Darts, cine joacă, unde, de ce etc.
![]() ![]() ![]() |
Darts, cine joacă, unde, de ce etc.
VyRuZ |
![]()
|
||
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 114.59k ) Number of downloads: 273 170691_500013216161_840071161_5921410_6345693_o.jpg ( Size: 85.67k ) Number of downloads: 291 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
De ziua mea am primit o tinta Unicorn Eclipse Pro si 3 sageti tot de la Unicorn, nu stiu exact modelul. Dupa o luna de jucat zilnic, am reusit sa sparg o sageata si deocamdata, din lipsa de timp n-am apucat sa cumpar un set nou.
Oricum e tare fun sa joci Darts matol ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Să SPARGI săgeata?
![]() ![]() E bun Eclipse-ul. A mea e cred cea mai ieftină "pro" de la Unicorn. Sper că ai primit și un surround, ca să nu înfigi săgețile-n zid. Matol nu joc, că mi-e milă de cine e cu mine-n bar/cameră. ![]() Dacă vrei săgețele mai ieftine, mergi în Mall Plaza - e un magazin, novoparts, chiar vis-a-vis de g-market. E singurul loc din București care nu e Pub, are o selecție MARE de săgeți & accesorii și te lasă să și încerci săgețile. |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Surround n-am primit, asa ca peretele aduce a sita pe langa tinta, dar nu ma deranjeaza prea mult, face parte din farmecul sportului
![]() Multam pentru pont! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Phew, am înțeles.
Nu e bai, shaft-urile oricum se fac praf des. Dacă-s din plastic se rup, dacă-s din Al se îndoaie, deci tot același drac e. Surround poți să-ți faci tu, dacă nu vrei să scoți 120 de Lei din buzunar. Eu am improvizat rapid ceva din mochetă și carton. Funcționează excelent. Attached thumbnail(s) 5.jpg ( Size: 159.06k ) Number of downloads: 219 |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:57 |