Planetara TWINGO
![]() ![]() ![]() |
Planetara TWINGO
corbitzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 6 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) PLACUTA_OVALA.JPG ( Size: 314.67k ) Number of downloads: 1094 |
||
--------------------
Renault
Twingo
- AB06GTU
03.2004/Privilege
|
|||
sageata albastra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 10 April 08 ![]() |
in gara,autokarma etc..Vezi si tu in functie de pret!
20 Sep 2010, 12:03: In garaj,scuze! This post has been edited by sageata albastra: 20 Sep 2010, 12:03 |
--------------------
renaumt
twingo
2003,75 cp,16V
|
|
catalin_bv |
![]() ![]()
|
catalin_bv Group: Members Posts: 60 Joined: 17 July 10 From: brasov ![]() |
|
--------------------
renault
grand scenic
- BV 15 agm
2010
|
|
corbitzu |
![]()
|
Multumesc de idee...am sunat la Unix, cel mai aproape de mine e Sibiul...nici o sansa deocamdata...am intrebat daca au nevoie de mai multe detalii despre piesa, mi-au raspuns ca in mod normal daca au seria sasiului nu mai trebuie nimic altceva....am mai intrebat si pe la diversi dealeri locali....unii m-au pus sa le spun numarul de dinti de la inelul ABS, altii sa dau piesa jos si sa o masor, etc...
In fine, sper sa reusesc sa dau de piesa...o sa revin cu detalii de pret si despre planetara cu pricina, in momentul in care o sa o am! Merci mult de raspuns! p.s.: Sper sa reusesc...! |
--------------------
Renault
Twingo
- AB06GTU
03.2004/Privilege
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Aceiasi situatie am avuto si eu dar fara abs.Si evident ca miau adus cu abs de 2 ori,a 3 oara a venit fara abs.350 Ron ma costat.Scump domne scump
|
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
corbitzu hai ca te ajut eu cu problema asta. In sensul ca pot sa-ti dau codul EXACT al planetaraei tale - adica exact ce-ti trebuie tie + echivalentele (daca sunt).
Asta te va ajuta sa comanzi exact piesa care-ti trebuie, in acest sens nu vei avea nici un dubiu in privinta produsului comandat. Pentru asta am nevoie sa-mi dai ce scrie pe eticheta de pe stalpuldreapta al masinii - cum este poza din attachment. Mai precis o sa am nevoie de datele cuprinse in ovalul ala din stanga imaginii. Toata stima. This post has been edited by bubu782001: 26 Sep 2010, 09:28 Attached thumbnail(s) VIN.jpg ( Size: 101.35k ) Number of downloads: 1017 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
corbitzu |
![]()
|
@bubu782001
Am atasat la inceput placuta ovala a masinii mele! Am gasit si eu un cod original din manualul de reparatii Twingo... 77 01 352 318 As vrea sa stiu daca am gresit sau nu, si, in alta ordine de idei, daca planetara mea are 615 mm lungime...(are 44 dinti la inel ABS) Attached thumbnail(s) PLACUTA_OVALA.JPG ( Size: 314.67k ) Number of downloads: 979 |
--------------------
Renault
Twingo
- AB06GTU
03.2004/Privilege
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Scuze...sunt eu cam chior
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
corbitzu |
![]()
|
nici o problema...ce am gasit eu este de la interparts, o sa si atasez produsul lor sa vezi ce si cum... Interesant ca la nenea asta care mi-a trimis tabelul si schita planetarei i-am trimis tot, placuta ovala, serie sasiu, copie dupa talon, carte de identitate...si a fost singurul care m-a sunat...
Am mai primit de la Bucuresti un mail, insa producatorul era Spidan, dimensiunile erau cu 5 mm mai lunga, singura treaba care bate este nr. dinti inel ABS si nr. dinti ax ...Bineinteles ca asta de la bucuresti este dublu ca pret... (Spidan - 890 lei cu TVA, iar asta Interparts - 469 lei cu TVA). Sunt hotarat sa postez rezolvarea problemei, cu coduri, tabele, producatori, preturi, pentru ca eu mi-am rezolvat multe probleme de pe forum:) Multumesc inca odata ca-ti pasa! Attached thumbnail(s) tabel_planetara.jpg ( Size: 600.53k ) Number of downloads: 998 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB06GTU
03.2004/Privilege
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Nu ma mira faptul ca preturile din bucuresti sunt duble...
