reglaj faruri laguna 2 (reglaj lateral), reglaj faruri laguna 2 (reglaj lateral)
![]() ![]() ![]() |
reglaj faruri laguna 2 (reglaj lateral), reglaj faruri laguna 2 (reglaj lateral)
gustiAg |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 21 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic
- OT 04 BUD
1.5 dci 105 cp Cand pun ochiu pe luneta..rad tot de pe planeta
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pt reglaj pe verticala si orizontala
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
gilutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 7 August 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 Initiale Paris
|
|
gustiAg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 21 October 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
- OT 04 BUD
1.5 dci 105 cp Cand pun ochiu pe luneta..rad tot de pe planeta
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
e aprox la fel si la ph 2
![]() This post has been edited by alinushy: 28 Jan 2012, 10:12 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Salut baieti ( si fete, daca-or fi ),
Am spart farul stang(masina din semnatura) si acum am tot sunat pe la dezmembrari dupa un far. Majoritatea au faruri de pe masini din Anglia. O parte dintre cei care se ocupa cu dezmembrarile recunosc ca au farurile de la masini din Anglia(jos palaria!), dar majoritatea se fac ca ploua. Sa zicem ca ar fi ok, daca as sti ca farurile de la masinile din Anglia, pot fi reglate si pe orizontala, asa incat sa fie ok pentru drumurile noastre. Chiar daca am citit topicul asta, nu pot sa zic ca am ajuns la o concluzie clara. Deci, se pot regla farurile de la masinile din Anglia, aa incat sa se potriveasca la drumurile noastre? Exista cumva posesori de Laguna 2 facelift care s-au lovit de situatia asta? Se poate trece ITPul ? ![]() Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut, farurile de anglia au raza proiecatata exact invers (mirror) fata de cele de europa, adica acea coada mai ridicata a razei de lumina este spre stanga in loc sa fie spre dreapta si asta deranjaza participantii la trafic. Din reglaje nu prea ai ce sa le faci, eventual o sa deviezi atat de mult raza principala ca nu mai vezi nimic.
Mai cauta ca o sa gasesti si faruri normale. La radocanu ai incercat? |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Hai ca s-a mai facut putina lumina ...
Nu stiu daca s-a mai zis pe undeva, dar zic eu acum. Se pare ca orice far de pe planeta asta are toate informatiile de care ai nevoie, stantate pe el. Gen, provenienta, tara in care a fost omologat (atentie, nu utilizat, omologat!), pt ce tip de masina e destinat... - Anglia/Australia/India : RHD ( Right Hand Drive ) - aceeasi chestie cu LHT ( Left Hand trafic ) - Restul Europei : LHD sau RHT Acum, intrebarea mea este, unde apar informatiile astea la un far de Renault Laguna 2 facelift? Poate pune cineva o poza aici ? PS : In felul asta, pot ajuta politicos la telefon, pe un eventual vanzator care "nu stie" de la ce masina provin farurile. Nu ma refer la cei care vand aici pe forum ( jos palaria pentru ei! ), ci la altii de pe net. ..si sursa informatiilor : http://www.4tuning.ro/ghidul-soferului/sec...arte-23492.html This post has been edited by seba2010: 28 Oct 2015, 16:37 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Fara lunga se poate regla separat de cea scurta?
Pur si simplu nu inteleg cum la mine, faza scurta bate OK dar faza lunga bate dupa avioane. Nu glumesc, pur si simplu nu ma ajuta cu nimic cand o aprind. La o distanta de 20-30 de metri, lumineaza la etajul 2 al unui bloc Daca dau farurile cat pot de jos si din bord si din reglajul vertical ar farului, faza scurta bate de nu o vad de bord. Faza lunga, oarecum ok. |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Nu se poate regla separat, verifica sa nu cumva sa ai becul asezat stramb in far.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Cu siguranta ai becurile de faza scurta montate gresit, adica invers. Scoate-le si monteaza-le cu acel ghidaj in sus.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
seba2010 |
![]()
|
Ai farurile dereglate.
Asa am patit si eu. Mergi la un service Renault. Au un regloscop unde iti regleaza exact cat trebuie sa bata farurile. O mica deviere a fazei scurte, si faza lunga bate dupa avioane. Toata afacerea nu costa mai multe de 20-30 de lei. Revenind, o poza cu partea din spate a farului de la L2 facelift gasim? sa vedem si noi unde sunt informatiile alea .... Bine, sa vad si eu ... ![]() 29 Oct 2015, 18:14: Tot eu. Hai ca am gasit o imagine cu informatia cautata ... Deci, pe orice far ar trebui sa apara un abtipild, sau direct stantat RHD sau LHD, ca in imaginea de mai jos.new_renault_megane_ii_phase_2_right_halogen_headlight_7701071569__3__6054_p.jpg ( Size: 88.98k ) Number of downloads: 216 This post has been edited by seba2010: 29 Oct 2015, 17:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:09 |