probleme cu bateria
![]() ![]() ![]() |
probleme cu bateria
banderasul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
renault
- b91bdk
2006
|
|||
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ai incercat cu o alta baterie care stii ca e buna, de la un vecin, prieten, etc ?
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
banderasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 May 10 ![]() |
n-am incercat pt k nu se intampla mereu.
|
--------------------
renault
renault
- b91bdk
2006
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
sfatul meu este sa incerci , ceva asemanator am patit in urma cu multi ani la o Solenza.
Bateria saraca era aproape noua dar cand s-a schimbat distributia si accesoriile, desteptii de la service-ul firmei nu au schimbat si rolele. A rezultat ca bateria ba se incarca ba nu se incarca pana cand m-a lasat balta de tot la 5km de Alexandria. Bafta si drum intins ! |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Trebuia topic nou pentru treaba asta?!
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
QUOTE(banderasul @ 22 Feb 2011, 13:15) desi nu stiu daca are legatura cu bateria... geamul din fata daca vreau sa-l inchid sau sa-l deschid merge sacadat, cate 4-5 cm, dupa care iar trebuie sa apas butonul de comanda. ma poate ajuta cineva cu un sfat? Geamul iti merge sacadat din cauza ca ai scos borna de la baterie si ai geam cu impuls. Vezi ca este topic cu operatiunea asta la geamuri. Citeste aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=204490&hl=geam+sofer; sau http://www.reno.ro/index.php?showtopic=145903&hl= This post has been edited by ric26ct: 22 Feb 2011, 13:52 |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:18 |