Stiu pe cineva care cauta o punte de Twingo, iar in Bucuresti a gasit-o la 5 milioane. A mai cautat si in final a gasit prin tara (pe langa Piatra Neamt) la 1 milion !!! Dupa cum vezi...este o "mica" diferenta. ![]() Nu-mi cade mana sa ajut si eu cum pot. Multumesc asemenea si spor la rezolvat problema. This post has been edited by bubu782001: 29 Sep 2010, 12:22 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Mda,situatia cu costul pieselor am intalnito si eu.Pt planetara din romania imi cerea 600 de lei ,iar pentru planetara adusa din ungaria ma costat aprox 350 de lei.Deci diferenta e semnificativa.
|
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
corbitzu |
![]()
|
Dupa cum am promis, revin cu problema rezolvata...am gasit planetara si am montat-o pe tingolezul meu...totul ok.
Sper sa nu fiu admonestat de administratori ca as incerca sa fac reclama cuiva, dar o sa atasez datele de contact ale firmei, respectiv d-lui super amabil care m-a ajutat cu comandarea si livrarea piesei: Bondi Zoltan East Trade Impex SRL P-ta Matei Corvin nr. 21 540305 Tirgu Mures Romania Mob: + 40 744 478 008 begin_of_the_skype_highlighting + 40 744 478 008 end_of_the_skype_highlighting Tel: + 40 265 221 069 Fax: + 40 265 268 004 bondizoltan@easttrade.ro office@easttrade.ro www.easttrade.ro www.planetara-planetare.ro Atasez mai jos imagini cu tabelul de unde am ales piesa, fotografie cu cele doua planetare, si imi cer scuze pentru calitatea fotografiilor... In orice caz va multumesc pentru ajutor tuturor celor care mi-au raspuns! P.S.: pretul planetarei in cauza = 469 lei cu TVA inclus! Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 36.9k ) Number of downloads: 306 2.jpg ( Size: 526.83k ) Number of downloads: 175 3.jpg ( Size: 422.75k ) Number of downloads: 212 4.jpg ( Size: 739.27k ) Number of downloads: 842 |
--------------------
Renault
Twingo
- AB06GTU
03.2004/Privilege
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu planetara azi, tot cea stanga.
Pt. modelul meu rudimentar fara abs si alte facilitati a costat fix 280 de lei de la autokarma insa cu conditia sa le duc planetara veche, care sa fie curata si care sa nu fie rupta. Nu ma intrebati de ce e asa, pentru ca nu stiu. Cert e ca m-au anuntat ca in situatia in care nu aduc piesa veche, sau daca o aduc rupta, murdara, etc si nu mi-o primesc trebuie sa platesc in plus 150 de lei. Mai schimb si cealalta planetara peste vreo luna, segmentez motorul, iau si alte amortizoare si am schimbat toate piesele de la masina ![]() This post has been edited by 0ctavianus: 17 Feb 2011, 21:34 |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Pentru ca planetarele se reconditioneaza, se schimba galetii, rolele de la tripoda samd...si se face ca noua. Daca e rupta, nici mama sudurii nu mai tine acolo (inchipuieti ce forte sunt acolo la plecarea de pe loc...).
Curata? Mi se pare de bun simt sa duci un lucru curat (mai ales ca urmeaza sa fie reconditionat - este drept mai suporta ceva curatari si acolo...) Asta este si motivul reducerii de pret. Si la ECU daca nu stiati Renault (la anumite modele) cere ecu defect la schimb...daca nu cel nou va costa o gramada de bani... Asa cel nou costa tot o gramada (ca e de la Renault...) dar mai mica... ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
PLANETARELE INTERPARTS sunt facute in China,mai multe date puteti afla accesind www.gsp.cn
Eu am comandat pt espace 3 o planetara stanga,facuta de interparts sua si cind am batut codul de pe capul planetarei pe google(gsp 800045) mi-a aparut web-ul de mai sus Altfel ieftina si buna,tinand cont ca am luat-o fara cei 30% practicat de firmele ce vand piese (350 ron). ![]() P.S. Si DA,Bondi Zoltan e un tip de nota 10!!! This post has been edited by dethave: 19 Feb 2011, 23:15 |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
si in service-urile Renault se practica treaba cu planetara la schimb, si iei o planetara reconditionata la Pitesti la jumate de pret fata de una noua
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 21:02 |