Atentionare pentru toti posesorii auto, Cum se fura mai nou din masini
![]() ![]() ![]() |
Atentionare pentru toti posesorii auto, Cum se fura mai nou din masini
adytym |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si tu crezi tot din ce spun aia la stiri??? 99% din cazuri sunt atat de documentati ... de nici ei nu inteleg ce vor sa spuna ...
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
cred ca tine si de noroc ! eu locuiesc in apropriere de Piata George Cosbuc unde a fost relatat incidentul si de nenumarate ori am uitat masina deschisa cu geamurile deschise peste noapte si nu mi sa furat nimic
![]() ![]() Offtopic: ca sa nu va sparga geamul in caz de furt lasati-l deschis ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
- B 46 si ceva . . .
2005 1.6 16v Expresion
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bruierea se face foarte usor, eu am relatat iarna trecuta o situatie cand nu mai putea nimeni sa-si incuie/descuie masina din telecomanda
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=172316&hl=telecomanda |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Clujule, tu razi-razi, pana te-oi arde.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
De multe ori la stirile de seara dadeau ce citeam pe hotnews dimineata.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
adi_tanasescu |
![]()
|
cruise control cu butoane iluminate ! Group: Members Posts: 114 Joined: 21 June 10 From: Bucuresti ![]() |
iata cum stau de fapt lucrurile : marea majoritate a telecomenzilor utilizeaza pentru transmisia codului o frecventa purtatoare pe o frecventa comuna ( 433,9MHz) iar din motive evidente puterea emitatorului de la telecomanda este in jur de 10mW. Asta este si ideea ca nu prea sa intampla de multe ori sa se bruieze reciproc (distanta relativ mare intre emitatoare, si desincronizarea temporala evita interferentele).de asemenea tipul de modulatie utilizat la transmiterea codului este de tip FSK pentru majoritatea telecomenzilor. Evident cu un emitator de putere medie ( 1W -4W cat au majoritatea statiilor radio portabile sau 10W 20W o statie mobila ) receptorul de pe masina este surzit de emitatorul cu putere mare si nu mai decodifica nimic. Nu exista nici o legatura intre bruierea frecventei purtatoare (se face extraordinar de usor) si captarea codului si furtul masinii (asta necesita aparatura mult mai complexa si ceva cunostinte).Oricum pentru telecomenzile unidirectionale (cam 99% din cazuri) cu un repetor radio tip papagal (care memoreaza secventa transmisa dar nu o decodifica si o retransmite)se poate clona cam orice telecomanda. Nu este cazul celor bidirectionale sau IR. Referitor la bruiaj am facut un experiment cu statia mea radio (Yaesu ft897) cu 20W cu antena de 6dBd castig, pusa pe un pilon de 12m pe bloc de 9 etaje si se pot bruia telecomenzi de la cativa KM (asa ca aveti mare grija sa nu ma suparati
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
- B 52 ADI
2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine e mai simplu! Am obiceiul de a nu lasa absolut nimic inauntru!
Si daca nu se inchide si umbla inauntru si nu gaseste nimic e treaba lui! Nasol e dupa aia, de nervi, sa nu-mi traga vreuna in usa sau mai stiu eu ce! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
mie acum 2 ani mi-am montat pe fosta mea laguna I o alarma cu inchidere centralizata. dupa 1 timp avea obiceiul sa se blocheze aiurea, iar cand facea acest lucru, nici o telecomanda de masina pe o raza de 30 de metri nu mai mergea.
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane Solon,imi permit sa nu fiu de acord cu matale.
