Probleme moderare, moderatori prea putini
![]() ![]() ![]() |
Probleme moderare, moderatori prea putini
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma, suntem deja offtopic, dar hai sa-ti explic.
Poate te-ai obisnuit cu un anumit tip de moderator, poate in mintea ta aceasta "specie" este ostila. Nu trebuie sa te lepezi de nimic. Mie imi placea cum modera cand avea timp Ake Cafeneaua. Nu cred ca l-a injurat nimeni pentru topic-uri inchise sau warn-uri date. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deja simt samanta de moderator in tine. Da-s curios cum o sa faca veru' dupa primul ban.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Feb 2011, 18:05) uite ca ma ofer eu. Public. Recomand! ![]() QUOTE(rodi @ 9 Feb 2011, 19:32) Va salut, team moderator tereaq de simpatic care esti ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' din partea mea si el e un potential moderator. Parca a si moderat la o arie tehnica in trecut. De ce n-ar face asta la Cafenea, ca tot e prezent acolo mai mereu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Feb 2011, 19:53) Da' din partea mea si el e un potential moderator. cine, ma? rodi? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Marty.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Feb 2011, 19:55) Ma indoiesc. QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 19:48) QUOTE(Merced @ 9 Feb 2011, 19:53) Da' din partea mea si el e un potential moderator. Parca a si moderat la o arie tehnica in trecut. De ce n-ar face asta la Cafenea, ca tot e prezent acolo mai mereu. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io-l recomand pe Merced. Deja si-a luat rolul in serios. Si vorbesc serios.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Deja are doua recomandari beton. Viitorul e al lui.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci gata baieti ca bananaiti pe razoare deja.
Oferta ramane deschisa, se poate face pe pm. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:18 |