Montare de oglinda asferica pe partea dreapta, E vorba de oglinda cu linie punctata
![]() ![]() ![]() |
Montare de oglinda asferica pe partea dreapta, E vorba de oglinda cu linie punctata
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Am si eu, n-am mai cumparat simpla cand am spart-o pe cea din dreapta, am pus oglinda de rezerva (o aveam ptr. stanga).
Nu e originala, insa si la cea originala conectorul incalzirii e nevoie a fi mutat invers (adica mufa tot in sus), daca aveti obiceiul de a cobora oglinda-dreapta la maxim ptr. vizualizarea bordurii. Prinderea cu conectorul in jos restrictioneaza manvrabilitatea respectiva (loveste in carcasa). Efectul vizual merita, zic eu. Ajuta un pic. Daca n-o plesneam si n-aveam rezerva stanga, nu dadeam banii pentru atata lucru. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Este adevarat ca mufa rezistentei vine in sus, dar cablurile ajung fara grija cum am mai spus. Cursa la miscarea in jos a oglinzii nu este asa de mare cat sa nu ajunga firele.
La mine am oglinda originala de stanga si nu sunt astfel de probleme. Am intins putin de cabluri sa ajunga si stau lejere fara riscul de a se rupe. Ideea mi-a venit de la un Kangoo de marfa care avea ambele oglinzi asferice, dar nu mi-am pus problema daca sunt identice. Cand am avut in mana o pereche de oglinzi de Megane II, am observat ca se pot monta fara probleme. |
--------------------
Renault
|
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Si eu mi-am schimbat recent geamul de la oglinda dreapta (nu mai functiona incalzirea) cu unul de stanga asferic si sunt foarte multumit. Am ramas uimit cand mi-a zis vanzatorul ca sunt simetrice si se potrivesc. Am gasit cu 60 lei ceva "made in Spain" care arata exact ca in link-ul de mai sus.
Inca ceva... mufa de conectare nu era orientata nici in sus nici in jos, ci exact pe mijloc cu firele orientate spre marginea oglinzii => supersimetrie ![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
- CT-xx-TEN
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu am schimbat de curand geamul de la oglinda din dreapta, cu unul nou de la Serus.
Nu stiu ce tip de oglinda e si cum se numeste, dar am un unghi mult mai larg de vedere. Nu are linie punctata ca cea din stanga, si are unghiul de vedere MULT mai mare ca aceasta. Cost 110 lei. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salutare!
Mai este varianta oglinzii de la modele precum megane 2, laguna 2, scenic 2 din anglia! Am probat oglinda de la o laguna 2 cu volan pe dreapta si avea oglinda asferica! Se potriveste perfect! |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
Firele totusi incomodeaza la reglarea oglinzi.Recomand oglinda asferica de dreapta.(auto Anglia).Oricum daca nu ai fixata privirea inaintea liniei de separatie la miscari de rutina ai impresia tot timpul ca privesti prin lupa
|
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
- HD 10 KRS Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
DanCVA |
![]()
|
Oglinda de Laguna II se potriveste la cleme cu cea la Megane II, dar nu se potriveste la mufa pentru dezaburire. La Laguna, mufa este catre extremitatea oglinzii, in timp ce la Megane este catre usa, deci pentru a monta oglinda de Laguna trebuie prelungite firele si modificati papucii de la circuitul de incalzire.
|
--------------------
Renault
|
|
DanCVA |
![]()
|
Am pus pana acum oglinda de stanga pe partea dreapta la 3 Megane-uri, iar firele de la incalzire au fost suficient de lungi. Cui ii pare, ca nu sunt suficient de lungi, are loc sa mai traga de fire.
|
--------------------
Renault
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
salutare!
azi am gasit masina cu oglinda de pe stanga data peste cap si geamul spart. tot corpul oglinzii, inclusiv geamul l-am schimbat in August la Cobalcesu pe Splai si oglinda era simpla, singura diferenta care am observat-o a fost aceea ca vizualizam foarte greu in ea, eram nevoit sa ma ridic in scaun, dar parca la cea "originala" (nu am masina de noua si nu-i stiu istoricul prea bine) se vedea mult mai comod. am nevoie sa ma luminati: nativ, cu ce tip de oglinda vine? asferica? convexa? sau care este mai buna - nu am incalzire in oglinzi. multumesc |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
DanCVA |
![]()
|
Daca oglinzile la masina ta sunt cu reglaj manual si fara incalzire, atunci initial pe masina au fost montate oglinzi convexe si fara zona asferica marcata prin linie punctata.
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:30 |