Aer rece in torpedou!
![]() ![]() ![]() |
Aer rece in torpedou!
mariancd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
|
|||
ciaxxl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 22 June 07 ![]() |
mariancd, oare sa ma risc sa il trag afara sa vad daca are ciocul ala in sus??
Asa am vazut pe postul cu schimbare filtru |
--------------------
megane 2
megane 2 1,5
2004
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Eventual rezolvă problema acasă, unde ai acces la un aspirator. Îți recomand să aspiri locașul acela. Eu am găsit la mine albine moarte, goange, pământ, flori, fructe, fete și băieți.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
da, poti sa il tragi afara oricum, atat cat iese, dar este bine sa o faci la indemana si cu un aspirator cum zice colegul ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
|
|
ciaxxl |
![]()
|
Am cedat! Gata!
Fara sa dau torpedoul jos nu fac nimica. Iese 20-30 la suta si se loveste de torpedou. Deci nu pot sa vad daca este pus cumva invers. Maine dau jos torpedoul <span class='edit'>4 Mar 2011, 18:08:</span> Nu am avut rabdare, am iesit cu un coleg care avea o super trusa cu de toate, am dat torpedoul jos si am rezolvat. Va multumesc la toti This post has been edited by ciaxxl: 4 Mar 2011, 18:09 |
--------------------
megane 2
megane 2 1,5
2004
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Merg la mare... ma duc la hotel... Dar, multumesc tuturor; nu la toti...
![]() Si la a mea intra aer rece in torpedou... se simte indeosebi cand afara sunt sub -10 grade... in sa nu mi-am batut capul oare de ce ![]() Misto topic-ul asta, chiar am invatat ceva ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
ciaxxl |
![]()
|
Ieri am fost liber si am dat torpedoul jos.
Am reusit sa imping pana la capat acel filtru, dar tot mai baga putintel printr-o laterala a filtrului pentru ca acesta nu etansaza cum trebuie soclul in care intra el acolo. oricum intr-o luna schimb consumabilele, deci si acel filtru, sper ca fiind nou, se va etansa perfect. Si cred ca la prima groapa mai serioasa va iesi iar din locasul lui. Pacat ca nu exista acolo o garnitura ceva... Asta e, multumesc tuturora, o voi rezolva cu un filtru nou (SPER!) This post has been edited by ciaxxl: 6 Mar 2011, 11:03 |
--------------------
megane 2
megane 2 1,5
2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Din cate tin eu minte unele au garnitura. Sau alea cu garnitura o fi doar pe Clio III...
Oricat de nou ar fi trebuie montat corespunzator sa prinda in clema aia de la capatul si sa nu se rupa/indoaie sa intre fara demontarea torpedoului ca risti dupaia sa ti-l indese inauntru si sa etanseze un mare nimic. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut problema asta cu filtrul la care capacul de nou juca in locas 1-2mm in toate directiile. Pe langa faptul ca ar fi clampanit pe acolo in mers, ca sa n-am surpriza ca iese afara la viteza mare a ventilatorului, am bandajat marginea capacului filtrului cu banda textila autoadeziva, asa intra fix, nu joaca, nu scapa aer pe langa.
This post has been edited by 19vik: 6 Mar 2011, 15:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
ciaxxl |
![]()
|
19vik, buna ideea, daca si cel nou va face la fel, o sa fac asa cum spui. Merci
|
--------------------
megane 2
megane 2 1,5
2004
|
|
tro5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 14 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa scapi de aceste mici neplaceri, inlocuieste filtru cu filtru original si nu o sa ai probleme de genu asta. Filtru original este rigid, rama mai groasa nu este sectionat, se inchide etans intra si se inchide perfect.
Acum depinde si de banii disponibili pt filtru, daca ai, cumpara original daca nu macar sa fie de firma cunoscuta si cu grija la montaj sa nu patesti din nou aceleasi probleme. |
--------------------
Renault
Megane
- B-XX-DYL
1.5dci(100cp) 2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Esti sigur ca filtrul Renault nu este sectionat?
Ia sa te uiti aici: http://www.reno.ro/Cum-se-schimba-filtrul-...clu-t42039.html |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:21 |