![]() Sa luam de pilda troaca mea. E asa batrana ca nu-mi mai face nici dreaq casco. Daca pat o chestie d-asta cu "bruiaju' " si ma lasa(ipotetic vorbind)baietii fara baterie,roata de rezerva,cric,trusa,stingator si ce mai am prin portbagaj am pus-o de mamaliga.Asta ca sa nu mai zic de oglinzi,airbag volan sau HU. ![]() Nota bene Nici eu nu las in masina ceva ce ar putea tenta si pe timpul noptii imi tin cazanu' in curtea casei dar mai merg si eu la un prieten,la un supermarket si s-ar putea intampla,nu? ![]() P.S. Am uitat sa precizez ca mi-am montat o alarma destul de scumpa(250 de iepuroi acum trei ani)ce-mi salta si geamurile in momentul in care o armez daca de zapacit ce sunt uit sa le ridic. This post has been edited by marian-j: 16 Feb 2011, 21:15 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
Repet ... ca poate nu ai inteles ... nu am nimic de valoare in masina ... si daca se intampla exista casco cu clauza de furt partial, furt total, vandalism .... altceva?? sau doar imi porti mie de grija?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Nu e important ca nu are ce fura din masina, e important ca iti invadeaza spatiul tau , masina cu care iti duci familia , am un prieten a carui masina a fost folosita drept toaleta intr-o noapte,,,si mai stiu pe cineva care a gasit in masina patru caini.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce rau mi-ar parea
![]() Pune casco scaune, fete de usi, plasticul de la bord pe care l-am zgariat eu... ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ritter |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 17 Feb 2011, 14:06) Repet ... ca poate nu ai inteles ... nu am nimic de valoare in masina ... si daca se intampla exista casco cu clauza de furt partial, furt total, vandalism .... altceva?? sau doar imi porti mie de grija? Nu ardelene, dar esti criminal, pe cuvantul meu. Postul asta se refera la toata comunitatea iar tu repeti intr-una ca tie nu are ce sa-ti fure..... Nu existi numai tu aici. ![]() This post has been edited by ritter: 17 Feb 2011, 14:33 |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai eu unul ma gandesc ca orice om normal are casco la masina ... si sta linistit ... exact ca si mine ... si nu o mai da la intors .. ca tu la mine te refereai nu la ceilalti ... slabut oricum .... mai incearca ... poate iti iese ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
h3roin |
![]()
|
![]() Cristea Adrian Group: Members Posts: 119 Joined: 8 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Deci decizia finala => Casco si stai fara griji. Ca sa nu va mai suparati unul cu altul.
Va doresc numai bine si sa ne fereasca " sefu' " de sus de evenimentele mai sus mentionate. |
--------------------
Renault
Megane
- B-101-ADR
2007 Megane II Privilege .....etc..
|
|
ritter |
![]()
|
Nu ma refer la tine in mod special, dar aproape pe fiecare postant l-ai contrat imediat "Mie n-are ce sa-mi fure, am Casco, am Casco, am Casco !!!".
Gandeste-te ca multi p'aici sunt agenti de vanzari, taximetristi, etc ... care umbla cu marfa la ei, cu incasari, cu aparatura.... Pentru ei am postat, nu pentru moderator, sa stii..... Cand i-o zbura la vreunu' incasarile pe o zi intreaga, faci ceva pe el de Casco... |
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
si tie ti se pare normal ca un agent de vanzari sa-si lase incasarile in masina?? mie nu ... si oricum oricine stie ca are valori in masina .. vede ca nu poate inchide masina ... si pleaca totusi de langa masina .... nu te supara dar isi merita soarta ..
Umblu des cu lucruri de valoare in interes de servici ... da pe masinile alea exista clauza in polita CASCO (na sa zici ca iar ti-o bag pe gat ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 17 Feb 2011, 14:48 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ritter |
![]()
|
Da, bine....
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Si eu mi-as face CASCO... dar nu mai imi face nimeni batranei mele de 13 ani. Asa ca nu toata lumea poate sta linistit ca matale, domnu' cj98czh
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Nu am casco, desi ar fi fost bun, deci sunt anormal?????
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cam da.
Trebuia sa-ti iei o masina mai ieftina pe care sa-ti permiti sa o asiguri. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Deci oricine are Renault, fie el și cumpărat SH, are automat și 400 de € de dat pe CASCO. Interesant.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu, oricine ar trebui sa isi cumpere masina a.i. sa-si permita sa o si asigure.
|
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
Anormal mi se pare sa nu ai ...n:d mai ales ca este vb. de masini de de din 2004-2009 cum vad ca aveti .... stiu ca unii considera bani aruncati pe fereastra ... eu unul nu .. si nu am avut nevoie de casco pana acum ... dar pt. aia continui sa am la ambele masini ... si nu este o suma micuta/an la ambele ... nici mare ... dar este mai bine ca au ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt stiri de genul asta, folositi CanCan
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 12:53 |