nume: Puiu Calinescu, meseria: actor
![]() ![]() ![]() |
nume: Puiu Calinescu, meseria: actor
50IMU |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|||
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
Un mare actor ,o mimica inegalabila
|
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Il vedeam la Terasa Tanase. La un spectacol a aparut pe scena, imbracat prost si c-o fata de milog cum numai lui ii reusea. Nu tu muzica, nu tu zgomot, nu tu monolog, nu tu dialog, nimic. Statea, se uita in sala si tacea. Cateva minute a durat chestia asta, timp in care spectatorii pur si simplu se sufocau de ras. In momentul in care-a spus "foame mare" si s-a frecat c-o mana pe burta, nu mai era un spectator pe scaun. Se tavaleau pe jos de ras. Imi curgeau lacrimile pe fata, nu ma mai puteam opri din ras. N-am vazut in viata mea asa hohote de ras minute bune si astea toate doar datorita privirii pe care-o avea. Si acum ma umfla rasul cand imi amintesc. Tare rau imi pare dupa el.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Fara suparare dar mie nu mi s-a parut un mare actor. Un comediant de front cu atuuri in mimica, dar de aici pana la actor e cale lunga. Personal l-am preferat intotdeauna pe Dem Radulescu care mi s-a parut a avea mult mai multa "substanta", dar evident gusturile nu se dicuta.
|
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
acu incep controversele ... bagati mare
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Celebre sunt cele la restaurant, cu saramura,cand prinde pestele din acvariu, cea cand vrea sa faca o reteta de snitel, de la radio, si cand aduce carnea, face snitelul pe emisiune de aerobic,si cea cu farse la telefon (Fac de a facut tata!, Ce a facut/ A luat-o la fuga)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
posibil ultimul interviu, 1996. destul de multa emotie acolo
![]() |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:40 |