bara spate megane 1, produs lipire bara
![]() ![]() ![]() |
bara spate megane 1, produs lipire bara
fuher |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1,9dti
2002 ,1,9dti
- B87WJY
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Poxipol...
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Daca ai reusit sa lipesti bara, poate spui aici cum si cu ce ai reusit, ca am si eu o fisura si nu am reusit cu superglue sau picatura.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
2003
- Galati
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
depinde unde si cum e rupta... eu singura lipire la plasticul asta l-am vazut cu fibra de sticla pe interior si chit pe exterior. altceva nu am gasit sa lipeasca.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Rasina epoxi bicomponent
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:41 |