search-ul slab pe forum, cred ca trebuie lucrat la el
![]() ![]() ![]() |
search-ul slab pe forum, cred ca trebuie lucrat la el
alexandrion28 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2
2005
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cand accesezi meniul search, ai linkul asta la dispozitie:
Untitled.jpg ( Size: 17.7k ) Number of downloads: 220 accesandu-l, apare urmatoarea pagina Untitled2.jpg ( Size: 41.43k ) Number of downloads: 220 ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
la mine merge perfect search-ul. este foarte ok ,cat timp stii ce sa cauti si unde sa pui bifa.
|
--------------------
------
------
------
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Dintotdeauna mi s-a parut foarte greoi search-ul...
Capac peste toate, mi s-a intamplat de vreo 2 ori sa am o "problema", am cautat-o pe forum, nu am gasit nimic relevant referitoare la ea, am deschis un nou topic, iar printre raspunsuri unii useri ma certau ca nu am folosit functia search, si puneau link-uri la discutii existente referitoare la "problema" ridicata de catre mine... Ceea ce nu pricep este de ce cand eu am cautat nu au aparut acele discutii... Iar acest gen de reprosuri l-am vazut de foarte multe ori, la adresa multor useri, ceea ce intareste spusele mele de mai sus... In fine: exista search? DA. Este perfect (cum zice Mihai)? NOP. |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:45 |