Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebari megane 1,9dci + intretinere

radugen
post 6 Mar 2011, 14:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, dupa ce am aflat ca megane-ul meu 1,9dci cu 90,000km se poate vinde cu 3000-3500e, m-am hotarat sa il tin in continuare pentru ca masina mai merge macar 100.000km daca am grija de ea.

Acum vin micile mele nedumeriri:
1) eu am tinut masina in garaj cam 1an de zile, primul lucru am facut o revizie normala (ulei+toate filtrele). Ce altceva ar mai trebui schimbat la acest numar de km? (masina a trecut la 60k prin o revizie capitala cu distributie etc la serus)

2)din cauza gropilor superbei capitale si a drumurilor extraurbane, in momentul in care mai iau cate o denivelare simt o vibratie usoara in volan (presupun ca e un joc ceva) si vreau sa va cer o parere: bielete? altceva ce ar putea sa fie?

3)ce service imi recomandati care sa imi rezolve problemele (exclus serus care la 60k ma costat tineti-va bine, 4800ron pentru revizie+distributie+popa apa care am aflat ulterior ca nici nu o schimbasera cu adevarat)

4) avand in vedere ca masina mai are inca jantele originale, acestea sunt foarte zgariate si indoite, as vrea sa cumpar unele de tabla noi. Unde as putea sa gasesc niste jante pe 15 noi si la un pret decent.

Va multumesc.

--------------------
megane1 1.9 dci a 2003 - a
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mrija
post 6 Mar 2011, 18:58
Post #2

Membru Veteran

From: Baia Mare

Cred ca mai multe raspunsuri poti primi in aria dedicata megane 2.

La prima intrebare poti linistit (daca nu ai umblat cu masina) sa verifici sistemul de franare si trenul de rulare, instalatia electrica :-@

Si iti recomand un mecanic bun dar nu reprezentanta (doar daca nu ai ce face cu banii!)

Poate iti iei niste jenti din dezmembrari la un pret decent.

This post has been edited by Mrija: 6 Mar 2011, 18:59

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
cj98czh
post 6 Mar 2011, 19:41
Post #3

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Cred totusi ca el are Megane 1 Phase 2 chiar daca este din 2003, adica ultima sarja de M1 ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
radugen
post 7 Mar 2011, 20:46
Post #4

Membru incepator

@Mrija

daca omul se ocupa cu renaulturi in principal chiar m-ar interesa mai mult decat sa merg la reprezenanta.

@cj98czh

nu mai stiu exact unde m-am uitat dar stiu ca ajunsesem si eu la aceeasi concluzie... daca imi zici tu dupa ce criteriu imi pot da seama daca e sau nu ultima sarja, cu cea mai mare placere o sa comunic rezultatul.

--------------------
megane1 1.9 dci a 2003 - a
+
Mrija
post 8 Mar 2011, 13:35
Post #5

Membru Veteran

From: Baia Mare

E 2003, ultimul an de fabricatie Megane 1. Am vazut 2003 credeam ca e M2 :\

Intreaba si tu in stanga si in dreapta pe cine stii sau cunosti daca nu iti pot recomanda un mecanic/service de care sunt ei multumiti. Aduni 6-7 pareri despre acelasi mecanic/service si le faci o vizita. Altcum nu stiu ^^

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 12:35
Dacia