 pana a iesit din garantie si de atunci o fac la 15 000 - au carait cei din service dar aiurea- e masina mea si fac revizia cand poftesc tinand cont ca pentru aceeasi masina acuma sevisul se face la 15 000 - un cost la diesel de 1.5 este undeva la 8 mil cu ulei sintetic
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
mariusa |
![]()
|
ce include pretul asta de 800 roni? eu stiam de aprox. 450-500 roni
|
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
revizia completa - inclusiv filtru de motorina - pret platit la serus bucuresti- in provincie posibil sa fie mai putin - posibil sa existe si reduceri -
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 30 December 08 From: Bucuresti City ![]() |
eu unu nu inteleg a iesit din garantie si fac revizia unde vreau sau cand vreau. daca e asa mai bine nu ii mai faci revizie deloc si ai scapat si de service si de bani cheltuiti. constructorul stie de ce spune sa mergi la revizie dupa caietul de service. ganditi-va intai la siguranta voastra si pe urma la siguranta celorlalti participati din trafic.recunosc ca unele piese mai putin importante se pot schimba si fara drum la service. dar pe de alta parte o revizie la service iti poate da mai multe informatii legate de masina decat o revizie in spatele blocului facuta de niste amatori. eu la revizia de 40 km la serus am dat 650 ron cu uleiul meu castrol magnatec si restul de filtre luate de la ei si in plus mi-au un upgrade la soft free.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Schimbat flitre ulei,aer,polen +4l ulei castrolmagnatec 5w40 270ron . Filtru motorina Fram 100lei . In afara de filtru motorina cu care merg 20000 ,restul schimb la 15000.Schimbul s-a facut intr-un service autorizat pentru revizii .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
pentru cei care a-ti facut revizia de 50 mii km am vazut in caietul de revizie ca la 3 ani sau 90 mii km se schimba lichidul de frana, eu implinesc primu termen conform caietului respectiv 3 ani, a-ti mai schimbat si alte lichide sau a-ti efectuat alte operatiuni?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
mariusa |
![]()
|
pai nu am vaz si de sch lichidul de frana. nu mi-a zis nimeni in service de asta. o sa vad sapt care vine cand voi face revizia la 55 k dupa cum am mai mentionat
|
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu te astepta sa iti zica gogu din service ce trebuie sa schimbi si cand, nu isi cunoaste interesul. Citeste in carte ca acolo scrie.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
corect, am fost si eu azi la reno sa vad ce preturi sunt, si am precizat chestia cu lichidele, raspunsul a venit : cat e masina in ganantie e treaba lor sa puncteze operatiile, pe urma e treaba clientului cum isi intretine masina, am ramas stupefiat, pai ar trebui sa fie si interesul lor ca ar scoate bani, si ar trebui sa zica d-nu nu doriti sa verificam si lichidul refrigerant ca are 3 ani si conform manualului ar trebui sa ne uitam, sau lichidul de racire si de franare are 3 ani sau a=ti efectuat 90 mii km trebuie schimbat.
Vedeti ca in luna noiembrie au oferta buna la revizie, insa nu pentru toate modelele, iarasi stupefactie ![]() ![]() |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
lichidul de frana se schimba la 4 ani sau 120.000km
http://www.renault.ro/servicii-post-vanzar...-curenta/frana/ acelasi lucru mi-a fost confirmat astazi la dacia service,am cumparat degeaba lichid de frana ![]() 1 Nov 2010, 18:49: antigelul tot la 4 ani odata cu schimbul distributiei, eu l-am mai intarit This post has been edited by rombul: 1 Nov 2010, 18:49 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
valikris2002 |
![]()
|
eu stiam de 4 ani si 60mii km, diseara o sa atasez un scan dupa carnetul de intretinere unde la operatii complementare reviziilor sunt trecute 3 ani si 90 mii lm lichidul de racire si de frana, 3 ani si 90 mii km lichidul revrigerant de verificat si completat, etc.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
a fost schimbata Norma Tehnica si mi-a fost confirmat de la service acest lucru
-schimb lichid de frana-4 ani sau 120000km(in loc de 3 ani sau 90000km) -schimb antigel -4 ani carnetul de intretinere nu a fost actualizat ![]() Respecte 9 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
postez aici pentru ca am facut o revizie intermediara. La 50.000 km, 3 ani si 9 luni, este a patra revizie. Stiu ca teoretic ar fi trebuit schimbata distributia pentru ca se apropie 4 ani, dar personal am optat sa mai aman maxim un an (optiune personala in deplina cunostiinta de cauza - forum/net/intrebat mecanici).
Revizia facuta la un service privat, cu care colaborez de obicei. placute frana fata Remsa (prima schimbare, cele originale Ferodo au ajuns la 3 mm): 125 ron Bieleta directie stanga (dreapta a fost schimbata la ultima revizie) Delphi: 90 ron Ulei Castrol magnatec 5w40: 230 ron Filtru aer Mann: 40 ron Filtru ulei: 15 ron Patru becuri de pozitie ![]() total materiale: aprox 490 ron Manopera totala: 240 ron. Multumit, peste maxim un an urmeaza schimb distributie ... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
IonChinezu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 12 July 10 ![]() |
Baieti , am si eu o intrebare ! Mi-am cumparat masina prin iulie 2010 , revizia a fost facuta la 71.000 de km in aprilie 2010 , iar cand am cumparato eu , avea cam 72.000 prin iulie , acum a trecut un an iar masina are 75.500 cam asa ! Eu stiu ca trebuie schimbat uleiul , chiar daca nu a implinit numarul lui de kilometri el isi pierde proprietatile , dar trebuiesc schimbate si filtrele si restul , sau le pot schimba linistit cand fac acei kilometri ?
This post has been edited by IonChinezu: 3 Apr 2011, 10:27 |
--------------------
Renaut
Megane
2004
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Schimbat ulei 5w 40 elf, 160, filtru ulei 20 lei, filtru aer 60 lei filtru polen 40 lei total 280 lei, manopera 0 lei adica eu, verificat jocuri directie, masina a trecut cu brio de ITP , observ ca inca se mai practica preturi nesimtite la service.
Masina are 64000 de km de la 20000 eu am schimbat cu manutele mele tot ce a fost de revizie exceptie distributie si panglica ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:31 |