Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema cu actele!, am 2 lagune una de franta si una de ro lovita

tudor_ktx
post 1 Jul 2009, 17:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

SAlut!!! am si eu o problema cu acte... am 2 laguna 1.9dci,una break cu acte de romania care am avariato,si una berlina cu acte de franta expirate...ce pot sa fac cu actele??merge sa fac ceva sa mut actele de pe aia lovita pe asta intreaga??(chipurile recarosare ...)datimi si mie niste idei!!!!va salut

--------------------
Renault Laguna II - CT 07 KTX 2002/ II
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
przamfiri
post 1 Jul 2009, 20:43
Post #2

Membru in crestere :}

From: Moreni

merge recarosare daca ai acte si daca este mai noua ca an de fabricatie

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:}
+
naighba
post 2 Jul 2009, 09:35
Post #3

Benzinar din mosi stramosi

From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr)

Aia din Franta are certificatul (carte gris) expirat...sau a trecut periada de 30 de zile dupa ce ai cumparat-o?
Din cate stiu eu...certificatul francez...nu prea expira. Doar verificarea tehnica...sau daca este anulat (procedura RSV) dupa ce masina a fost lovita si aigurarea i-a dat proprietarului suma la care a fost evaluata masina. In aceas caz "epava" ramane la proprietar si o poate vinde doar pentru piese

--------------------
Renault Laguna 3 GT 2.0T 4Control 2008
Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege
Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial
Solenza 1.4 MPI - Clima
+
myky
post 2 Jul 2009, 11:16
Post #4

Membru autentic

From: Arad

Recarosarea nu o poti face doar in situatia cand ambele caroserii sunt identice.
Adica break cu break si berlina cu berlina,nu poti recarosa un break cu o berlina.
Bine inteles sa ai actele in regula la masina cu care vrei sa recarosezi.

Succec

--------------------
Renault laguna II expression 2003 1.9 dci 107CP
+
Praetorian1
post 19 Feb 2011, 21:58
Post #5

Membru autentic

subscriu si eu la problema colegului.........am tot asa una cu numere straine.si am gasit acte de romania cu numere cu tot.........cum pot face recarosare?.
Caci pe la toate sectiile-service-uri pe unde am fost mi s-a comunicat ca nu este posibil asa ceva.sa se faca recarosare.....aveti careva vreo cunostinta care a facut asa ceva?...sau vreo pila rolleyes.gif rolleyes.gif sar cu ciubucul gros cool.gif
Mentionez ca masinile sunt identic la caroserie....aia cu acte are an de fabricatie 2001..asta a mea 2002 deci se incadreaza la cerinte.dar nu am nici o mica pilisoara..... 1zhelp00.gif

This post has been edited by Praetorian1: 19 Feb 2011, 22:00

--------------------
2 bucati de Renault Laguna2 - Phone : 0734943... 2002 1.9 dci 120cp / 2003 1.6i
Nu te pune cu un nebun !! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !!!
+
Radocanu
post 20 Feb 2011, 09:41
Post #6

Membru lagunist

From: Hunedoara

M-am interesat eu la RAR, conditia e ca cea care o recarosezi sa fie cu un an mai noua, sa fie acelasi tip de caroserie (break cu break)
Prima oara trebuie mers la RAR cu ambele masini pentru poze, identificari! O sa trimita dosarul la sediul central RAR Bucuresti, si de acolo trebuie asteptat pana primim un raspuns daca ne da voie sau nu sa o recarosam!
Daca ne da voie sa o recarosam, toata treaba de mutare de pe o masina pe alta, se va realiza intr-un service autorizat RAR, ( bineinteles ca nu trebuie sa muti totul de pe una pe alta, eventual muti doar motorul, ca are serie, si poti sa il muti si intr-un garaj, si sa merg dupaceea la service sa iti dea o factura cum ca ai schimbat la el ( le platesti ceva acolo...)
Din cate am inteles, toata treaba asta, ajunge undeva la vreo 2000 lei (doar recarosarea ( fara cat mai platesti pe acte)...

This post has been edited by Radocanu: 20 Feb 2011, 09:42

--------------------
Renault Laguna 2 - Facelift - HD-88-CAR 2006 1.9 dci - Dynamique
Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384
+
amadi
post 20 Feb 2011, 11:26
Post #7

Membru autentic

From: Mehedinti

radu, cat costa factura aia de service pt schimbarea motorului? ca eu nici acum nu am trecut pe acte motorul de la tine smile.gif . si oricum la mine in judet nu am gasit un service agreat rar ptr renault sad.gif . una din variante ar mai fii sa declari ca ai schimbat motorul afara din tara unde este piesa de schimb si nu trebuie schimbata seria.
cat despre recarosare ... mai bune repari breakul ca are valoare mai mare smile.gif .
app, ai gasit ala de te-am rugat?

--------------------
renault laguna 2 2002 privilege
:( 1.9 dci 120hp
+
ddorin
post 21 Feb 2011, 15:00
Post #8

Membru

o solutie mai simpla ar fi so inmatriculezi in bulgaria iar pe cea avariata so dai la dezmembrari..

zic rau ?

--------------------
Laguna 2 Grandtour Model Dynamique 19DCI 2001
+
bad_x
post 21 Feb 2011, 20:44
Post #9

Membru autentic

un prieten sia lovit laguna rau de tot si a mers dupa o laguna in spania si a facut recarosare,mentionez ca amandoua sunt berline doar ca una avea motor pe benzina si una diesel,a pus motorul diesel pe cea de spania si a facut recarosarea

--------------------
Renault laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 22:09
Dacia