Informații Scenic 1.9 dci 2002, urmează să cumpăr unul
![]() ![]() ![]() |
Informații Scenic 1.9 dci 2002, urmează să cumpăr unul
calin_scenic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 10 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scénic
Expression 1.9 dCi / 2002 //\\
\\// |
|||
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Am cumpărat până la urmă mașina. Am pus-o pe tester nu am avut probleme de injectoare și turbo, motorul se mișcă bine km sunt reali.
Am un cablu întrerupt la ESp. A fost revopsită, capota schimbată. Nu a fost schimbata sau îndreptata bara față. Sunt multumit de mașină, mai am de pus la punct una alta dar pe ansamblu e bine. Motorul merge frumos, trage bine. O să trebuiască să îi curăt și EGRul |
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
- Ex : Megane 1.4 16v - 1999 hatchback
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
calin_scenic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 10 From: Bucharest ![]() |
Sa te bucuri de ea! Si la multi km!...
![]() |
--------------------
Renault
Scénic
\\// |
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Mulțumesc, o să o prezint într-un topic după ce o cunosc mai bine. Acu sunt cu capul în nori
![]() |
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce te face sa crezi ca are ESP?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
hordy |
![]()
|
Ești glumeț
![]() Am pus-o pe tester, se aprinde în bord semnul de la ESp, testerul i-a arătat că e întrerupt traseul undeva în față sub bară, fie întrerupt fie doar face scheme la mișcări |
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu-s glumet deloc.
Daca a fost vanduta la noi n-are ESP. Esti amabil sa pui o poza cu butoanele din stanga volanului? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
hordy |
![]()
|
As pune dar nu am aparat la îndemână. În stânga sunt cele două standard pentru faruri sau ce or fi și mai e unu care activează și dezactivează ESP.
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
R19/16v |
![]()
|
Atunci ai avut noroc de una care a fost facuta pentru altii. Pacat c-a vopsit-o mirificu' ala...
S-o folosesti sanatos! Pui o poza cu abtibildul de pe stalpul din mijloc, de pe dreapta, te rog? Merci |
--------------------
DS
5H
|
hordy |
![]()
|
o să pun dar nu azi, oricum rețin și pozez
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
|
R19/16v |
![]()
|
![]() |
--------------------
DS
5H
|
calin_scenic |
![]()
|
Hordy, la noi nu cred ca s-au vandut cu ESP... Nici a mea nu are, nici altele... Poate asa se explica si nuanta vopselei diferita de ce stim noi... Oricum ESP e o treaba buna daca il ai...
|
--------------------
Renault
Scénic
\\// |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 05:05 |