Problema Radio-CD si Afisaj Central
![]() ![]() ![]() |
Problema Radio-CD si Afisaj Central
postasu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|||
maruk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 29 December 10 From: ostroveni,dolj ![]() |
am si eu o problema legata de cd player,imi da eroare la citirea cd,uneori merge alteori nu.daca ar fi sa schimb cd playerul cu unul after market cum pot pastra comenzile de la volan si afisajul?
|
--------------------
renault
laguna 2
- dj 11 mru
2003 laguna II 1.9 dci, 74 KW, 2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(maruk84 @ 10 May 2012, 20:05) daca ar fi sa schimb cd playerul cu unul after market cum pot pastra comenzile de la volan si afisajul? Exista adaptatoare pentru afisaj si pentru comanda de volan care permite ca la montarea unui aparat aftermarket sa pastrezi aceste facilitatii. Fiecare marca are propriul adaptator pentru o anumita marca de masina. Cand afli pretul la adaptatoarele astea......repari CD tau de pe masina. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
maruk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 29 December 10 From: ostroveni,dolj ![]() |
chiar asa de speriat sunt acele preturi, poti da asa un exemplu.
|
--------------------
renault
laguna 2
- dj 11 mru
2003 laguna II 1.9 dci, 74 KW, 2003
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
maruk si eu am problema asta la cd-player!
La mine e si mai ciudat ! cand e rece nu le citeste iar cand e cald afara si e fierbinte si in masina le citeste fara problema. ciudat ha? |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
camberamarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 28 October 12 ![]() |
buna zeara!
am si eu o mica problema: de ceva timp am probleme cu display-ul central la un megane 2 cu magazie de cd-uri, in sensul ca ami apar niste dungi pe dispaly si aproape nu mai vad nimic. am cumparat un display de la un megane fara magazie de cd-uri si vreau sa stiu daca am sansa sa se potrivesaca la mufe. o seara cit mai buna...si daca se poate , astept si eu un raspuns |
--------------------
renault
megane
2003 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pai daca l-ai luat...incearca-l!
Pe Megane sunt montate mai multe modele de display...functie de model/an/dotarii/etc. Magazia de CD se leaga cu HU si nu cu display-ul...direct. Probabil tu ai de origine display cu o singura mufa rosie...de verificat. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
viermos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 11 ![]() |
salut , aceiasi problema cu siguranta de sub scrumiera o am si eu. insa in momentul in care vreau sa o schimb mi-o topeste, am incercat si cu o alta siguranta mai mica insa acelasi rezultat.
daca a mai patito cineva va rog sa ma ajutati cu o sugestie , orice ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- tm 34 sor
2001 1.9 dci 120cp
|
|
dlallyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 January 10 ![]() |
Salutare,
Am si eu problema cu sunetul lipsa si in rest totul functional, diferenta este ca la mine s-a intamplat dupa ce am incercat un mp3 player after market care din motive necunoscute s-a ars dupa cateva ore de functionare(a iesit fum din el). Ulterior am montat cd playerul original si am observat ca dupa cateva minute de functionare s-a oprit sunetul. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee? Mersi, |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
sfinx99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 April 08 ![]() |
Salut!
Am nevoie de un cititor de cartele si de un display (afisaj central) pentru Renault LagunaII 2003 Privilege - la al meu se vad cateodata informatiile afisate ...cu lipsuri... Daca are cineva, astept un semn. Multumesc frumos!!! |
--------------------
Renault
LagunaII
- CT99TIA
2003 Privilege Noi traim in Romania...si asta ii ocupa tot timpul lui Badea...Mircea Badea!!!
|
|
ACornelush |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 13 ![]() |
Salut !
Ma poate ajuta cineva si pe mine sa aflu codul la casetofon ? PNRC 2560046514 PENRCD 200-00 FD 0306080046514 8200354517--- 8200354517T B162-SECURITY |
--------------------
Logan
Logan
- TL 02 VNR
2006
|
|
hitachi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 21 May 13 ![]() |
0611.
|
--------------------
renault
megane
- b59aha
2007
|
|
sfinx99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 April 08 ![]() |
DEZROSIORI....Multumesc pentru intentie, dar lasa-mi te rog un nr de tel sa te pot suna. Altfel nu stiu cum sa iau legatura cu tine.
|
--------------------
Renault
LagunaII
- CT99TIA
2003 Privilege Noi traim in Romania...si asta ii ocupa tot timpul lui Badea...Mircea Badea!!!
|
|
Alex Lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 17 ![]() |
Bună seara! Problema cu care mă confrunt se manifestă astfel: azi din senin nu a mai functionat player-ul. Siguranța de sub scrumieră era arsă, am schimbat-o dar tot nu funcționează. Pe lângă player nu mai funcționează display-ul ce afișează ceasul și temperatura (partea cu presiunea roților și martorul de uși deschise funcționează) și plafoniera pentru citit (cea principală care se aprinde la deschiderea ușilor funcționează)
Am verificat toate siguranțele și sunt ok. 27 Oct 2017, 12:02: Problemă rezolvată. Era arsă încă o siguranță (Système de communication) din tablou. Dacă vă mai loviți de problema aceasta scoateți afară fiecare siguranță și verificați vizual sa fie bună, eu le-am verificat cu multimetrul și păreau toate ok. This post has been edited by Alex Lucian: 27 Oct 2017, 12:02 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/Autentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:59 |