metabond, daca a-ti folosit la motoare?!
![]() ![]() ![]() |
metabond, daca a-ti folosit la motoare?!
xionitax |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|||
nedelcu.andrey |
![]()
|
![]() :-?? Group: Members Posts: 102 Joined: 4 September 10 From: Giurgiu ![]() |
@xionitax: Am cativa prieteni care au mai folosit, si au spus ca este bun [bmw,ford s opel]... Mai este bun si pt benzina/motorina, sa bagi in ea ... recomand
![]() |
--------------------
renault
megane II coupe
2006. 1.5 dci
- gr-91-stf
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Si eu am bagat si nu sa observat nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oficial, Renault nu recomanda niciun aditiv, nici de ulei, nici de combustibil.
Eu personal n-am folosit si nu cred ca voi folosi. Dar am auzit la altii cu motoare vechi sau cu multi km ca folosesc si lauda produsul. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
xionitax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 February 10 ![]() |
peste o saptamana fac schimbul,am sa bag si eu,sa vedem cum v-a lucra motorul.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
eviltuning |
![]()
|
![]() 峠ドライバ Group: Members Posts: 494 Joined: 28 November 10 From: Brasov ![]() |
Si eu am folosit Metabond C impreuna cu ulei elf 10w 40.Mecanicu mi-a zis ca se face ungerea mai bine,plus ca protejeaza si partile motorului.parca si imi consuma mai putin
|
--------------------
Renault
Megane 99' 2.o 16s RXE /
Laguna 08' 2.0 16v TCe GT
- BV 99 EVL
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am facut si eu chestia asta la R21. A mers super bine vreo 15k km si dupa aia pompa de ulei infundata. Am desfundat-o si pana a murit n-a mai avut pressiune de ulei, ba a inceput sa-l si manance. L-am segmentat si n-a mai papat ulei,dar presiune tot n-a avut. Eu zic sa nu te legi la cap daca nu te doare. Sa lasi motorul in pace daca merge bine. Parerea mea e ca ulei si filtre la timp e destul.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Stati linistiti, dupa cum a zis si "CJ 77 SHV", asa am patit si eu cu un opel eram la inceput cu ale sofatului si tot asa am pus si eu in ulei diferite prostii ce spun ca ajut motorul si lau ajutat a trebuit sa-l schimb, de atunci e lege filtre ulei mai bun pe care-l schimb mai devreme si benzina
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |