Problema cu actele!, am 2 lagune una de franta si una de ro lovita
![]() ![]() ![]() |
Problema cu actele!, am 2 lagune una de franta si una de ro lovita
tudor_ktx |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 December 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- CT 07 KTX
2002/ II
|
|||
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
merge recarosare daca ai acte si daca este mai noua ca an de fabricatie
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Aia din Franta are certificatul (carte gris) expirat...sau a trecut periada de 30 de zile dupa ce ai cumparat-o?
Din cate stiu eu...certificatul francez...nu prea expira. Doar verificarea tehnica...sau daca este anulat (procedura RSV) dupa ce masina a fost lovita si aigurarea i-a dat proprietarului suma la care a fost evaluata masina. In aceas caz "epava" ramane la proprietar si o poate vinde doar pentru piese |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Recarosarea nu o poti face doar in situatia cand ambele caroserii sunt identice. Adica break cu break si berlina cu berlina,nu poti recarosa un break cu o berlina. Bine inteles sa ai actele in regula la masina cu care vrei sa recarosezi. Succec |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
Praetorian1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 11 January 11 ![]() |
subscriu si eu la problema colegului.........am tot asa una cu numere straine.si am gasit acte de romania cu numere cu tot.........cum pot face recarosare?.
Caci pe la toate sectiile-service-uri pe unde am fost mi s-a comunicat ca nu este posibil asa ceva.sa se faca recarosare.....aveti careva vreo cunostinta care a facut asa ceva?...sau vreo pila ![]() ![]() ![]() Mentionez ca masinile sunt identic la caroserie....aia cu acte are an de fabricatie 2001..asta a mea 2002 deci se incadreaza la cerinte.dar nu am nici o mica pilisoara..... ![]() This post has been edited by Praetorian1: 19 Feb 2011, 22:00 |
--------------------
2 bucati de Renault
Laguna2
- Phone : 0734943...
2002 1.9 dci 120cp / 2003 1.6i Nu te pune cu un nebun !! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !!!
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
M-am interesat eu la RAR, conditia e ca cea care o recarosezi sa fie cu un an mai noua, sa fie acelasi tip de caroserie (break cu break)
Prima oara trebuie mers la RAR cu ambele masini pentru poze, identificari! O sa trimita dosarul la sediul central RAR Bucuresti, si de acolo trebuie asteptat pana primim un raspuns daca ne da voie sau nu sa o recarosam! Daca ne da voie sa o recarosam, toata treaba de mutare de pe o masina pe alta, se va realiza intr-un service autorizat RAR, ( bineinteles ca nu trebuie sa muti totul de pe una pe alta, eventual muti doar motorul, ca are serie, si poti sa il muti si intr-un garaj, si sa merg dupaceea la service sa iti dea o factura cum ca ai schimbat la el ( le platesti ceva acolo...) Din cate am inteles, toata treaba asta, ajunge undeva la vreo 2000 lei (doar recarosarea ( fara cat mai platesti pe acte)... This post has been edited by Radocanu: 20 Feb 2011, 09:42 |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
radu, cat costa factura aia de service pt schimbarea motorului? ca eu nici acum nu am trecut pe acte motorul de la tine
![]() ![]() cat despre recarosare ... mai bune repari breakul ca are valoare mai mare ![]() app, ai gasit ala de te-am rugat? |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
ddorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 12 October 10 ![]() |
o solutie mai simpla ar fi so inmatriculezi in bulgaria iar pe cea avariata so dai la dezmembrari..
zic rau ? |
--------------------
Laguna 2
Grandtour Model Dynamique 19DCI
2001
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
un prieten sia lovit laguna rau de tot si a mers dupa o laguna in spania si a facut recarosare,mentionez ca amandoua sunt berline doar ca una avea motor pe benzina si una diesel,a pus motorul diesel pe cea de spania si a facut recarosarea
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 22:09 |