Cadouri Mos Nicolae Si Mos Craciun, Ce cadouri daruim
![]() ![]() ![]() |
Cadouri Mos Nicolae Si Mos Craciun, Ce cadouri daruim
Vallybz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|||
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
E bine ca ai deschis din timp topicul, mai sunt inca 3 saptamani.
Totusi am si eu o nedumerire: cum adica "IN INEL", e vorba de aventuri in cautarea inelului Nibelungilor ![]() Nu vrei sa analizezi problema ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
hai dom'le nu fi carcotas ca i e langa u pe tastatura.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
vally...daca vrea un inel de ce nu il cumperi...sunt sigur ca va aprecia mult gestul si se va lauda la toate prietenele ei cu inelul daruit de tine
![]() spor la shopinguiala ![]() This post has been edited by eduardsebe: 18 Nov 2009, 21:18 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
poate nu vrea el sa-i dea fetei inel
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
poate?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Daca nu-i da el, o sa-i dea altul, nu?
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
eu vreau de craciun sa ii fac cadou scoala de soferi prietenei mele(ore de sofat, normal, nu scoala in sine
![]() ![]() ![]() abia astept, sper doar sa nu ma refuze This post has been edited by spy_oh_joy1389: 18 Nov 2009, 22:00 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
bardu |
![]()
|
Si o bratara draguta ar fi ok, acuma depinde de ea daca o pierde sau nu. Prietena mea a pierdut-o dupa cateva luni
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
![]() Prietena mea nu le pierde ci le strica ![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
bardu |
![]()
|
Ar merge si o lenjerie de pat din matase, niste lumanari parfumate, saruri si uleiuri de baie, petale de trandafir ... si cireasa de pe tort, INELUL ALA MULT VISAT !
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica trebuie sa iau un serviciu de ceai... mai fensi.... de nea Nicu....
de craciun le rezolvam impreuna in concediu........... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Mosu' anu' asta e in criza...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
daca ii iau inel se gandeste la tampenii...am 22 de ani....nu simnt nevoia de familie chiar daca locuim impreuna...
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
bardu |
![]()
|
Sunt curios daca ati discutat problema asta.
Sau ti-e frica sa n-o pierzi ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Vallybz @ 18 Nov 2009, 19:22) ![]() ![]() Asadar...daca fata isi doreste un inel care este treaba? Faci un cadou frumos...cadoul asta nu insemana inchisoare pe viata... ![]() La mine ..mosul este in criza...nimic special anul asta...asta e.. |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chiar ca suna...... poate asta doreste........fata...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Vallybz ... ia un inel Durex play vibrations... asa va veti gandi amandoi la prostii
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
bardu |
![]()
|
QUOTE P.S. Noul Inel Durex Play Vibrations se poate administra fara prescriptie medicala, daca intampinati manifestari ciudate adresati-va de urgenta medicului, cine stie poate va sugrumati duda de tot ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
vallybz: nu ii lua inel!
![]() ![]() vorba lu zeu4u, ia-i o coaja de telefon, preferabil cu slide si preferabil roz sau rosu. cu 150 RON (la fidelizare orange etc) te-ai scapat de o grija ![]() bafta! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
parfum, camasuta de noapte, lenjerie pt aia mai tupeisti si siguri pe ei, lumanari parfumate, cercei, jucarii de plus,telefoane,netbook-uri, in functie de buget..
pt aia care au sabia deasupra capului va urez bafta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Vallybz |
![]()
|
Nu imi e frica ca o pierd...dar tot imi arunca apropouri deastea asa la misto....si ma fac ca ploua...cred ca o sa ii iau o camasa de noapte de Mos Nicolae...pana la Craciun sper sa gasesc ceva
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Ce va mai tremura pantalonii!!!!
![]() ![]() Cel mai bine, ca sa nu lasati loc de interpretari, luati un set de inel + cercei + colier si toata lumea va fi fericita. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o lae
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Cadou trebuie sa fie simbolic.
Am ajuns sa-mi doresc sa treaca sarbatorile numai din cauza cadourilor. Trebuie sa aman schimbarea evacuarii masinii ca deh, se duc banii pe cadouri. Dar deh, trebuie facute femeile fericite. Eu zic sa lasi inelul . Un inel frumos e o palarie de bani si la urma urmei trebuie sa semnifice ceva, nu cadou de craciun. |
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
am sa fac cadou sotiei o masina de cusut pe care si-o doreste demult. e miniona si pentru ea, orice haina e de modificat
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Bine gandit, Twingooo! Poate mai dati si voi idei.... ce-ati primit si ce v-ar placea sa primiti ca eu mi-am pierdut inspiratia pentru anul asta!
![]() <span class='edit'>23 Nov 2009, 12:55:</span> QUOTE(L!nuX @ 23 Nov 2009, 12:54) Mai bine spune ca iti doresti botox si silicoane! ![]() This post has been edited by adnatonic: 23 Nov 2009, 12:56 |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu doar botox si silicon, MULT botox si silicon:))
Eu imi doresc un sistem audio pe masina, ceva mai ieftin pe la vreo 3000euro. Evacuarea schimbata, jante, placute si discuri de frana si cam atat. Aaaa si niste scaune. |
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:29 |