Intrebarea moarte nare', ebay si totul despre el
![]() ![]() ![]() |
Intrebarea moarte nare', ebay si totul despre el
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si care ar fi cuantumul acestora? Din discutia de mai sus intelesesem si eu ca platesc, dar nu reusesc sa ma prind cat.
Acum am vazut ca a raspuns si ALEX, multumesc! This post has been edited by St: 7 Nov 2011, 01:45 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
St: Nu mi-a venit in minte sa intru pe Amazon.com si sa vad comanda.
Item(s) Subtotal: $139.00 Shipping & Handling: $20.98 ----- Total Before Tax: $159.98 Sales Tax: $0.00 Import Fees Deposit $38.40 ----- Total for This Shipment: $198.38 Am platit 38.40 taxa pe el... Intai m-au sunat cei de la UPS sa-mi spuna ca mai am de platit o taxa de 300 ron. Apoi m-au sunat din nou si mi-au spus ca s-au inselat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
A l e x |
![]()
|
Te-ai gandit sa bagi una in cos si sa te duci cu comanda pana la ultimul moment? Nu ai parte de transport gratuit, uite aici cat te costa:
Items: $109.00 Shipping & Handling: $20.98 Total Before Tax: $129.98 Estimated Tax To Be Collected: $0.00 Import Fees Deposit $31.85 Order Total: $161.83 Deci $161,83 vei da pe el, cu tot cu transport si taxe vamale. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
St |
![]()
|
Bagasem unul in cos, dar se pare ca nu m-am dus pana la final, ca eu aveam alte cifre pe acolo.
Mda...prea scump. Ciudat ca iti mai ia bani pe transport ca inainte sa-l pui in cos zice ca e eligibil pentru transport gratuit. multumesc mult pentru ajutor! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
A l e x |
![]()
|
Eligibilitatea la transport gratuit e pentru SUA, eu am comandat mult de pe cele trei Amazoane (.com, .co.uk. si .de) si niciodata n-am avut parte de transport gratuit.
510 ron mie nu mi se pare mult pe jucaria aia de Kindle, daca esti pasionat de citit e chiar fenomenal. Sunt filtre de cafea mai scumpe, si nu fac nimic senzational. ![]() O tableta normala e mult mai scumpa, si nu tine bateria cum tine la Kindle. Ma rog, tu stii... Mie pretul mi se pare corect, mai ales ca include transport si taxe vamale. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Atentie cu recomandarea de mai sus..
sunt foarte multe review-uri pe net si bune dar si rele de la clienti. Inainte de a va arunca, va recomand sa dati un search pe goagal dupa viaddress review. bafta |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
A reinceput sezonul achizitiilor din tarile txtracomunitare. Am uitat daca in cazul EMS mai trebuie platita vama sau nu... parca nu era dar am zis sa intreb.
Am de ales intre a cumpara un produs de cca 175 dolari care costa cu posta normala inca 15$ si vine la sfintu' asteapta sau pentru inca 15$ in plus prin EMS cu livrare in o saptamina maxim. Cum ultima data am jurat sa nu mai cumpar nimic decit prin EMS am zis sa mai intreb inca o data. M-am inteles cu vinzatorul la un total de 200$ pentru livrare prin EMS... mai platesc ceva sau vine acasa si cu asta basta? Mentionez ca am cumparat anul trecut asa si nu imi amintesc sa fi platit ceva, mi-a lasat curierul pachetul si gata. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Israel are un acord comercial cu UE in privinta scutirii de taxe? Am gasit sa iau un produs de cateva sute de dolari din Israel si cum nu e in UE am avut rezerva insa cineva mi-a spus de acest acord. Stiti daca se mai plateste vreo taxa?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Salut, daca expeditorul iti pune coletul ca si "gift" nu platesti nimic (in afara de transportul agreat cu el). Eu am luat de pe dx.com o camera video auto (200$) si a venit ca "gift". N-am platit nimic (si am avut si free shipping to RO).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu merge tot timpul. Produsul ar face cateva sute de euro si de aceea am intrebat de acel acord comercial ca asa iau din Europa, mai scump si ajunge acasa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Cat timp este gift si nu exista factura fiscala in cutie te-ai scos. Trust me!
Mi-a venit din state aparatura foto de ~ 2200 USD. Nu am platit decat $80 transportul! This post has been edited by melcu: 8 Jan 2013, 12:33 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
audiofilu' |
![]()
|
Depinde si de vames. Am patit-o eu asa cu un ciclocomputer, era mai sofisticat si pana nu am adus dovada de la PayPal nu am putut sa-l iau desi initial am zis ca e cadou. A mers o perioada si la noi insa de ceva timp e mai riscant. Ca atare renunt si iau din Europa.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:22 |