Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pompa injectie

Johnny_r0
post 26 Feb 2011, 15:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut. Ma intereseaza si pe mine daca ia cazut cuiva sau a avut probleme cu pompa de injectie ( megane 1,5 85 cp) cat la costat reparatie sau daca si-a luat una noua si la ce bani. Si a 2 chestie a avut cineva probleme cu pilitura si cum a rezolvat.
Eu am fost la service-ul RUNE si le-am facut o intrebare in legaruta cu masina mea ca dimineata porteste f f greu le-am explicat ca am schimbat duzele de retur la 3 injectoare si unu am fost nevoit sa-l inlocuiesc la reno. Raspunsul lor a fost ca am inlocuit degeaba durele de retur daca nu sa curatat toata instalatia de alimentare si nu sa verificat si pompa de injectie. Prin curatare instalatie am inteles ca este curatat rezervor ,pompa motorina curatata , conducta de tur+retur schimbat filtru carburant, verificat pompa injectie daca e nevoie reparata si repararea injectoarelor(cum o fii asta habar nu am) si ca toate astea ma costa intre 6.000 si 6.400 lei. O GALAGIE DE BANI.

Imi puteti da si mie niste ideii si alte sfaturi.

Multam'

--------------------
Renault Megane II - B 102 ZZZ 2006 hatchback
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nonic
post 26 Feb 2011, 15:32
Post #2

Together we can do more

From: Ploiesti

Cei de la service au avut perfecta dreptate.
Verifica rezervorul sa vezi daca ai pilitura, daca ai pilitura in rezervor se identifica foarte usor prin puncte stralucitoare cand luminezi cu o lantera. Daca ai pilitura in rezervor trebuie sa reconditionezi pompa, sa cureti sistemul de alimentare si sa inlocuiesti filtrul de combustibil ca altfel iti distruge injectoarele.
Pompa noua costa aproximativ 3.000 lei, una de la dezmembrari intre 250 - 350 EURO ( nu prea sti cati km are doar daca o iei de pe masina) iar reconditionarea pompei costa aproximativ 200 EURO.

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
+
mahamann
post 26 Feb 2011, 15:58
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

lasa-i pe aia de la service renault, daca ar fi dupa ei ti-ar cere 20000ron nu 6000. atata timp cat nu-ti da injection fault mergi linistit. nici macar nu au verificat ce si cum , dar si-au dat si ei cu presupusul. poate o fi de la baterie!! masina ta e si 2006 cand "rezolvasera" problema cu pilitura. verifica totusi daca ai pilitura cum ti-a spus nonic si sa ai tot timpul filtru de motorina original!!

--------------------
Megane 2.2 1.5dci Kadjar 140 GPF 2007/2020
De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
+
cj98czh
post 26 Feb 2011, 16:03
Post #4

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Problema discutata si arhidiscutata ... ramane doar ca initiatorul sa caute cu ajutorul functiei SEARCH!

http://www.reno.ro/index.php?act=Search&f=138

Inchidem aici!

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:18
Dacia