Vibratii motor de la 110km/h
![]() ![]() ![]() |
Vibratii motor de la 110km/h
georgerusu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stiu un caz cu simtomele descrise de tine si era planetara dreapta .. cea lunga ... s-a schimbat in garantie ..
Dar eu prima data as incerca o echilibrare la toate 4 rotile ... sa fie toate pe 0 cu 0 ... nu 0 cu 0,5 cum au obiceiul mesterii de la noi .. This post has been edited by cj98czh: 7 Feb 2011, 13:50 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Poate rotile din spate sunt cu probleme, atunci masina vibreaza dar in volan nu simti mare lucru. Oricum daca rotile sunt dezechilibrate, aia nu inseamna ca volanul trebuie sa traga in oarecare parte.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
TheBBy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 January 11 ![]() |
da....incearca sa echilibrezi rotile sau mai bine verifica la motor pentru ca eu am avut un injector dus si imi vibra usor cum zici tu masina pe la 110 -120 km/h deci se poate nush;)
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008
|
|
enciman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 18 November 09 From: prahova/baicoi ![]() |
thebby vad ca a ta e 2008 si ai avut injector dus deja?cati km are masina?
|
--------------------
renault
megan
2007 15 dci 85 cp consum 5%
|
|
danutzsenna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 6 August 08 ![]() |
s-ar putea sa ai vreun suport de motor rupt...:| e ieftina treaba deci succes . daca mai ai probleme ma anunti imi dai PM !
|
--------------------
Renault
megane sedan
- B 86 MLH
1.5 dci 85 hp...2008 IN THE MEMORY OF AYRTON SENNA !
|
|
Mirko |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 9 April 10 From: Alba ![]() |
poate ai vreo jeanta lovita ,ar fi bine sa le indrepti pe toate si sa le echilibrezi ca sa stii ca de acolo nu mai ai probleme,de obocei daca este de la roti vibratiile incep sa apara de la viteza de 90 km !
|
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|
n_padre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 21 January 08 From: Iasi Romania ![]() |
verifica sa nu ai noroi pe jenti!
prima data cand am patit si eu asa ceva m-am dus la bras si aia au curatat o galeata cu noroi de pe jante! |
--------------------
Renault
Megane
- IS-79-PNA
Manager 1,5 dci noiembrie 2007
|
|
MariusDutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 6 February 11 ![]() |
Buna seara , Domnule George ati rezolvat problema? Va intreb ca aceeasi problema o am si eu. Din cauciucuri nu este ca le-am schimbat pe toate, le-am echilibrat si tot face. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2013
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Si a mea incepe sa vibreze usor undeva de la 105-110km/h. Rotile le-am echilibrat in vara dar imediat dupa facea la fel. Bieleta anticuplu am schimbat-o acum 5-6 saptamani. Suportul hidroelastic e schimbat acum 4 zile. Face la fel. Ramane de vazut cel de-al 3-lea suport cel de sub baterie, de verificat ambreiajul, suportii tobelor si suportul de la planetara dreapta. As vrea sa stiu si eu cum au rezolvat-o altii sa nu continui sa bag bani aiurea in piese ce nu tb schimbate inca.
|
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
Mirko |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 9 April 10 From: Alba ![]() |
este o problema destul de spinoasa,degeaba echilibrezi rotile daca cauciucurile nu sunt foarte bune sau daca ai vreo geanta ovalizata,chiar daca nu se vede lovita ea poate fii ovala si problema ramane!
|
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Mirko, roata inseamna janta + anvelopa, deci le-am echilibrat impreuna.
|
--------------------
Renault
- ** *1 ***
|
|
georgerusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
Inca nu am rezolvat problema, dar dupa multa "analiza" am 2 banuieli.
1. Janta ovalizata 2. Problema la injectoare (nu ceva grav dar ceva de genul nu sunt stranse bine) Cum da semne vremea ca s-ar imbunatati si meg anvelopele de vara o sa-mi iau 4 jante de tabla noi si pun cauciucurile de vara pe ele. Atunci cu siguranta o sa vad daca e de la jante sau nu. |
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
segcm |
![]()
|
De la injectoare.... nu cred. Incearca sa vezi atunci cand ai 110-120 la ora sa o scoti pe liber si calci si ambreiajul, atunci daca tot face a picat faza cu injectoarele si ambreiajul. Eu sincer inclin sa cred ca e o planetara sau suportul planetarei.
|
--------------------
Renault
- ** *1 ***
|
|
ALEX_TUSA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 19 June 08 ![]() |
si eu am aceasi problema ,dar la mine se manifesta altfel. in sarcina daca virez putin stanga, incepe sa imi vibreze. planetara dr am schimbat-o de curand si probabil ca urmeaza si cea de pe stanga.
probabil este ciobita cimentarea din trimpoda... |
--------------------
RENAULT
MEGANE
- CJ xx TAV
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 01:58 |